Villa Velvet - mitä kuuluu työmaalle?

Terveisiä Villa Velvetin työmaalta! Lue missä vaiheessa rakennustyöt etenevät.

Picture of Westpro

Westpro

22 toukokuuta, 2020

Aurinkoiset ja keväiset terveiset Villa Velvetin työmaalta!

Rakennustyöt Villa Velvetin työmaalla  edistyvät. B- ja C-talot ovat saaneet jo rungot, ja ne ovat jo lähes valmiit. Takimmainen A-talo on myös saanut rungon, ja on nyt noin 75%:sti valmis. 

Seuraavaksi alkaa talojen julkisivujen rappaustyöt. B- ja C-taloihin aletaan myös pian tehdä jo väliseinien asennuksia. A-talossa taas tehdään pian vesikattoa sekä  maavaraisen lattian betonivalu.


Westpro VillaVelvet Soukanniementien varrelta Villa Velvetin työmaa kuvattuna Soukanniemen varrelta viikolla 13. 

Kaksikerrokset paritalot sijaitsevat Soukanniementien varrella, Ivar Ståhlen kujalla Espoon merellisessä ja huvilamaisessa Soukanniemessä, aivan Suvisaariston vieressä. 

Villa_Velvet-takapihaltaVilla Velvetin työmaa kuvattu viikolla 13.

Tontille rakentuu kolme kaksikerroksista paritaloa, eli yhteensä kuusi asuntoa. Pinta-aloilta kodit tulevat olemaan 112m2 ja 120 m2 kokoisia. Jokaiseen asuntoon kuuluu lisäksi 23 m2 kokoinen lämmitetty varasto. 

VillaVelvet_pihamaa
Villa Velvetin työmaa viikolla 17. 

VillaVelvet_pihamaa_alueVilla Velvetin työmaa viikolla 17 


VillaVelvet_pihamaa_merelta

Villa Velvetin työmaa kuvattuna mereltä päin. Kuva otettu viikolla 17. 

VILLA VELVETIN ESITTELYVIDEO: 


Onko unelmiesi koti vielä etsinnässä?
Villa Velvetissä on vapaana vain kolme asuntoa. Vapaana on vielä A-talon kaksi kooltaan 120 mkotia, ja B-talossa vapaana on yksi kooltaan 112 m2 koti. 

Asuntomyyntimme esittelee kotejamme virtuaalisesti verkkotapaamisten kautta, johon voit varata ajan helposti varauskalenteristaAsuntomyyntimme palvelee arkisin myös LiveChatissa klo 10-16Voit ottaa myäs yhteyttä soittamalla p. 0400 355 572 tai sähköpostitse myynti@westpro.fi


Olisiko uusi osoitteesi merellinen Soukanniemi?
Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema Villa Velvet on ainutlaatuinen kolmen paritalon kokonaisuus merellisessä Soukanniemessä. Kahteen tasoon rakentuvat kodit hurmaavat avarilla oleskelutiloilla, suurista ikkunoista avautuvilla rauhallisilla näkymillä ja laadukkailla materiaalivalinnoilla. 

Westpron Villa Velvet Soukanniemessä on ainutlaatuinen merellinen kohde Espoon Soukanniemessä, aivan Suvisaariston vieressä.

Tutustu villa velvetin koteihin >>

Lisää aiheesta:

Viisi syytä kiinnostua uudisasunnosta
Uudisasunnon ostaminen
Westpro-laatukotien rakentaja osa 1