huoleton-kamppis-pystykuva-teksteillä-1

   

  HUOLETTOMASTI UUTEEN

  Hanki unelmiesi koti nyt,
  maksa kun edellinen on myyty

  Joskus uusi koti löytyy ennen kuin vanha asunto on myyty. Me Westprolla haluamme, että asiakkaidemme asunnon vaihtaminen sujuu turvallisesti ja helposti. Uuden asunnon ostaminen ennen edellisen myymistä saattaa olla taloudellinen haaste. Siksi haluammekin tarjota Westpron muuttovalmiin kodin ostajalle palvelun, jossa maksat kauppahinnan vasta kun vanha asuntosi on myyty.

  Tee kauppa nyt
  Ostaessasi muuttovalmiin Westpro-kodin, maksat kauppahinnan vasta kun vanha asuntosi on myyty. Mikäli tarvitset apua vanhan kotisi myynnissä, käytettävissäsi on erinomainen yhteistyökumppanimme.

  Maksa, kun omasi on myyty
  Saat myyntiaikaa vanhalle asunnollesi 3 kuukautta uuden Westpro-kotisi kaupanteosta alkaen. 

  Palvelu koskee Asunto Oy Origo, Espoo ja Asunto Oy Kapelli, Espoo 9.5. - 31.12.2019 aikana tehtyjä uusia asuntokauppoja. Westpro pidättää oikeuden muutoksiin.

   

  WESTPRON ASIAKKAANA SAAT ENEMMÄN

  Ostaessasi kodin Westprolta saat aina hieman enemmän. Käytössäsi on rahanarvoisia etuja sekä palveluita, jotka tekevät uuden kodin hankinnasta entistä kannattavampaa. 

  Välitämme sinusta ja toivomme, että uudessa kodissa asuminen vie arkesi uudelle tasolle. Haluamme, että viihdyt vapaa-ajallasi kotona ja pyrimme tarjoamaan palveluita, jotka helpottavat asumista sekä tekevät siitä parempaa. Asiakkaanamme saat meiltä lahjaksi vuoden kotisiivouksen uuteen kotiisi. 

  Lisäksi valitut yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle exclusiivisia etuja sekä kutsuja tapahtumiin, joihin vain asiakkaamme ovat oikeutettuja.
  Lähetämme etuja ja kutsuja vain, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.

  Vuoden kotisiivous-lahja koskee Asunto Oy Origo, Espoo ja Asunto Oy Kapelli, Espoo asuntoja.

  MUUTTOVALMIIT KODIT


  180208-WP-0267web-1

  ORIGO

  HAUKILAHTI, ESPOO

  Moderni ja tyylikäs kerrostalo Espoon 
  Haukilahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

  KATSO KOHDE

  Navi-kapelli-kohdekuva-asunto

  NAVI_KAPELLI

  KOUKKUNIEMI, ESPOO

  Näissä kodeissa helppo ja ylellinen asuminen yhdistyy viihtyisään, luonnonläheiseen ympäristöön, jossa hyvät yhteydet ja palvelut kohtaavat Suomenlahden rannat ja saariston. Tervetuloa valon ja meren äärelle!

  KATSO KOHDE