Verkkosaarenrannan Portuksen lähiympäristö kasvaa ja kehittyy

Kalasataman alue kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina.

Picture of Westpro

Westpro

12 helmikuuta, 2021

Westpro-Portus-verkkosaariKalasataman kupeessa sijaitsevan Portuksen lähiympäristö kehittyy vahvasti tulevina vuosina.

Helsingin kaupunki kertoi 12.2.2021 Asuntoinfo-tapahtumassa Kalasataman alueen aikataulusta.

Capellanrannan kadut
Portuslaisia varmasti ilahduttaa kuulla, että Capellanrannan jalkakäytävät valmistuvat tämän vuoden aikana. Ajokaista puolestaan valmistuu, kunhan Capellanrannan talojen rakennustyöt saadaan valmiiksi.

Verkkosaaren pohjoisosa
Verkkosaaren pohjoisosan esirakennustyöt ovat käynnissä ja valmistuvat arviolta syksyllä 2022, jonka jälkeen alueen rakentaminen voi alkaa. 

Suvilahden kulttuuri- ja tapahtuma-alue
Suvilahteen on suunnitteilla uusi Event Hub-alue, joka täydentää jo olemassa olevan tapahtuma-alueen kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa entisestään. Tulevaisuudessa Suvilahdessa voidaan järjestää festivaalien lisäksi monipuolisesti muun muassa pienempiä kulttuuritapahtumia, koko perheen tapahtumia sekä liikkumis- ja harrastetapahtumia ympäri vuoden.

Kalasatamanpuiston yhteiskerhotila
Kalasataman asukkaiden oleskelu-, toiminta- ja tapahtumapuiston yhteiskerhotila on suunniteltu asukkaiden monipuoliseen käyttöön esimerkiksi isompia tilaisuuksia, perhejuhlia ja harrasteita varten. Tilaan on myös kaavailtu ravintolatilaa. Yhteiskerhotilan rakentaminen alkaa alustavasti 2021-2022 aikana.

Ulkoliikunta
Kaupunki on varaamassa H
ermanninrannan asemakaavasta aluetta liikuntakenttää varten. Lisäksi Kalasatamanpuiston yhteiskerhotilan viereen on tarkoitus lisätä muutamia kuntoiluvälineitä. Mustikkamaan uimarannan yhteyteen valmistui viime vuonna ulkokuntosali.
 
Veneily
Verkkosaareen ja Nihtiin on tulossa kaupungin venesatamat, joiden alustava rakentaminen alkaa 2020-luvun loppupuolella.
 
Lähteet ja lisätietoa:
Helsingin kaupungin asuntoinfo 12.2.2021
hel.fi
uuttahelsinkiä.fi/fi/kalasatama
 

Portus jo lähes loppuunmyyty

Portuksen kotien kysyntä on ollut suurta ja 213:sta asunnosta vapaana on enää seitsemän upeaa kotia. Jäljellä olevat korkeatasoiset kodit ovat kooltaan 102-133m² ja kaikista aukeaa upeat merinäköalat. Omalla tontillaan sijaitseva Portus valmistuu kokonaisuudessaan kesällä 2021.
 
Esimerkkejä vapaista kodeista:
 
20190417125741_119404_AS_OY_PORTUS_OPTIMUS.42_F42__4H_KT_S__102_0-14h+kt+s 102m² - Upea, monikäyttöinen pohjaratkaisu! Keskimmäinen asuinhuone muuntuu esimerkiksi ruokasaliksi tai kotitoimistoksi. Arjen askareita helpottavat erillinen kodinhoitohuone ja vaatehuone. Masterbedroom on varustettu omalla wc:llä sekä käynnillä koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Lisätiedot
 
20190514145414_730911_OPTIMUS.38_F38__4H_KT_S_121_0-1
4h+kt+s 121m² - Tämän kodin erikoisuutena on kaksi suurta, lasitettua parveketta, joista aukeaa kuvankauniit merinäköalat kahteen suuntaan. Hyvin suunnitellussa pohjaratkaisussa on tilaa suurelle ruokapöydälle sekä kaksi wc:tä. Pienin makuuhuone sopii erinomaisesti esimerkiksi työhuoneeksi. Lisätiedot
 

Lisätiedot ja myynti

Jos Portus kiinnostaa, nyt kannattaa olla nopeasti yhteydessä asuntomyyntiimme. Esittelemme kotejamme virtuaalisesti verkkotapaamisten kautta, johon voit varata ajan helposti varauskalenterista. Yksityisen työmaavierailun voit sopia soittamalla 0400 474 102 tai sähköpostitse  myynti@westpro.fi

 

Portukseen tutustumisen voit aloittaa vierailemalla kohdesivuilla sekä lataamalla sähköisen myyntiesitteen:

LATAA PORTUS-ESITE

Westpro-Portus-Kalasatama-uudiskohde
Portuksen ensimmäisen vaiheen kodit valmistuivat 2020. 

Wetpro-Portus-arvoasunto-Helsinki-Kalasatama
Parvekkeilta avautuvat hulppeat merimaisemat.

Portus_wallpaper.jpgPortus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos.
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät
Portuksesta ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla. 

Lisää aiheesta:

Portuksen työmaakuulumiset 11/2020
Koti meren äärellä - näin sisustat sen
Westpro on erottunut edukseen rakennusalan massasta jo 20 vuotta