LAATU SYNTYY HUOLELLA TOTEUTETUISTA YKSITYISKOHDISTA

Westpro on rakentamisen vahva ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat laadukkaat ja yksilölliset asuinrakennukset. Kohteissamme painottuvat asukaslähtöiset pohjaratkaisut, nimekkäät arkkitehdit sekä panostus design‐suunnitteluun ja nykyaikaisiin teknisiin ratkaisuihin. Toimimme Helsingissä ja Espoossa n. 50 ammattilaisen voimin. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 38,2 Meur. Olemme osa Ultivista‐konsernia ja Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys.

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, ammattiylpeys ja tuloksellisuus.  Tavoitteenamme on kasvaa yrityksenä ylläpitäen ja entisestään kehittäen rakentamisen ammattitaitoa. Samoin haluamme olla edistyksellisenä esimerkkinä erilaisten asiakasryhmien tarpeiden ja toiveiden huomioimisessa.

Hyväntekeväisyysyhdistyksemme Westpro4U:n kautta kannamme myös yhteiskunnallisen vastuumme.

YHTEYSTIEDOT

TULE MEILLE
TÖIHIN

MAANHANKINTA

ULTIVISTA-KONSERNI

heikki

TOIMITUSJOHTAJAN SANAT

Koti on ihmisen tärkein paikka. Kun työelämä tuo omat kiireensä ja vapaa-ajalta odotetaan elämyksiä, ihmiset haluavat kodilta rauhaa ja mukavuutta.

Asumisen perusratkaisuissa olomuodot muuttuvat vähitellen – keittiöt ovat jo avartuneet, ikkunapintoja suurennetaan; laajat parvekkeet tai terassit tuovat etenkin kerrostaloasumiseen toivottua valoisuutta. Valtavasta tarjonnasta meidän rakentajana täytyy valita ne innovaatiot, jotka oikeasti tuovat lisäarvoa ja asumisen helppoutta asukkaalle.

Westpron ajatusmaailmassa asiakkaan saaman palvelun on oltava mahdollisimman mutkatonta. Tässä koko kumppaniverkoston tulee olla samalla aaltopituudella. Kumppaniemme on ymmärrettävä mitä haluamamme palvelun taso vaatii heidän toiminnaltaan. Näin tuotetaan asukasta parhaiten palveleva lopputulos.

Asuntoihimme muuttaneet ihmiset tulevat usein läheltä. He ovat hakeutuneet alueille, jotka tuntuvat heille kotoisilta ja missä he haluavat olla. Arvomaailmaan ovat entistä enemmän tulleet vapaa-ajan arvostaminen, halu matkustaa ja kokea aktiivisia elämyksiä. Kaiken sen keskellä koti on ihmisen turvasatama, jonka eteen me Westprolla teemme kovasti työtä.

Heikki Schemeikka
Westpron toimitusjohtaja