SUUNNITTEILLA KOTEJA SAUNALAHTEEN

  Rauhalliselle, perheystävälliselle Saunalahden asuinalueelle on suunnitteilla uusia, laadukkaita Westpron kerrostalokoteja.

  Saunalahden kaupunginosa sijoittuu Suur-Espoonlahden merelliseen ympäristöön sijoittuen Länsiväylän pohjoispuolelle, Kivenlahden viereen. Kehittyvä Saunalahden asuinalue on siisti sekä turvallinen. Rakennukset alueella ovat pääosin uusia ja alue sopii erinomaisesti eri-ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville.

  Saunalahti tarjoaa monipuolisia virkistys ja urheilumahdollisuuksia kauniin luonnon ympäröimänä. Espoon 40 kilometrin pituinen rantaraitti kulkee Saunalahden rantaa pitkin, joten meren läheisyys on vahvasti läsnä alueella. Lisäksi puistot, metsät ja muut viheralueet luovat viihtyvyyttä ja vihreyttä tähän kaupunginosaan. Alueelta lyötyy kaikki peruspalvelut lähietäisyydeltä.

  WESTPRO
  MOMENT
  2019

  LA 23.11.2019 SUVILAHDEN KATTILAHALLISSA

  Tervetuloa tutustumaan Westpron laatukoteihin! Avoimessa koko perheen tapahtumassa lanseerataaan tulevat Westpro-kodit ja käydään mielenkiintoisia keskusteluja tulevaisuuden asumisesta. Ohjelmaa koko perheelle. Vapaa pääsy.

  KATSO OHJELMA >>

  PARHAAT PAIKAT OVAT ETURIVISSÄ

  Eturivi on Westpron oma palvelukanava alueen asukkaille ja uudisasuntorakentamisesta kiinnostuneille. Westpron arvokohteet rakennetaan yleensä pääkaupunkiseudun parhaille paikoille ja siksi myös niiden kysyntä on aina ollut suurta. Asunnot varataan nopeusjärjestyksessä.

  Liity heti Eturiviin, saat:

  • tietää etukäteen tulevista kohteistamme
  • mahdollisuuden tutustua ennakkomarkkinointiaineistoon ennen muita
  • mahdollisuuden varata parhaat asunnot ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta

  Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit poistua Eturivistä koska haluat.

  LIITY ETURIVIIN

  LUE LISÄÄ

  Asukkaat kertovat: Casa Ora ja Meltemi

  Esittelyssä Espoon Koukkuniemessä sijaitsevan Casa Oran ja Meltemin asukkaita.


  LUE LISÄÄ

  Rakennamme kotia sinulle

  Westpro-kodit ovat yksilöllistä käsityötä ja jokainen koti on ainutlaatuinen. Videolla Westpron ammattilaiset työpäällikkö Timo Haapala sekä asiakaspalveluinsinööri Aurora Jääskeläinen kertovat kotien suunnittelusta ja yhteistyökumppaneista sekä miksi jokainen koti on ainutlaatuinen yksilö.


  LUE LISÄÄ

  Laatu tuotannon näkökulmasta

  Hyvän laadun tuottaminen loppukäyttäjälle lähtee asenteista ja halusta tehdä laadukasta työtä. Rakentaminen on käsityötä ja sitä tulisi myös arvostaa sellaisena. Miten laatua valvotaan Westpron työmailla? Lue työpäällikkömme Janne Iikkasen kirjoitus aiheesta!


  LUE LISÄÄ

  Westpro - Kohta 20-vuotias laatukotien rakentaja

  Mistä kaikki alkoi? Miten Westprosta tuli rakentaja, joka se tänä päivänä on?


  LUE LISÄÄ

  Muutostyöt Westprolla

  Uuden kodin ostaja voi halutessaan tehdä muutostöitä tulevaan kotiin. Mitä valintoja ja muutoksia asiakas voi kotiinsa tehdä? Entä mitä asioita tulee ottaa huomioon? Katso esimerkkejä millaisia muutostöitä koteihin on tehty.


  LUE LISÄÄ

  Onko laatu tunne vai mitattava suure?

  Rakentamisessa laadun mittareina käytetään erilaisia mitta-asteikkoja ja määritelmiä, joiden perusteena ovat lait ja määräykset. Oman asunnon kohdalla tunne on kuitenkin asujan kannalta se suurin mittari. Toimitusjohtajamme Heikki Schemeikan ajatukset laadun mittaamisesta nyt blogissa. Lue lisää!


  LUE LISÄÄ