Uutta kotiin, vanha kiertoon

Young adults moving in new homeAuringon paistaessa ikkunoista sisään herää usein toive saada kotiin jotain uutta piristävää. Tai jos olet muuttamassa, tulee joskus tarve uudistaa kodin kalustusta enemmänkin. Vanhat huonekalut eivät välttämättä sovi uuteen kotiin. Valveutunut kuluttaja miettii uusista ihanista tavaroista haaveillessaan, ettei käyttökelpoista vanhaa tavaraa pitäisi heittää roskiin.

Uuden hankkimisesta ei kuitenkaan kannata tuntea liian huonoa omaatuntoa, sillä kierrätys toimii tänä päivänä hyvin. WestproCustomer-kumppanimme Niemi Palvelut on kehittänyt kierrätysjärjestelmänsä huippuunsa, kierrätykseen annetuista tuotteista 0% menee kaatopaikalle. Kun Niemi hoitaa kotisi muuton, voit kerätä sinulle tarpeetonta tavaraa erityisiin kierrätyslaatikoihin, jotka Niemi ottaa veloituksetta mukaansa. Maksua vastaan autoon otetaan mukaan myös isompia kierrätykseen tarkoitettuja tavaroita, kuten huonekaluja. Kätevää ja ekologista!

Parhaassa tapauksessa kierrätykseen antamasi tuotteet löytävät uuden kodin. Niemi tekee yhteistyötä paikallisten kierrätystoimijoiden kanssa kaikissa kaupungeissa, joissa heillä on toimipiste. Käyttökelpoiset ja hyödylliset tavarat päätyvät kierrätystoimijoiden myymälöihin ja sieltä kaunistamaan jonkun muun kotia.

Sinulla on varmasti myös sellaisia tavaroita ja vaatteita, joista et halua luopua, mutta joita et halua juuri nyt esille kotiisi. Ekologinen sisustaja saa uutta ilmettä kotiin myös kierrättämällä välillä varastossa olleita tavaroita jälleen esille kotiin.

Varastoon vietävät tavarat kannattaa suojata hyvin, jotta ne säilyvät puhtaina ja esimerkiksi pölyltä ja kosteudelta suojassa. Niemen valikoimaan kuuluvat pakkausmateriaalit soveltuvat mainiosti varastointiin. Erikokoisissa pahvilaatikoissa voit varastoida pienempiä tavaroita. Sohville, nojatuoleille ja patjoille löytyy omat suojapussinsa. Vaatteita varten on olemassa kätevä henkarivaatelaatikko, johon saat ripustettua vaatepuilla olevat vaatteesi suoraan vaatekomerostasi.

Jos tarvitset lisää varastotilaa, myös silloin Niemi voi auttaa. Turvallisissa, vakuutusyhtiön hyväksymissä varastotiloissa kalusteesi ja muut tavarasi varastoidaan huolellisesti suojattuna joko puukonteissa tai kuormalavoilla. Saat varastotilaa käyttöösi ilman minimivuokrausaikaa tai tilavuusrajoituksia. Voit varastoida vain muutaman esineen tai vaikka kaikki kodin tavarat. Varastoinnin yhteydessä Niemi hoitaa tarvittaessa irtaimiston pakkaamisen ja suojaamisen sekä kuljetuksen varastolle ja takaisin kotiin. Kierrätä, tuunaa, uusiokäytä!

NIEMI NÄYTTÄÄ MALLIA VASTUULLISUUSASIOISSA

Asiakkaat vaativat nykyisin yhä enemmän ja yhä selkeämpiä vastuullisia tekoja toimittajiltaan. Ja niin pitääkin! Alan markkinajohtajana Niemi haluaa olla suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa. Toiminnan vastuullisuuden keskeisiä kysymyksiä analysoidaan ja sen perusteella on päätetty vastuullisuutta ohjaavista toimintaperiaatteista sekä  mittareista, joilla tuloksia seurataan ja esitellään.

Alan markkinajohtajana Niemi haluaa toimia  ympäristönsuojelun edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Työn keskeisten ympäristövaikutusten tarkalla seurannalla, henkilökunnan koulutuksella ja toimintatapojen jatkuvalla kehityksellä pidetään huolta, että ympäristökuormitusten vaikutus jää mahdollisimman pieneksi.

Tällä hetkellä noin 15% Niemen kalustosta toimii biokaasulla. Biokaasu on uusiutuva, 100-prosenttisesti kotimainen polttoaine, jonka pienhiukkaspäästöt ovat 0%. Tavoitteena Niemellä on saada vastuullisuusperiaatteidensa ja ympäristöohjelmansa mukaisesti yrityksen pienhiukkaspäästöt nollaan vuoteen 2040 mennessä.

Katso alta Niemen video biokaasulla toimivista muuttoautoista!


 
Kiinnostuitko? Tutustu Niemen muutto- ja kierrätyspalveluihin: www.niemi.fi
 

Westpron asunnon ostajana saat parasta palvelua! Olemme huolella valinneet Westpro Customer -ohjelmaamme yhteistyökumppaneiksemme parhaat palvelualan toimijat,  jotka tuovat eniten lisäarvoa ja asumisen helppoutta asukkaillemme.


TUTUSTU WESTPRON ASIAKASETUIHIN

Lisää aiheesta:

Muutostyöt Westprolla
Koti onnellisuuden ja hyvinvoinnin lähteenä - Osa 2
Koti onnellisuuden ja hyvinvoinnin lähteenä - Osa 1