Elämän hetkille

On hetkiä, kun voi juoda aamun ensimmäisen kahvikupillisen hämärän hiljaisuudessa.
On hetkiä, kun voi käydä lenkillä metsän siimeksessä auringon noustessa hitaasti taivaalle.
On hetkiä, kun lapset heräävät ja koti täyttyy äänistä.
On hetkiä, kun voi kattaa pöydän koreaksi ja juhlia kesän yöttömiä öitä aina aamun asti.

Ja ennen kaikkea – on hetkiä, kun voi löytää kodin, joka saa aikaan näin suuria tunteita ja ajatuksia.
Niin kauniita, että ne ovat kuin pala sileintä samettia.

VILLA
VELVET

Villa Velvet on meren tuntumaan, omalle tontilleen sijoittuva kuuden asunnon paritaloyhtiö Espoon Soukanniemessä.

Näyttävissä kodeissa korostuvat moderni arkkitehtuuri, asumisen mukavuus sekä suuret ikkunat, jotka päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Yhtiö sijaitsee vain noin 60 metrin päässä merestä ja vierestä lähtevät upeat Hanikan luontopolun ulkoilumaastot. Jokaisella kodille kuuluu kaksi autopaikkaa sekä tilava, täyslämmin varasto. 

Ivar Ståhlen kuja 9,
02360 Espoo

Muuttovalmis,
valmistunut 2021

Asunnot loppuunmyyty

Villa-Velvet-kohteet2-2

Näyttävän Villa Velvetin kodit tarjoavat upeat puitteet elämästä nauttimiseen. Neljän huoneen koteja on saatavilla kahdella eri pohjaratkaisulla.

Villa Velvetin kodit on suunniteltu arjen toimivuutta ja viihtyvyyttä silmällä pitäen. Väljissä kodeissa on tilaa sekä yhdessäoloon, että yksin rauhoittumiseen. Kahta erikokoista pohjaratkaisua yhdistää alakerran avarat oleskelutilat, yläkerran kolme makuuhuonetta sekä suuret katetut terassit ja parvekkeet, jotka aukeavat meren suuntaan. Suuret ikkunat tuovat arkeen ylellisyyttä ja tila jatkuu lasiliukuovien kautta ulos.

Kodeissa korostuu kotimaisuus, ekologisuus ja suomalaisen työn arvostus. Puusta rakennettujen talojen rungot on valmistettu Keski-Pohjanmaalla, Perhon lähiseuduilta kaadetuista puista. Puurunkoiset talot toimivat hiilinieluna ja edustavat kestävää tulevaisuuden rakennustapaa. Asumismukavuudesta pitävät huolen vesikiertoinen lattialämmitys, ja kesäisin viilentävä ilmalämpöpumppu. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla led-valoilla. Ekologinen poistoilmalämpöpumppu hoitaa sekä rakennuksen ilmanvaihdon että lämmityksen.

Kotimaisuutta suositaan myös kodin sisätiloissa. Muun muassa keittiö- kylpyhuone- ja säilytyskalusteet valmistetaan Satakunnan Harjavallassa, parketti Mikkelissä ja keittiön ylellinen kvartsityötaso puolestaan kotimaisen Louhi Stonesin tehtaalla Eurassa, Taivassalossa tai Imatralla.

Villa-Velvet-olohuone

TILAA ELÄMÄLLE

Kotien pohjaratkaisuissa on panostettu suuriin oleskelutiloihin, jotka keräävät perheen ja ystävät yhteen niin arjessa kuin juhlassakin. Modernit avokeittiöt yhdistyvät saumattomasti muuhun kotiin ja niiden yhteydessä on reilusti tilaa suurelle ruokapöydälle. Asuintilojen väljyys sekä materiaalit ja varustelut huokuvat mukavuutta - todellista arjen nautintoa.

Villa-Velvet-terassi

KOTI JATKUU ULOS ASTI

Villa Velvetin kodeissa tila jatkuu ulkona katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Alakerran oleskelu- ja ruokailutilasta on käynti lasiliukuoven kautta terassille, joka tarjoaa hulppeaa lisätilaa kesäjuhliin ja yhdessäoloon.

Yläkerran parveke on puolestaan mitä parhain paikka rentoutumiseen. Saunan jälkeen voi siirtyä ulos vilvoittelemaan ja nauttimaan maisemista. Käyttömukavuutta lisää parvekkeen ja terassin komposiittilaudoitus, joka on helppohoitoinen ja kaunis katsella.

hanikka-uimaranta-laituri

UPEA SOUKANNIEMI

Luonnonkauniissa Soukanniemessä meri ja luonto ovat aina läsnä. Idyllinen asuinalue tarjoaa kiireiseen elämään tasapainottavaa rauhallisuutta. Alueelta löytyy runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun, rantaelämään ja saaristoelämyksiin. Lenkkipoluille tai marjametsään pääsee kotiovelta ja Kaitalahden lintutornin ja Kasavuoren seesteiset maisemat saavat unohtamaan, että koti sijaitsee Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa. Saaristoveneen kyytiin voi hypätä kesäkuukausina läheisestä Klobbenin venesatamasta.