Asunto Oy

Villa Velvet, Espoo

Ivar Ståhlen kuja 9, 02360 Espoo
Paritalo
Arkkitehti: Pet Michael

Muuttovalmis

Asuntojen määrä: 6 kpl
Asuntojen pinta-ala:
112 m² + 13 m² varasto
120 m² + 13 m² varasto 

Tontti: Oma

Lämmitysmuoto:
Poistoilmanlämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys. Viilennys ilmanlämpöpumpulla.

ASUNTO OY VILLA VELVET

Villa Velvet on kolmen paritalon edukseen erottuva yhtiön luonnonläheisessä Soukanniemessä. Selkeälinjaiset, valkoiseksi rapatut puutalot ovat arvostetun arkkitehti Pet Michaelin käsialaa.

Kaikki yhtiön kodit ovat huoneistotyypiltään 4h+kt+s. Asuntokokoja on kaksi: A-talon kodit ovat 120m² ja B- & C-talojen kodit 112m².

Kaunis piha-alue on viimeistelty nurmikolla ja helppohoitoisilla istutuksilla. Viihtyvyyttä luovat erilaiset lehti- ja havupuut, pensaat ja perennat. Perheen pienimmille on yhtiön toisessa laidassa leikkialue ja yhtiön toinen laita rajautuu puustoon. Pihan ajoväylät on asfaltoitu. Jokaisen kodin yhteydessä on tilava, 13-neliöinen täyslämmin varasto, joissa sijaitsevat myös kodin tekniset tilat. 

Jokaiseen kotiin sisältyy kaksi omaa autopaikkaa, mikä on nykyisin pääkaupunkiseudulla hyvin poikkeuksellista. Autopaikat sijaitsevat kodin sisääntulon yhteydessä, toinen katoksessa ja toinen viereisellä avopaikalla. Molemmilla autopaikoilla on omat lämmitystolpat, joista autokatoksen tolppa on vaihdettavissa rakennusaikaisena muutostyönä sähköauton latauspisteeksi. 

Asumismukavuudesta pitävät huolen vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäisin viilentävä ilmalämpöpumppu. Poistoilmalämpöpumppu ottaa sähkökäyttöisellä kompressorilla ilmanvaihdon poistoilmasta lämpöenergiaa talteen ja lämmittää sillä asuintilat lattialämmityksen kautta, sekä lisäksi huoneiston lämpimän käyttöveden ja ilmanvaihdon tuloilman.

Valaistus on toteutettu energiatehokkailla led-valoilla. Ekologinen poistoilmalämpöpumppu hoitaa sekä rakennuksen ilmanvaihdon että lämmityksen. 

Oman tontin ansiosta yhtiövastike pysyy matalana, eikä tontin vuokran noususta tarvitse kantaa huolta.