PORTUS 2. VAIHEEN KOTIEN VARAUSOHJE

Vastaanotamme Portuksen asunnoista vain kirjallisia varauksia. Varaus tarkoittaa aietta ja mahdollisuutta ostaa kyseinen asunto.

Tutustukaa aineistoon etukäteen:

KERROSPOHJAT MAGNUS      

KERROSPOHJAT OPTIMUS            

ENNAKKOHINNASTO MAGNUS

ENNAKKOHINNASTO OPTIMUS

Varausjärjestys asuntoihin määräytyy varauslomakkeen saapumisen aikaleiman perusteella. Varsinaisia kirjallisia asuntovarauksia otamme vastaan vain niin monta, kuin ostaja oikeasti on aikeissa ostaa. Yhdellä lomakkeen täytöllä voi varata vain yhden asunnon. Vastaanotamme asuntovarauksia vain varauslomakkeen kautta.

Mikäli olette kiinnostuneet varaamaan asunnon, täytättehän lomakkeen täällä: 

PORTUS VARAUSLOMAKE

Merkitkää lomakkeelle:

  • nimenne
  • yhteystietonne
  • asunto, jonka haluaisitte varata.

Voitte lisäksi merkitä lomakkeelle kaksi varavaihtoehtoa siltä varalta, että ensimmäisenä vaihtoehtona oleva asunto on jo varattu.
Saatuamme lomakkeen ja mikäli haluamanne asunto on vapaana varattavaksi, saatte paluupostissa varaussopimuksen.
Täytetty varaussopimus tulee palauttaa allekirjoitettuna joko skannattuna, valokuvattuna, postitse tai toimistollemme toimitettuna.

Myös sähköinen allekirjoitus on mahdollinen. Sähköinen allekirjoitus tehdään käyttäen mm. pankkitunnistautumista. Sähköinen allekirjoitus vastaa omakätistä allekirjoitusta. Ilmoitattehan varausta tehdessänne halustanne allekirjoittaa varaussopimus sähköisesti.

Kirjallinen varaus vahvistetaan maksamalla 5000 euron varausmaksu varaussopimuksessa ilmoittamallemme tilille. Varausmaksu luetaan osaksi kauppahinnan ensimmäistä erää kaupanteossa. Mikäli varaus peruuntuu, palautetaan varausmaksu täysimääräisenä varaussopimuksessa ilmoittamallenne tilille.

Lisätietoja varauskäytännöstä: Westpro cc Oy, asuntomyynti, myynti@westpro.fi p. 0400 355 572