RAKENTAMINEN JA ASUNTOKAUPPA JATKUU.
  WESTPRO PALVELEE SINUA ASUNTOASIOISSA KESKEYTYKSETTÄ.

  Vaikka arkeen onkin tullut rajoituksia, tulevaisuuden suunnittelua ei kannata lopettaa. Tutustu rauhassa kohteisiimme, kenties näiltä sivuilta löydät unelmiesi kodin.

  Me Westprolla haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin, kuin se tässä tilanteessa on mahdollista viranomaisten ohjeita ja suosituksia noudattaen. Koska myymme pääsääntöisesti suunnitteilla tai rakenteilla olevia asuntoja, olemme tottuneet esittelemään kohteitamme myös virtuaalisesti. Myynnissä oleviin, jo valmistuneisiin kohteisiin emme toistaiseksi järjestä yleisiä esittelyjä, mutta yksityisesti voimme esitellä asuntoja. Tällöin noudatamme äärimmäisen tarkasti annettuja hygieniaohjeita tarttumisvaaran minimoimiseksi.

  Helpoin tapa tutustua sinua kiinnostavaan kohteeseen on sopia verkossa tapahtuva etätapaaminen ottamalla yhteyttä myyjiimme Anna-Mariin tai Suviin puhelimella tai sähköpostilla. Etätapaamisessa voimme esitellä juuri sinua kiinnostavan asunnon havainnollisesti, turvallisesti ja vaivattomasti.

  VARAA AIKA ETÄTAPAAMISEEN

  Voit varata ajan etätapaamiseen varauskalenterin kautta tai olemalla yhteydessä asuntomyyntiimme joko puhelimitse tai sähköpostilla: myynti@westpro.fi / 0400 474 102

   


  Ohjeet verkkotapaamista varten

  Verkkotapaamiset järjestetään Teams-etäkokouksena, johon pääset liittymään linkin kautta.
  Etätapaamisen mahdollistamiseksi sinulla tulee olla käytössäsi internet-yhteys sekä näyttö, josta voit seurata myyjämme esittelemiä materiaaleja.
  Mikäli sinulla herää tähän liittyen kysymyksiä, älä epäröi olla yhteydessä myynti@westpro.fi / 0400 474 102

  Tapaamisen aikana tutustumme sinua kiinnostaviin kohteisiimme ja unelmointi uudesta kodista voi alkaa! 

  Teams-kokous, näin se toimii:

  1. Teams-kokoukseen osallistuaksesi tarvitset vain linkin. Löydät sen tästä varausvahvistuksesta nimellä Liity Teams-kokoukseen.

  2. Linkin kautta voit valita liitytkö kokoukseen verkossa tai sovelluksen kautta.
   (Huom. et tarvitse sovellusta osallistuaksesi tapaamiseen). Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

  3. Verkon kautta pääset kokoukseen kirjoittamalla nimesi ja liittymällä kokoukseen vieraana.