Sisusta viherkasveilla - Täydennä kotisi tunnelmaa tyyliin sopivilla kasveilla ja ruukuilla.

Yhteistyökumppanimme Kukkatalo Maritta suunnitteli  Origon ja NAVI_Kapellin kotien värimaailmoihin sopivat vihersisutukset.

 

ORIGON KOTIEN VÄRIMAAILMAT SEKÄ VIHERSISUSTUKSET


ORIGINAALI

originaali_pystyoriginaali

Tämä tyyli henkii perinteistä tunnelmaa. Sisustukseen sopivat mm. kauniit saviruukut eri muodoissa ja kokoisina. Ruukut, joissa muoto puhuu omaa kieltään sekä niihin valitut kauniit klassikkokasvit täydentävät kokonaisuuden. Tämä Peikonkämmenten ja Peikonlehtien tyyssija luo rauhallisen. viihtyisän ja lämpimän kodin.

MODERNI

modernimoderni_pysty

Valoisa ja yksinkertainen. Moderni sisustus suosii minimalistista ilmettä, jossa vähemmän on enemmän. Ruukut ovat kauniin selkeitä ja yksinkertaisia, kuin koruja. Jokaisella kasvilla ja ruukulla on tässä ympäristössä oma tarkkaan harkittu paikkansa. Ruukun väri voi olla kaunis kiiltävä valkoinen tai pikantti messinkinen katseenvangitsija. Kasveina tällaiseen ympäristöön kuuluvat kauniit yksilöviherkasvit kuten puumainen lyyraviikuna tai kaunis iso pullojukka. Myös pienemmät kasvit pysyvät linjassa ja ovat bonsai-tyyppisiä yksilöllisiä, kauniita kasveja.

URBAANI

urbaani_pystyurbaaniKaupunkilaistunnelmaa kotiin tuo harmaan betoniset ja hiukan rustiikkiset värit ja materiaalit. Tämän sisustustyylin ruukut ovat pinnaltaan raffeja, hiomattomia timanttej, joissa kuluneisuus sekä käsityön jälki saa näkyä. Myös suositut pussukkamaiset suojaruukut ovat tämän ryhmän henkeä, unohtamatta kauniita betoniruukkuja. Kasveiksi sopivat huoneistossa asuvien mielikasvit. Kasveja saa olla runsaasti erilaisia ja niitä ryhmitellään kokonaisuuksiksi, joissa elämä ja kauniit kasvimuodot luovat omaa yksilöllistä tarinaansa.

KAPELLIN KOTIEN VÄRIMAAILMAT SEKÄ VIHERSISUSTUKSET

HIEKKA

hiekka_pystyhiekka

Nimensä mukaisesti ruukut valkoisia tai hiekkaa jäljitteleviä isompia ja pienempiä. Ruukkuina käy myös kauniit erikokoiset korit, joista rauhallinen ja kevyt tunnelma välittyy asunnossa oleville. Kasveiksi HIEKKA maailmaan kuuluvat ilmavat, kevyet kasvit esim. limoviikuna, kultapalmu, Ming-aralia, sanikkaiset sekä muodikkaat parsakasvit.

MARMORI

marmorimarmori_pysty

Marmorin ylellisiin kokonaisuuteen kuuluvat kauniit yksillölliset keraamiset ruukut tai vastaavasti kauniit korkeakiiltoiset valkoiset tai tauben väriset altakasteluruukut. Kasveiksi tähän ylelliseen kokonaisuuteen kuuluvat erilaiset ja erikokoiset palmut sekä pullojukat. Kaunista ja yksilöllistä myös kasvipuolella.

GRANIITTI

graniittii_pystygraniitti

Graniitin voimaa lisää korkeakiiltoiset valkoiset tai mustat altakasteluruukut kulmikkaine tai pyöreine muotoineen. Myös pienemmissä ruukuissa kauniit tummanhramaat tai puhtaan valkoiset ruukut luovat hienon kokonaisuuden valittujen pintamateriaalien kanssa. Kasveiksi kokonaisuuteen sopivat selkeä ja trendikkäät isolehtiset kasvit esim. peikonlehdet, lyyraviikunat tai viirivehkat kauniine valkoisine kukkineen.


Leila Anttalainen
projektipäällikkö, sisustussuunnittelija
Kukkatalo Maritta

Kukkatalo Maritta on WestproCustomer-yhteistyökumppani. Westpron asunnonostajana saat käyttöösi kumppaneidemme tarjoamat erikoisedut sekä kutsuja asiakastilaisuuksiin.Onko oma koti etsinnässä? Kauniit yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet, 
tilaa ja valoa - Tätä kaikkea on Westpro-koti.

TUTUSTU WESTPRO-KOTEIHIN!

Lisää aiheesta:

Sisustustrendejä keväällä 2019
Puutarha herää kevääseen
Syysvinkit puutarhan hoitoon