YHDESSÄ RAKENNAMME PAREMPAA

Meille Westprolla on aina ollut tärkeää olla mukana kantamassa yhteiskunnallista vastuutamme ja tukea yrityksellemme läheisiä osa-alueita lasten ja nuorten parissa. Haluamme ohjata tuen suoraan sitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Tämä mahdollistaa sen, että tuki saadaan lyhentämättömänä perille.
Päätimme vuonna 2013 perustaa oman hyväntekeväisyysyhdistyksemme; Westpro4U ry:n.

Westpro4U kohdistaa apunsa lähiympäristöömme, joka sitä kautta myös reflektoituu omaan arkeemme. Varoilla ja kampanjoilla haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Pääasialliset lahjoituskohteemme ovat erilaiset harrastustoiminnat, urheiluseurat sekä nuorten yhdistykset. Haluamme myös löytää keskuudestamme ne arjen sankarit, jotka antavat aikaansa ilman suurempia kiitoksia ja tekevät konkreettisesti töitä lasten ja nuorten hyväksi.

Westpro4U ry:n kautta on myös ulkopuolisten lahjoittajien mahdollista ohjata lahjoituksia niitä tarvitseville ja sitä kautta vaikuttaa sekä toteuttaa hyviä ja konkreettisia tekoja nuorten ja lasten hyväksi. Westpro4U etsii aktiivisesti lahjoituskohteita, joiden toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Kaikki lahjoitukset, jotka yhdistyksemme kerää ohjataan lyhentämättömänä suoraan niitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Kauttamme yhteistyökumppanit toteuttavat yritysvastuutaan sekä vaivattomasti, että vaikuttavasti. Me pidämme huolen siitä, että lahjoituskohteelle on selvää kuka heitä tukee ja miksi heidät on valittu ja tätä kautta tuemme myös lahjoituskohteen tulevaisuutta.

TOIMINTAKERTOMUS

alexandra

TUETAAN TOINEN TOISTAMME

Minulta kysytään monesti, eikö työni ole ajoittain henkisesti liian raskasta? Olen itse ollut hyvin raskaassa elämäntilanteessa reilu vuosi sitten, kun jäin yksihuoltajaksi nuorimmaisen ollessa vain kuukauden ikäinen. Erosta selviäminen ei ollut mitenkään itsestään selvää ja kävin monesti jaksamisen äärirajoilla. Tilanne sai minut kysymään kuka olen ja miksi olen tässä? Itsepohdiskelu tuotti tulosta ja ymmärsin vahvuuteni piilevän uusien ihmisten kohtaamisessa, sekä läsnäolossa. Kun elämän varrella tulee erilaisia menetyksiä on päällimmäinen tunne yleensä surua, sekä luopumisen aikaansaama tuska. Tuskaa ja surua voi helpottaa vertaistuen avulla, sekä kohtaamalla ihmisiä samanlaisissa elämäntilanteissa.  Yhtäkkiä sitä huomaa elämän menevän eteenpäin pienin askelin.

Kohtaamisissa läsnäolon voima on hyvin suuri ja tunteet vaihtelevat toivosta lohtuun ja iloon. Uskomatonta on, että entuudestaan tuntemattomat ihmiset ottavat minut aina hyvin avoimesti vastaan ja kertovat rehellisesti hyvin vaikeistakin asioista. Näissä kohtaamisissa koen antavani palan itsestäni ja vastavuoroisesti koen saavani niistä hyvin paljon aitoutta ja välittömyyttä. 

Me ihmiset olemme toisillemme se suurin voimavara ja hienointa mitä elämässä voimme toisillemme antaa on läsnäolo, aito välittäminen ja kunnioitus.

Yhdessä rakennamme parempaa!

Alexandra Procopé
Westpro4U:n hallituksen puheenjohtaja

Westpro4u rekrytointi

LASTEN ARKKITEHTUURITYÖPAJAT

Westpro4U järjestää lapsille maksuttomia arkkitehtuurityöpajoja, joissa tutustaan kotien suunnittelun maailmaan hauskalla tavalla.

ILMOITTAUDU MUKAAN

24 pv jouluun

24 PÄIVÄÄ JOULUUN

Pienituloisissa perheissä lähestyvä joulu tietää vaikeita aikoja.
Kymmenissätuhansissa suomalaiskodeissa ei ole varaa jouluruokiin tai -lahjoihin ilman ulkopuolista tukea.

24 päivää jouluun on hyväntekeväisyysyhdistys Westpro4U:n kampanja, jolla tuemme vähävaraisten lapsiperheiden joulun viettoa.

Vuonna 2017 saimme kasaan yhteensä 21 825 euroa. Tällä mahdollistettiin yli 500 joululahjaa sekä 20 perheelle täysi joulu.

LISÄTIEDOT

Kapelli_julkisivu.jpg

WESTPRO4U ON VALTTERI BOTTAS DUATHLON -TAPAHTUMAN VIRALLINEN HYVÄNTEKEVÄISYYSKUMPPANI

Valtteri Bottas Duathlon ja Westpro4U ovat aloittaneet yhteistyön lasten ja nuorten positiivisen kasvun kehittämiseksi ja tukemiseksi. Yhteistyötä tukevat molempien samankaltainen arvomaailma ja halu vaikuttaa parempaan huomiseen. Westpro4U ry on Valtteri Bottas Duathlon-tapahtuman hyväntekeväisyyskumppani vuonna 2019.

LISÄTIEDOT

TARVITSEEKO TEIDÄN TOIMINTANNE TUKEA?

Tuemme pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten positiivista kasvua! Lahjoituskohteinamme  ovat mm. koulut, päiväkodit, urheilu- ja harrastusseurat sekä lasten syrjäytymiseen liittyvät tahot. Myös tavalliset perheet voivat hakea meiltä tukea.