Miten saada kaikki irti kodin viihde-elektroniikasta? - osa 1

Moni kiinnittää huomiota kodin sisustamiseen, mutta entä viihde-elektroniikka? B...

Picture of Westpro

Westpro

15 kesäkuuta, 2018


BSo1-2-16XX-02

Moni kiinnittää huomiota kodin sisustamiseen, mutta entä viihde-elektroniikka? Bang & Olufsenin Tomi Hyvärinen antaa blogissaan vinkkejä, kuinka saada kaikki irti kodin viihdelaitteista.

Tomi-Hyvärinen.BOTervehdys, olen Tomi Hyvärinen
Bang & Olufsenilta. 
Toimin kauppiaana Helsingissä ja Westpron asiakkaiden yhteyshenkilönä – oli sitten kyse pienestä radiosta piknikreissuille tai teidän kodin äänentoistoon liittyvissä asioissa. 

Pidemmittä puheitta tervetuloa tutustumaan viihde-elektroniikan kiehtovaan maailmaan! Blogissani tulen kertomaan mihin kaikkeen kodin kuvan- ja äänentoisto parhaimmillaan taipuu.

Jotta pääsemme alkuun, haluaisin nopeasti avata pari yleisimpää kodin viihde-elektroniikkaan liittyvää kysymystä.

  1. Wlan, Wifi, Wisa, Bluetooth vai AirPlay? - Nämä usein askarruttavat langattomat äänentoistoasiat
Usein törmätään siihen, että on hieman hankala vetää viivaa siihen langattomaan äänentoistoratkaisuun, jota todella halutaan. Edellä mainitut esimerkit eroavat teknisesti hieman toisistaan. Bluetooth toimii todella hienosti, kun etäisyyttä soittimeen on maksimissaan 10 metrin luokkaa. Wlanin yli toistettava musiikki siirtyy niin kauas kuin wlanin signaali on olemassa. WiSa onkin sitten meidän Bang & Olufsenin puolen langaton musiikinsiirtostandardi, jolla saadaan television ääni langattomasti kaiuttimille, tai esimerkiksi takakaiuttimille elokuvateatterissa. Tulevaisuutta on huikeaa lähteä ennustamaan, aina tulee enemmän ja nopeampaa. Minulta kysyttäessä olen aina todennut hymyillen, että se mitä Bang & Olufsen teki 60-luvulla, voidaan päivittää 2018-luvulle alle 800 euron lisäosilla.

 

NW_BSo1-16XX-02

  1. Mitä todellisuudessa tarkoittaa musiikin soittaminen?

Mennäänkö hetkeksi kultaiselle 1970-luvulle? ”Silloin hankittiin kaupasta LP-levy, tultiin kotiin ja oikein odotettiin, että päästään soittamaan vähän vinyylejä” – Sain vastaukseksi isältäni, kun kysyin millaista se on ollut. Tavallaan tänäänkin se menee näin, tosin miltein kaikki musiikki on välittömästi saatavilla puhelimistamme.

Puhelimen käyttö ei ole välttämättömyys aina, vaan itse laitteesta voidaan valita, halutaanko kuunnella internet-radiota vai Spotify:n kaltaisia suoratoistopalveluita. Bang & Olufsenin äänentoistolaitteet saadaan soimaan koskettamalla.

 BViEclipse-18WT-05

Tervetuloa Bang & Olufsenin maailmaan! 

Bang & Olufsen on mielenkiintoinen brändi - aina ollaan ajateltu käyttäjää, miten tuotetta käytetään ja millä tavalla se haluttaisiin toimivan. Halutaan kaikki langattomat laajennettavuudet, halutaan hallita ja ohjata laitteita niin läheltä, kuin myös kaukaa. Sohvalta tai ohi kulkiessamme. Puhelimesta, iPadista tai tietokoneelta. Useimmiten vastaamme ”Kyllä” kysymyksiin, mitä meille asetetaan. Tämän hetkiset televisiotkin sisältävät nämä musiikkitoiminnot.

Kiitos kun lukaisit, minun tavoitteena olisi päästä teille kertomaan näistä vielä enemmän. Jatkossa ajattelin kertoa hieman enemmän televisioista - miksi Bang & Olufsenin televisioita kutsutaan viihdekeskuksiksi, joissa on lisänä television ominaisuudet, sekä äänentoistoon liittyvistä ratkaisuista kodin kaikissa tiloissa.

 

Kaiutinkauppiaasi,
Tomi Hyvärinen B&O
050 543 9919
tomi.hyvarinen(a)beohelsinki.fi
Bang & Olufsen Helsinki - kotisivut


 

Bang & Olufsen on WestproCustomer-yhteistyökumppani.
Westpron asunnonostajana saat käyttöösi kumppaneidemme tarjoamat
erikoisedut sekä kutsuja asiakastilaisuuksiin. 

Onko oma koti etsinnässä? Kauniit yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet,
tilaa ja valoa - Tätä kaikkea on Westpro-koti.

TUTUSTU WESTPRO-KOTEIHIN!

Lisää aiheesta:

Yhteistyössä: Bang & Olufsen
Miten saada kaikki irti kodin viihde-elektroniikasta - osa 2
Koti meren äärellä - näin sisustat sen