RAKENTAMINEN JA ASUNTOKAUPPA JATKUU.
  WESTPRO PALVELEE SINUA ASUNTOASIOISSA KESKEYTYKSETTÄ.

  Vaikka arkeen onkin tullut rajoituksia, tulevaisuuden suunnittelua ei kannata lopettaa. Tutustu rauhassa kohteisiimme, kenties näiltä sivuilta löydät unelmiesi kodin.

  Me Westprolla haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin, kuin se tässä tilanteessa on mahdollista viranomaisten ohjeita ja suosituksia noudattaen. Koska myymme pääsääntöisesti suunnitteilla tai rakenteilla olevia asuntoja, olemme tottuneet esittelemään kohteitamme myös virtuaalisesti. Myynnissä oleviin, jo valmistuneisiin kohteisiin emme toistaiseksi järjestä yleisiä esittelyjä, mutta yksityisesti voimme esitellä asuntoja. Tällöin noudatamme äärimmäisen tarkasti annettuja hygieniaohjeita tarttumisvaaran minimoimiseksi.

  Helpoin tapa tutustua sinua kiinnostavaan kohteeseen on sopia verkossa tapahtuva etätapaaminen ottamalla yhteyttä myyjiimme Anna-Mariin tai Suviin puhelimella tai sähköpostilla. Etätapaamisessa voimme esitellä juuri sinua kiinnostavan asunnon havainnollisesti, turvallisesti ja vaivattomasti.

  Asuntomyynnin livechat palvelee verkkosivuillamme arkisin klo 10-16

  Westpro Asuntomyynti
  Puh. 0400 355 572

  myynti(a)westpro.fi

  Tutustu kohteisiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

  PORTUS

  VILLA VELVET

  SANSTUGA

  NAVI_KAPELLI

  VARAA AIKA ETÄTAPAAMISEEN

  Voit varata ajan etätapaamiseen täyttämällä alla olevan lomakkeen tai olemalla yhteydessä asuntomyyntiimme joko puhelimitse tai sähköpostilla.