ASUNNOT

 

MITÄ JOS ELÄISIT UNELMAASI JO NYT?

Portus on upea sekä ulkoa, että sisältä. Ainutlaatuiset asunnot on suunniteltu avariksi, valoisiksi ja tilaratkaisuiltaan toimiviksi kodeiksi, jotka kääntyvät pääosin merimaiseman suuntaan isojen lasitettujen parvekkeiden kautta. Ylimpien kerrosten asuntoihin liittyy lisäksi myös kaupungin suuntaan ja länteen avautuvia laajoja kattoterasseja. Taloissa on yhteensä 206 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 28m² yksiöstä aina hulppeaan 154m² kaksikerroksiseen kattohuoneistoon. Pisteenä i:n päälle asumisviihtyvyyden viimeistelee Portuksen oma rantasauna, uimalaituri ja pienvenesatama.
 
Kaikki Portuksen asunnot on loppuunmyyty.
Portus_Internal_B47-web

City-yksiöt

Portuksen yksiöissä on huomioitu pohjaratkaisujen toimivuus viimeistä yksityiskohtaa myöten. Suuret ikkunat päästävät runsaasti valoa sisään ja lasitetut terassiparvekkeet toimivat ylimääräisenä huoneena aina keväästä syksyyn saakka.

Westpro Portus arvoasunto ruokailutila Helsinki

Klassiset kaksiot

Kauniit kaksiot tarjoavat puitteet hyvään elämään. Tilava oleskelutila yhdistyy saumattomasti kauniiseen avokeittiöön ja suureen, lasitettuun parvekkeeseen. Useista kaksioista avautuu kauniit merinäköalat.

Westpro Portus uudiskohde Helsinki merinäköala

Perheasunnot

Näyttävä kolmen ja neljän huoneen kodit soveltuvat täydellisesti lapsiperheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle! Kaunis avokeittiö sulautuu saumattomasti osaksi muuta oleskelutilaa, josta tila jatkuu liukulasiovien kautta ulos koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Useissa pohjaratkaisuissa arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone ja ylellisyyttä arkeen tuo suuri masterbedroom, josta on oma käynti parvekkeelle upeiden merimaisemin äärelle.

Westpro_Portus_Helsinki_kattoterassi

Kattohuoneistot

Portaittain rakennetussa Portuksessa on useita kattohuoneistoja, joista avautuvat huikeat näköalat sekä kaupunkiin, että merelle. Tilavat parvekkeet ja kattoterassit, takat ja suuret masterbedroomit kohottavat arjen täysin uudelle tasolle.

Westpro Portus merinäköala asunto Kalasatama Helsinki

Seaside-kodit

Portuksen erikoisuus on meren päälle rakennetut ensimmäisten kerrosten seaside-asunnot. Näissä kodeissa oleskelutilojen näyttävä huonekorkeus sekä suoraan ikkunan alta alkava merimaisema ovat todellinen wow-elementti, johon rakastuu yhä uudestaan ja uudestaan.