Uutta kotiin, vanha kiertoon

Auringon paistaessa ikkunoista sisään herää usein toive saada kotiin jotain uutt...

Picture of Westpro

Westpro

10 heinäkuuta, 2018

Iskikö sisustuskärpänen? Tai onko muutto edessä ja uusi sisustus tulossa uuteen kotiin? Mutta mitä tehdä vanhoille huonekaluille? Lue alta Muuttopalvelu Niemen kierrätysvinkit!

Young adults moving in new homeAuringon paistaessa ikkunoista sisään herää usein toive saada kotiin jotain uutta piristävää. Tai jos olet muuttamassa, tulee joskus tarve uudistaa kodin kalustusta enemmänkin. Vanhat huonekalut eivät välttämättä sovi uuteen kotiin. Valveutunut kuluttaja miettii uusista ihanista tavaroista haaveillessaan, ettei käyttökelpoista vanhaa tavaraa pitäisi heittää roskiin. 

Uuden hankkimisesta ei kuitenkaan kannata tuntea liian huonoa omaatuntoa, sillä kierrätys toimii tänä päivänä hyvin. Parhaassa tapauksessa kierrätykseen antamasi tuotteet löytävät uuden kodin.

Sinulla on varmasti myös sellaisia tavaroita ja vaatteita, joista et halua luopua, mutta joita et halua juuri nyt esille kotiisi. Ekologinen sisustaja saa uutta ilmettä kotiin myös kierrättämällä välillä varastossa olleita tavaroita jälleen esille kotiin. Varastoon vietävät tavarat kannattaa suojata hyvin, jotta ne säilyvät puhtaina ja esimerkiksi pölyltä ja kosteudelta suojassa. Niemen valikoimaan kuuluvat pakkausmateriaalit soveltuvat mainiosti varastointiin. Erikokoisissa pahvilaatikoissa voit varastoida pienempiä tavaroita. Sohville, nojatuoleille ja patjoille löytyy omat suojapussinsa. Vaatteita varten on olemassa kätevä henkarivaatelaatikko, johon saat ripustettua vaatepuilla olevat vaatteesi suoraan vaatekomerostasi.

Jos tarvitset lisää varastotilaa, harkitse erikseen vuokrattavaa varastotilaa. Turvallisissa, vakuutusyhtiön hyväksymissä varastotiloissa kalusteesi ja muut tavarasi varastoidaan huolellisesti suojattuna joko puukonteissa tai kuormalavoilla. Saat varastotilaa käyttöösi ilman minimivuokrausaikaa tai tilavuusrajoituksia. Voit varastoida vain muutaman esineen tai vaikka kaikki kodin tavarat. Kierrätä, tuunaa, uusiokäytä!

 

Muuttopalvelu Niemi on WestproCustomer-yhteistyökumppani. Westpron asunnonostajana saat käyttöösi kumppaneidemme tarjoamat erikoisedut sekä kutsuja asiakastilaisuuksiin..


TUTUSTU WESTPRON ASIAKASETUIHIN

Lisää aiheesta:

Muutostyöt Westprolla
Koti onnellisuuden ja hyvinvoinnin lähteenä - Osa 2
Koti onnellisuuden ja hyvinvoinnin lähteenä - Osa 1