ASUINALUE

SOUKANNIEMI

Luonnonkauniissa Soukanniemessä meri ja luonto ovat aina läsnä.

Soukanniemi kuuluu Espoon vanhimpiin asuinalueisiin ja on erityisesti perheiden sekä rauhaa ja luontoa arvostavien koti. Tämä merellinen ja pientalovaltainen asuinalue tarjoaa upeita maisemia, luontopolkuja ja marjametsiä asukkailleen.

Villa Velvet sijaitsee kauniilla paikalla Soukanniementien varressa. Ajo koteihin on Ivar Ståhlin kujan kautta, joka on päättyvä tie. Naapurustoon saapuessa ei voi välttyä ihastelemasta alueen näyttäviä taloja ja idyllistä tunnelmaa.

kasavuoret

KOTIOVELTA METSÄRETKELLE

Soukanniemi on ulkoilijan unelma. Upea ja ainutlaatuinen rantaraitti tarjoaa lenkkeily- ja ulkoilureittiä yli 40 kilometrin verran. Villa Velvetin vierestä kulkeva Hanikan luontopolku taasen vie luonnosta nauttivan pitkospuita pitkin soiden yli, metsien läpi ja korkealle kallionlaelle ihailemaan Espoon silhuettia ylhäältä päin.

LUE LISÄÄ

klobben-venesatama

KATSE HORISONTTIIN

Kauniin merenselän Moisofjärdenin pohjoisrannalta löytyy Hanikan uimaranta ja itärannalta Suinonsalmen saaristovenelaituri, jossa pysähtyy saaristovenereitti kesäkuukausina.

Veneilijöitä palvelee Soukanrannan venesatama Klobben sekä Soukansalmen Amiraalinsatama.

Suvisaariston saaristokauppa

PALVELUT LÄHELLÄ

Noin 4 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat kauppa, lähin päiväkoti ja ala-aste. Kattavat ostosmahdollisuudet, ravintolat ja palvelut sijaitsevat tulevaisuudessa vain 7 min ajomatkan päässä, kun kauppakeskus Lippulaiva vuonna 2022 valmistuu.

Tuleva metroasema liityntäpysäköinnillä sijaitsee noin 2 kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki puolestaan 150 metrin päässä. Suvisaariston puolelta löytyy ainutlaatuinen saaristokauppa, jossa on kiva piipahtaa kesäpäivänä ostoksille ja kahville.