Portus työmaakuulumiset syksy 2020

Portuksen viimeiset asunnot etenevät kovaa vauhtia

Picture of Westpro

Westpro

13 marraskuuta, 2020

Mitä kuuluu Verkkosaarenrantaan? Portuksen ensimmäisen vaiheen kaikki asunnot ovat valmistuneet ja toisen vaiheen työt edistyvät hyvässä aikataulussa.

Ensimmäisen rakennusvaiheen kaikki asunnot ovat nyt valmiita. Fortiksen ja Novuksen (C-D) kodit valmistuivat kesäkuussa. Belluksen (A-B) asukkaat pääsivät puolestaan muuttamaan koteihinsa syyskuussa ja samassa yhteydessä valmistui myös portuslaisten kuntosali.

Sisäpiha on asukkaiden käytössä Magnuksen (E) kohdalle asti ja jatkossa portuslaiset pääsevät nauttimaan löylyistä meren äärellä; kovasti odotettu rantasauna uimalaitureineen nimittäin valmistui lokakuun lopussa.

Westpro-Portus-Myytävät-asunnot-Helsinki
Portuksen A-D-portaan kodeissa asutaan jo. E- ja F-porras valmistuvat ensi kesänä.

Westpro-Portus-asuntosijoittaminen-Helsinki-ja-EspooTässä keittiössä on metropolitan-tunnelmaa henkivä City-värimaailma.

Westpro-Portus-arvoasunto-Helsinki-ja-EspooOsassa asunnoista löytyy myös takka. Rakennusaikana asiakkaamme pääsivät vaikuttamaan oman kotinsa pintamateriaaleihin ja varusteluun. Tässä kodissa esimerkiksi keittiön varustelua on täydennetty viinikaapilla sekä lattiaan valittu elegantti hollantilainen kuvio, joka tuo mieleen antiikkiparkettilattiat.

Westpro-Portus-uudiskohde-Helsinki
Osassa Portuksen kodeista on suuret kattoterassit kaupungin suuntaan.

Westpro-Portus-arvoasunto-HelsinkiTästä olohuoneesta avautuu todella upeat merinäköalat.

Westpro-Portus-piha-ja-rantasaunaSisäpiha ja rantasauna ovat jo asukkaiden käytössä.

Toisen vaiheen Magnuksessa ja Optimuksessa (E-F) työt etenevät aikataulun mukaisesti sisätöiden parissa. Magnuksessa viimeistellään parhaillaan asuntoja ja yleisiä tiloja, lisäksi parvekkeiden lasitukset ja paneelaustyöt ovat käynnissä. Optimuksessa asunnot on pääosin maalattu ja muut sisävaiheen työt ovat hyvässä vauhdissa. Toisen vaiheen asunnot sekä Portuksen venesatama valmistuvat ensi kesänä.

Westpro-Portus-Magnus-tyomaaMagnuksessa parvekkeiden lasitukset ja paneelaustyöt ovat käynnissä. Asuntoja viimeistellään.

Westpro-Portus-työmaakuulumiset
Optimuksen kotien maalaustyöt ovat lähes valmiit. Asunnoissa tehdään parhaillaan pintojen ja kalusteiden asennuksia.

Vapaana enää muutamia asuntoja

Suuren suosion saavuttaneessa Portuksessa on myymättä enää 12 asuntoa. Meren päälle rakentuvasta Optimuksesta (F) on jäljellä enää kaksi 49m2 kaksiota, yksi 90m2 kolmio sekä muutamia suurempia 4h+kt+s ja 5h+kt+s koteja. Osassa kodeista on varusteluna myös takka. Magnuksen (E) viimeinen, 103m2 suuruinen kolmio on varattu. Kaikki ensimmäisen vaiheen (A-D) asunnot on jo myyty.

Jos Portus kiinnostaa asuinkohteena, kannattaa nyt viimeistään ottaa yhteyttä asuntomyyntiimme ja sopia joko verkkoesittelystä tai yksityisestä työmaavierailusta.

Asuntomyyntimme esittelee kotejamme virtuaalisesti verkkotapaamisten kautta, johon voit varata ajan helposti varauskalenterista. Yksityisen työmaavierailun voit sopia soittamalla 0400 474 102 tai sähköpostitse  myynti@westpro.fi

Portukseen tutustumisen voit aloittaa lataamalla sähköisen kohde-esitteen:

LATAA PORTUS-ESITE

Portus_wallpaper.jpgPortus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos.
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät
Portuksesta ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla. 

Lisää aiheesta:

Osittain meren päälle rakennettu Portus sai ensimmäiset asukkaansa
Koti meren äärellä - näin sisustat sen
Westpro on erottunut edukseen rakennusalan massasta jo 20 vuotta