Miten luoda menestyvä työyhteisö?

Lue Westpron toimitusjohtajan Heikki Schemeikan ajatukset asiasta.

Picture of Westpro

Westpro

17 toukokuuta, 2019

olotila-henkilosto

Miten luoda menestyvä, yhteistyökykyinen, tavoitteellinen sekä itsestään kaikkensa antava, toimiva työyhteisö? Tätä kysymystä on johtamisessa mietitty iäisyys ja tullaan jatkossakin miettimään. Työyhteisön luomisessa ei ole haasteena pelkkä osaaminen vaan enemmänkin ihmisten tapa toimia ja omaksua uusia asioita, perusluonne sekä ikä tai ennemmin sukupolvi. Se miten eri sukupolvet ajattelevat työstä, vapaa-ajasta, tarpeista ja elämästä ja niiden arvojärjestyksestä alkaa asettaa enemmän haasteita kuin luonnetekijät. Oman ikäryhmäni sukupolvi on opetettu siihen, että pitää olla kiitollinen, että on työtä. Tulevat sukupolvet ovat suuntautuneet hyvinvoinnin lisääntyessä enemmän siihen, mitä työ mahdollistaa omassa vapaa-ajassa. Se, että sukupolvien erilaiset vahvuudet saataisiin yhdistettyä oikealla tavalla luo mahdollisuuden työyhteisön menestymiseen kokemuksen ja uuden ajattelun kautta. Startupeja ihaillaan siitä, kuinka yrityksen perustava ydinryhmä on innostunut ja haluaa saavuttaa saman tavoitteen kerta toisensa jälkeen. He tekevät innostuneena sitä, mistä he ovat aina haaveilleet ja mitä he ovat halunneet tehdä. Kuinka säilyttää tämä tila, kun ydinryhmän ympärille muodostuu henkilöstö; ihmisiä, jotka eivät ole sidoksissa alkuperäiseen tavoitteeseen ja tahtotilaan ja keille tahtotila ja tavoite pitää myydä?

Meillä Westprossa haetaan tietoisesti erilaisia ja varsinkin eri luonteisia henkilöitä ryhmäämme. Uskon vahvasti siihen, että pystymme täyttämään asiakkaidemme ja omat tarpeemme paremmin, kun henkilöstömme koostuu monipuolisista ihmisistä niin osaamisen kuin perusluonteensa osalta. Erilaisuus on mahdollistanut meillä toiminnan kehittymisen sekä yrityksen kasvun entistä upeampiin hankkeisiin, joissa saamme kohdata myös erilaisia asiakkaita ja avata heille ovet heidän unelmiensa koteihin. Me Westprossa koemme henkilöstömme mahdollistajiksi. Westprolaiset auttavat asiakkaitamme saavuttamaan unelmansa Westpro-kodissa sekä yhteistyökumppaneitamme loistamaan hankkeissamme. Siksi meille on tärkeää pitää Westprolaisista - mahdollistajistamme, hyvää huolta auttaen heitä kehittymään työssään avaamalla heille uusia mahdollisuuksia kasvaa entistä monipuolisempiin tehtäviin. Jotta pystymme tähän, ovat kaikki Westprolaiset vastuullisia ja avoimia käymään keskustelua ja kuuntelemaan mielipiteitä, jotta tavoitteemme parhaasta joukkueesta, parhaasta laadusta ja parhaasta palvelusta saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme antaa meille mahdollisuuden erottua joukosta niin asiakkaidemme kuin rakentajien silmissä tuottaen sillä itsellemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme oikeaa lisäarvoa. Yhdessä luomme menestyksen!

 

Heikki Schemeikka
toimitusjohtaja
Westpro cc Oy

WestPro_2017_06_13_0163-HiresTiesitkö, että Westpro rakentaa korkealuokkaisia uudisasuntoja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille?
Uusin kohteemme on ainutlaatuinen Portus Helsingin Verkkosaarenrannassa.

TUTUSTU WESTPRON KOHTEISIIN!

Lisää aiheesta:

Westpro - Kohta 20-vuotias laatukotien rakentaja
Laatu tuotannon näkökulmasta
Onko laatu tunne vai mitattava suure?