Westpro4Un 24 päivää jouluun -kampanja käynnistyy huutokaupalla

Ensimmäinen huutokohde nyt julkistettu!

Picture of Westpro

Westpro

18 marraskuuta, 2019

kampanjakuva2Westpro4U ry:n suurin hyväntekeväisyystoimi on vuosittain järjestettävä 24 PÄIVÄÄ JOULUUN -kampanja, jolla tuetaan vähävaraisten lapsiperheiden joulunviettoa. Kampanjan aikana järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa,
jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä yhdessä Westpron lahjoituksen kanssa valituille perheille. Lahjoitusten avulla toteutetaan perinteinen joulu, sisältäen kuusen, lahjat ja jouluruoan.

Joulun hyväntekeväisyyshuutokaupassa Valtteri Bottaksen upea, signeerattu kisakypärä

Hyväntekijänäkin tunnettu formulatähti, Valtteri Bottas lahjoittaa kisakypäränsä huutokauppaan, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä Westpro4U ry:n 24 päivän jouluun -kampanjaan. Bottaksen tällä kaudella käyttämän kypärän lähtöhinta on 5000 euroa ja se tullaan myymään 23.11.2019 järjestettävässä Westpro Moment 2019 -tapahtumassa. Bottas luonnollisesti toivoo, että kypärän tuomien tuottojen myötä moni vähävaraisempi perhe saa valoa jouluun.

”Hyväntekeväisyys on etuoikeus. Toivottavasti saamme hinnan kohoamaan mahdollisimman korkealle ja sitä myötä annettua entistä enemmän joulumieltä eteenpäin Westpro4U:n kampanjassa. Joululahjat ja notkuva pöytä nähdään turhan usein itsestäänselvyytenä, jota se ei tietenkään kaikille ole”, Bottas tunnelmoi tulevaa huutokauppaa.

Bottaksen kypärä (002)

Valtteri Bottaksen ajokypärä huutokaupataan Westpro4U:n 24 päivää jouluun -hyväntekeväisyyshuutokaupassa,

Westpro4U:lla on vahva linkki formulatähteen. Yhdistyksessä työskentelevä Emilia Bottas pääsee työnsä kautta jakamaan hyvää lapsille ja nuorille, toimien samalla aviomiehensä linkkinä hyväntekeväisyyteen. Emilia muistuttaa, että lauantain avoimeen tapahtumaan ei ole pakko tulla, vaikka kypärä kiinnostaa - huutoja otetaan vastaan niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä myös sähköpostitse.

”Kypärän tuomilla tuotoilla pystymme tekemään historian suurimman joulukampanjan. Huutoja voi laittaa tulemaan myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen alexandra@westpro.fi. Olen äärimmäisen iloinen, että maailmasta löytyy niin lämpimiä ihmisiä kuin Bottakset, jotka kokevat hyväntekeväisyyden etuoikeudekseen”, Alexandra Procopé iloitsee.

Virallinen huutokauppa käydään lauantaina 23.11 Helsingin Kattilahallissa. Avoin tilaisuus käynnistyy kello 12.00 ja paikanpäällä pääsee tutustumaan tarkemmin mm. Westpro4U:n toimintaan, tekemään karkkitehtuuria ja tapaamaan joulupukkia.

westpro moment 2019 >>

Westpro4U ry on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua ja ehkäisee toiminnallaan mm. syrjäytymistä. Yhdistys tarjoaa henkilökohtaista ja yksilöityä apua perheille vaikeissa ja haastavissa tilanteissa. Westpro4U ry:n päätukija on Westpro cc Oy ja toimintaa vetää Emilia Bottas, Sirpa Selänne sekä Alexandra Procopé.  Yhdistys on lahjoittanut lapsille ja nuorille rahana yli 250 000 euroa ja tavaroina ja palveluina moninkertaisesti.

Lisää aiheesta:

Westpro4U ry on Valtteri Bottas Duathlonin virallinen hyväntekeväisyyskumppani
Westpro4U ry on Westpron oma hyväntekeväisyysyhdistys
Lasten arkkitehtuurityöpajat