RUOANLAITTOA PARHAIMMILLAAN

  Portus-kotien keittiöissä korostuvat laatu, tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Avokeittiössä ruoanlaitto on yhteinen arki- ja juhlatapahtuma, jossa nostetaan padat ja pannut hellalle, täytetään juomalasit ja luodaan yhteisiä muistoja. Tyylikäs ja toimiva keittiö kestää kulutusta ja näyttää hyvältä vuosien käytön jälkeenkin.

  Tutustu alta Portuksen keittiöiden esittelyyn. Tarkemmat tuotetiedot löydät ladattavasta materiaaliesitteesta.

  LATAA MATERIAALI-ESITE

  luoto_keittio_rex
  city_keittio_comes_2
  silta_keittio_rex-1
  X

  VÄRIMAAILMAT

  Portus kodeissa valittavanasi on kolme erilaista värimaailmaa: Ylellinen, ruskea CITY, luonnonläheinen ja vaalea LUOTO ja graafisen mustavalkoinen SILTA Keittiössä värimaailma vaikuttaa kalusteiden ja työtason sävyyn.

  TUTUSTU VÄRIMAAILMOIHIN

  Miele-nosto

  MIELEN KODINKONEET

  Mielen kodinkoneet ovat kodinkoneiden aatelia, joissa korostuvat kestävyys, suorituskyky, helppokäyttöisyys, energiatehokkuus ja tyylikäs muotoilu.

  Ainoana kodinkonevalmistajana Miele testaa laitteet kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttöä.

  160914-Westpro-060-web

  KOTIMAISET KIINTOKALUSTEET

  Keittiön kiintokalusteet ovat Comes ja Dux -kodeissa Puustellin ja Rex-kodeissa Saari -keittiön laadukasta tuotantoa.

  Kaikki Puustelli-keittiökalusteet valmistetaan Harjavallassa. Perinteenä kulkenut puusepäntaito ja moderni tuotantolaitos ovat kombinaatio, jossa lähes kaikki on mahdollista. Saaren valmistamassa keittiöissä ilmentyy yksilöllisyys, toimivuus ja kauneus. Ainutlaatuinen lopputulos saavutetaan yhdistämällä suomalainen puusepäntaito, innovatiivinen muotoilu ja aktiivinen tuotekehitys.

  HALUATKO VIELÄ ENEMMÄN?

  Portuksen keittiöt ovat jo valmiiksi korkeatasoisia. Mikäli toivoisit kuitenkin vielä enemmän kulinaristisia mahdollisuuksia,
  voit helposti lisätä keittiösi ominaisuuksia tilaamalla erillisiä lisävarusteita. Tarkista huoneistokohtainen saatavuus Portuksen asiakaspalveluinsinööriltä.


   

  20000104033

  HÖYRY-YHDISTELMÄUUNI

  Kolme uunia yhdessä: Höyryuuni, normaaliuuni ja yhdistelmäuuni. Lämpötilaa ja kosteustasoa voidaan säätää erikseen ja erilaisia yhdistelmiä voidaan tallentaa jopa kuusi erilaista peräkkäin. Näin voit nauttia monikäyttöisyydestä ja saat aikaan parhaita leivonta- ja paistotuloksia. Tilavan XXL-uunitilan ansiosta uunissa on runsaasti kypsennystilaa isommillekin aterioille.

  Miele-ESW-6214

  HÖYRY-YHD.UUNI
  +LÄMPÖLAATIKKO

  Yhdistä höyry-yhdistelmäuuniisi kätevä lämpölaatikko-ominaisuus! Onko ruoka ajoissa valmiina, mutta vieraat eivät ole vielä saapuneet? Mielen Gourmet-lämpölaatikon avulla pidät ruoan, juomat ja astiat lämpiminä. Matalakypsennysominaisuudella kypsennät lihat ja kalat täydellisesti.

  20000108719

  VIINIKAAPPI

  Laadukkaassa viinikaapissa säilytät viinisi turvallisesti, aina oikeassa lämpötilassa ja valmiina tarjoiltavaksi. Yksilöllisten ohjaimien ansiosta voit säilyttää samanaikaisesti joka 3 eri lämpötilan vaativaa viiniä. Lasiovien sisäänrakennettu UV-suodatin suojaa arvokkaita viinejäsi.

  PORTUS

  ASUNNOT

  VIRTUAALIKIERROS

  YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

  TALOYHTIÖ

  KUVAGALLERIA

  LADATTAVAT AINEISTOT

  Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.