Uudisasunnon ostaminen

Lue alta mitä sinun tulisi tietää, kun harkitset uudisasunnon ostamista.

Picture of Westpro

Westpro

11 joulukuuta, 2019

Happy-young-couple-calculating-bills-at-home"Meillä on tapana puolisoni kanssa selailla asuntoja Oikotieltä ja Etuovesta. Nyt taisi tärpätä! Löysin unelmiemme asunnon, mutta se on uudiskohde ja vasta rakenteilla. Miten toimia, kun olemme ensimmäistä kertaa asuntokaupoilla emmekä voi nähdä asuntoa ennen ostoa?”

Tuttu tilanne? Westpron asuntomyyjät ovat monesti olleet tilanteessa asiakkaiden kanssa, jotka eivät tarkalleen tiedä, miten uudisasunnon ostaminen käytännössä tapahtuu. Paitsi että konkreettista asuntoa ei ole vielä olemassa, uuden asunnon ostaminen eroaa monilta muiltakin osin vanhan asunnon ostamisesta.
Huolissaan ei silti pidä olla, sillä asuntokauppalaki sääntelee voimakkaasti uusien asuntojen kauppaa. Ostajan ei tietenkään voida olettaa tuntevan asuntokauppalakia sanasta sanaan, siksi asuntomyyjän on osattava kertoa uuden asunnon kaupan kiemurat selkokielellä ja ymmärrettävästi.

Westpron asuntomyyjillä on pitkä kokemus rakenteilla olevien kotien myynnistä havainnekuvien ja virtuaalikierrosten avulla. Vaikkei ostaja pääsekään aistimaan asunnon todellista tunnelmaa, havainnekuvien ja piirustusten avulla päästään jo tarkastelemaan pienimpiäkin yksityiskohtia ja miettimään yhdessä materiaalivalintoja. Asuntomyyjämme paitsi tuntevat kohteet millilleen, he tuntevat myös rakennustekniikan perusteet, jotta suunnitelmia mahdollisista omien toiveiden mukaisista muutostöistä voidaan ylipäätään tehdä.

Hyvä myyjä on rakennusalan moniosaaja, joka pitää asiakkaansa puolta, auttaa näkemään luonnosten yli todellisuuteen ja opastaa kaikissa kysymyksissä.

Westpro - Uudisasunnon ostaminenLataa ilmainen uudisasunnon ostajan opas 

Helpottaaksemme uuden asunnon ostopäätöksen tekoa olemme koonneet uudisasunnon ostajaa askarruttavat asiat yksiin kansiin oppaan muotoon. Se kertoo selkokielellä uuden kodin ostamisen eri vaiheet ja esittelee myös Westpron toimintamallin.

Lue lisää oston kannalta tärkeistä asioista sekä Eturivistä, Westpron tuleville asiakkaille tarkoitetusta mahdollisuudesta saada halutusta kohteesta tietoa jo ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista

LATAA OPAS

Lisää aiheesta:

Viisi syytä kiinnostua uudisasunnosta
Yksilöi uudisasunnosta itsesi näköinen
Uudiskohde meren päällä: Näin se toteutetaan