VALITSE KOTISI VÄRIT

  Mitkä värit sopivat yhteen?`Millä yhdistelmillä luodaan kotiin halutunlainen tunnelma? Entä sopiiko sisustus yhteen ympäröivän luonnon ja kodin arkkitehtuurin kanssa? Materiaalivalintoja tehdessä yhtenäisen kokonaisuuden hahmottaminen ei välttämättä ole aina helppoa.

  Meille on tärkeää, että oman Westpro-kotisi suunnittelu on sinulle mahdollisimman mutkatonta. Sen vuoksi olemme pohtineet yllä mainitut kysymykset jo valmiiksi ja suunnitelleet kolme upeaa värimaailmaa, joista voit valita mieleisesi.

  Värimaailmat ovat aina kokonaisuuksia - valittu värimaailma kattaa koko asunnon tehden siitä tyylikkään yhtenäisen, joka istuu kantajansa päälle virheettömästi; kuin räätälinpuku. Tutustu alta Portuksen värimaailmojen esittelyyn ja valitse omasi, me huolehdimme toteutuksesta. 

  CITY

  Tervetuloa Manhattanille! CITY on saanut inspiraationsa ylellisistä suurkaupungin kodeista. Luksusmainen tunnelma syntyy materiaalien harmahtavan ruskeista sävyistä ja hienoista struktuuripinnoista. Väripaletissa toistuvat isoilla pinnoilla maitokahvi ja lämmin puu, joita valkoinen ja musta tehostavat.
  Tarkat tuotetiedot löydät materiaaliesitteestä.

   LATAA MATERIAALI-ESITE

  MT04srTQ
  city_kph_2_tumma-
  city_1
  X

  LUOTO

  Ihana, luonnonläheinen LUOTO henkii valoa ja Suomen saariston sielunmaisemaa. LUODON materiaaleissa korostuvat valkoisen, harmaan, hiekan sekä valkotammen sävyt ja luonnolliset struktuurit. Yleisilmeeltään valkoinen LUOTO on rauhallinen ja kauniin skandinaavinen värimaailma, joka taipuu helposti yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa. Tarkat tuotetiedot löydät materiaaliesitteestä.

   LATAA MATERIAALI-ESITE

  luoto-1
  Luoto-2
  Värimaailma Luoto
  X

  SILTA

  Graafinen, mustavalkoinen SILTA on selkeän linjakas. Trendien aallonharjalla olevassa mustavalkoisessa sisustuksessa materiaalit ovat minimalistisen yksinkertaiset ja eleettömät. Näyttävä vaikutelma syntyy  harmaan, valkoisen ja mustan taidokkaasta liitosta. Tarkat tuotetiedot löydät materiaaliesitteestä.

   LATAA MATERIAALI-ESITE

  silta_keittio_rex-1
  shutterstock_723751762
  180313-WP-654
  X

  PORTUS

  ASUNNOT

  VIRTUAALIKIERROS

  YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

  TALOYHTIÖ

  KUVAGALLERIA

  LADATTAVAT AINEISTOT

  Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.