PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ PIA ALITALO

  Pian ura rakennusmaailman parissa alkoi, kun nuorena tyttönä teknisestä alasta kiinnostuneen naisen piti valita opintojen suuntaus lukion jälkeen. Opinnot veivät Pian kouluttautumaan rakennusinsinööriksi. 

  Westpro_Pia

  ”Westprolla olen ollut vuodesta 2012 lähtien, mutta välissä oli pieni tauko ja sitten palasin takaisin kotiin. Westpro on omaleimainen ja tunnettu tällä alalla ja itselleni mielekkäintä on työskennellä omaperusteisen asuntotuotannon, eli gryndirakentamisen parissa”, Pia kertoo.

  Kun hanke on saatu maanhankinnasta tai kaavoitus on valmistumassa, vastuu suunnittelun ohjaamisesta aina kohteen valmistumiseen asti on Pialla. Pia tekee yhteistyötä monipuolisen joukon kanssa eri alojen ihmisiä ja toimii linkkinä projektin ulkopuolisille toimijoille kuin myös talon sisäisesti. ”Työssäni on sopiva yhdistelmä asiantuntijayhteistyötä, tiimityöskentelyä sekä asiakasrajapinta kohteen valmistuessa. Eri vaiheessa rakennusprojektia on mukana eri asiantuntijoita ja suunnittelijoita. Mukana projektissa ovat mm. pääsuunnittelija eli arkkitehti, rakennesuunnittelija, LVI-suunnittelija ja sähkösuunnittelija, piha- ja pintavesisuunnittelija, joiden lisäksi tarvitaan vielä paljon muitakin asiantuntijoita kuten ääniteknistä konsulttia, kosteuskoordinaattoria ja paloviranomaisia.

  Yrityksemme sisällä teen töitä mm. hankekehitystiimin sekä myynnin kanssa. Hankekehitystiimin käymme läpi teknisiä asioita rakenteiden osalta ja teknisten järjestelmien valintoja. Myyntitiimin kanssa mietitään tulevia asukkaita”, Pia luettelee. ”Westprolla työnkuvat ovat laajoja ja jo hankkeiden kaavoitusvaiheessa pääsee mukaan kohteisiin. Myös hankinta sekä kaikki muut osa-alueet ovat lähellä ja yhteistyö on tiivistä”, Pia kertoo.

  Avoimet työpaikat

  nosto_mats

  LVI-TYÖNJOHTAJA

  KATSO LISÄTIEDOT
  nosto_aleksi

  TYÖNJOHTAJA

  KATSO LISÄTIEDOT
  nosto_pia

  RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

  KATSO LISÄTIEDOT
  nosto_mari

  PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

  KATSO LISÄTIEDOT
  nosto_vesa

  ELEMENTTIASENNUSTYÖNJOHTAJA

  KATSO LISÄTIEDOT