RUOANLAITTOA PARHAIMMILLAAN

    Portus-kotien keittiöissä korostuvat laatu, tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Avokeittiössä ruoanlaitto on yhteinen arki- ja juhlatapahtuma, jossa nostetaan padat ja pannut hellalle, täytetään juomalasit ja luodaan yhteisiä muistoja. Tyylikäs ja toimiva keittiö kestää kulutusta ja näyttää hyvältä vuosien käytön jälkeenkin.

    Tutustu alta Portuksen keittiöiden esittelyyn. Tarkemmat tuotetiedot löydät ladattavasta materiaaliesitteesta.

    LATAA MATERIAALI-ESITE

    luoto_keittio_rex
    city_keittio_comes_2
    silta_keittio_rex-1
    X

    VÄRIMAAILMAT

    Portus kodeissa valittavanasi on kolme erilaista värimaailmaa: Ylellinen, ruskea CITY, luonnonläheinen ja vaalea LUOTO ja graafisen mustavalkoinen SILTA Keittiössä värimaailma vaikuttaa kalusteiden ja työtason sävyyn.

    TUTUSTU VÄRIMAAILMOIHIN

    Miele-nosto

    MIELEN KODINKONEET

    Mielen kodinkoneet ovat kodinkoneiden aatelia, joissa korostuvat kestävyys, suorituskyky, helppokäyttöisyys, energiatehokkuus ja tyylikäs muotoilu.

    Ainoana kodinkonevalmistajana Miele testaa laitteet kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttöä.

    160914-Westpro-060-web

    KOTIMAISET KIINTOKALUSTEET

    Keittiön kiintokalusteet ovat Comes ja Dux -kodeissa Puustellin ja Rex-kodeissa Saari -keittiön laadukasta tuotantoa.

    Kaikki Puustelli-keittiökalusteet valmistetaan Harjavallassa. Perinteenä kulkenut puusepäntaito ja moderni tuotantolaitos ovat kombinaatio, jossa lähes kaikki on mahdollista. Saaren valmistamassa keittiöissä ilmentyy yksilöllisyys, toimivuus ja kauneus. Ainutlaatuinen lopputulos saavutetaan yhdistämällä suomalainen puusepäntaito, innovatiivinen muotoilu ja aktiivinen tuotekehitys.

    HALUATKO VIELÄ ENEMMÄN?

    Portuksen keittiöt ovat jo valmiiksi korkeatasoisia. Mikäli toivoisit kuitenkin vielä enemmän kulinaristisia mahdollisuuksia,
    voit helposti lisätä keittiösi ominaisuuksia tilaamalla erillisiä lisävarusteita. Tarkista huoneistokohtainen saatavuus Portuksen asiakaspalveluinsinööriltä.


     

    20000104033

    HÖYRY-YHDISTELMÄUUNI

    Kolme uunia yhdessä: Höyryuuni, normaaliuuni ja yhdistelmäuuni. Lämpötilaa ja kosteustasoa voidaan säätää erikseen ja erilaisia yhdistelmiä voidaan tallentaa jopa kuusi erilaista peräkkäin. Näin voit nauttia monikäyttöisyydestä ja saat aikaan parhaita leivonta- ja paistotuloksia. Tilavan XXL-uunitilan ansiosta uunissa on runsaasti kypsennystilaa isommillekin aterioille.

    Miele-ESW-6214

    HÖYRY-YHD.UUNI
    +LÄMPÖLAATIKKO

    Yhdistä höyry-yhdistelmäuuniisi kätevä lämpölaatikko-ominaisuus! Onko ruoka ajoissa valmiina, mutta vieraat eivät ole vielä saapuneet? Mielen Gourmet-lämpölaatikon avulla pidät ruoan, juomat ja astiat lämpiminä. Matalakypsennysominaisuudella kypsennät lihat ja kalat täydellisesti.

    20000108719

    VIINIKAAPPI

    Laadukkaassa viinikaapissa säilytät viinisi turvallisesti, aina oikeassa lämpötilassa ja valmiina tarjoiltavaksi. Yksilöllisten ohjaimien ansiosta voit säilyttää samanaikaisesti joka 3 eri lämpötilan vaativaa viiniä. Lasiovien sisäänrakennettu UV-suodatin suojaa arvokkaita viinejäsi.

    PORTUS

    ASUNNOT

    VIRTUAALIKIERROS

    YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

    TALOYHTIÖ

    KUVAGALLERIA

    LADATTAVAT AINEISTOT

    Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.