NAVI_KORTTELIN VIIMEINEN VAIHE

Moderni, purjehdushenkinen Kapelli on luontoa arvostavan kaupunkilaisen haave. Kaunis merellinen ympäristö, maisemallinen tontti, kattavat ulkoilumaastot, Espoon parhaimman kauppakeskuksen läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja muualle Espooseen. Koti, joka sopii niin arkeen kuin kesäiseen lomailuunkin.

Pitkän työpäivän ja harrastusten jälkeen on kiva tulla kotiin. Viihtyisä tunnelma syntyy aidoista materiaaleista ja lempeän luonnollisesta värityksestä. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista ja suuressa oleskelutilassa on helppo vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa samalla kun valmistaa avokeittiössä maukasta illallista. Illalla voi kaikessa rauhassa ottaa kupin teetä ja mennä lasitetulle parvekkeelle nautiskelemaan luonnon hiljaisuudesta.

Arkkitehti Kirsi Korhosen suunnittelema NAVI_kortteli valmistuu luonnonläheiselle ja rauhalliselle asuinalueelle Espoon Koukkuniemeen. Kortteli sijaitsee kalliomaastossa, vain parin sadan metrin päässä merenrannasta. Merellinen NAVI huipentuu korttelin viimeiseen vaiheeseen; Asunto Oy Kapelliin.

WESTPRO-SHOWROOM AVOINNA MA 19.3.2018 KLO 17:00 - 19:00

Tervetuloa tutustumaan Portuksen, Origon ja Kapellin vapaisiin koteihin!

Westpro-Showroom sijaitsee toimistomme yhteydessä osoitteessa Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo
Showroomissa pääset tutustumaan rakenteilla olevien Westpro-kotien pohjaratkaisuihin, pintamateriaaleihin ja värimaailmoihin.

Esittelijä Juha Erkkilä, puh: 0400 727 911 tai juha.erkkila@westpro.fi Tervetuloa! 

ARVIOITU ALUSTAVA
VALMISTUMINEN
helmikuu 2019
VMH. ALKAEN
239.000€
OSOITE
RANTAHARJU 8 C
02230 ESPOO

ASUNNOT

MATERIAALIT
&
VARUSTELU

3D-POHJAT

YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

TALOYHTIÖ

KUVAGALLERIA

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.

KIINNOSTUITKO KODEISTA?
OTA YHTEYTTÄ