Esittelyssä Portuksen 102m² 4H+KT+S

Tervetuloa videoesittelyyn asuntoon F42

Picture of Westpro

Westpro

25 toukokuuta, 2021

Helsingin Verkkosaarenrantaan, Kulosaaren sillan kupeeseen rakentuva uudiskohde Portus edustaa ainutlaatuista, kansainvälisen tason arkkitehtuuria. Perinteisestä rantarakentamisesta poiketen Portus on rakennuttu osittain meren päälle.  Ainutlaatuiset asunnot on suunniteltu avariksi, valoisiksi ja tilaratkaisuiltaan toimiviksi kodeiksi, jotka kääntyvät pääosin merimaiseman suuntaan isojen lasitettujen parvekkeiden kautta. Ylimpien kerrosten asuntoihin liittyy lisäksi myös kaupungin suuntaan ja länteen avautuvia laajoja kattoterasseja. Vieressä sijaitsevat kauppakeskus Redi kauppoineen ja ravintoloineen, metro sekä Kalasataman kattavat palvelut. Mustikkamaalle, Teurastamon kulttuurialueelle ja Lammassaaren pitkospuille on lyhyt kävely- tai pyöräilymatka.

Omalle tontilla sijaitsevan Portuksen viimeiset kodit valmistuvat tuota pikaa ja asuntoihin muutetaan jo elokuun alussa. Vapaana on enää muutama yli 100-neliöinen ylemmän kerroksen näköalakoti. Näihin koteihin pääset tutustumaan videoesittelyiden kautta sekä sopimalla Portukseen yksityisesittelyn asuntomyyntimme kanssa.

Astu sisään asuntoon F42 alla olevan videon kautta ja ihastu!

 

Videoesittely: F42 4H+KT+S 102m², 9.krs

 

Tämä näyttävä koti soveltuu täydellisesti lapsiperheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle! Kaunis huonekalumainen keittiö sulautuu saumattomasti osaksi muuta oleskelutilaa, josta tila jatkuu liukulasiovien kautta ulos koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle upeiden merimaisemin äärelle. Todella suuren master bedroomin yhteydessä on oma wc aamu- ja iltatoimille sekä yksityinen käynti parvekkeelle.  Arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Pienin makuuhuoneista soveltuu erinomaisesti myös kotoa työskentelevän työhuoneeksi. Pisteenä i:n päälle asumisviihtyvyyden viimeistelee Portuksen oma rantasauna, uimalaituri ja pienvenesatama.

Lisätiedot ja esittelyt:
Westpro asuntomyynti
puh. 0400 474 102
myynti@westpro.fi

 

Portus_wallpaper.jpgPortus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos. 
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät Portuksesta
ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla. 

TUTUSTU PORTUKSEN KOTEIHIN!

 

 

Lisää aiheesta:

Oma rantasauna keskellä Helsinkiä
Portus tekniset suunnitteluratkaisut osa 1: Merirakentaminen
Portus tekniset suunnitteluratkaisut osa 2: Vedenalaiset rakenteet