YHDESSÄ RAKENNAMME PAREMPAA

Meille Westprolla on aina ollut tärkeää olla mukana kantamassa yhteiskunnallista vastuutamme ja tukea yrityksellemme läheisiä osa-alueita lasten ja nuorten parissa. Haluamme ohjata tuen suoraan sitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Tämä mahdollistaa sen, että tuki saadaan lyhentämättömänä perille.
Päätimme vuonna 2013 perustaa oman hyväntekeväisyysyhdistyksemme; Westpro4U ry:n.

Westpro4U kohdistaa apunsa lähiympäristöömme, joka sitä kautta myös reflektoituu omaan arkeemme. Varoilla ja kampanjoilla haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Pääasialliset lahjoituskohteemme ovat erilaiset harrastustoiminnat, urheiluseurat sekä nuorten yhdistykset. Haluamme myös löytää keskuudestamme ne arjen sankarit, jotka antavat aikaansa ilman suurempia kiitoksia ja tekevät konkreettisesti töitä lasten ja nuorten hyväksi.

Westpro4U ry:n kautta on myös ulkopuolisten lahjoittajien mahdollista ohjata lahjoituksia niitä tarvitseville ja sitä kautta vaikuttaa sekä toteuttaa hyviä ja konkreettisia tekoja nuorten ja lasten hyväksi. Westpro4U etsii aktiivisesti lahjoituskohteita, joiden toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Kaikki lahjoitukset, jotka yhdistyksemme kerää ohjataan lyhentämättömänä suoraan niitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Kauttamme yhteistyökumppanit toteuttavat yritysvastuutaan sekä vaivattomasti, että vaikuttavasti. Me pidämme huolen siitä, että lahjoituskohteelle on selvää kuka heitä tukee ja miksi heidät on valittu ja tätä kautta tuemme myös lahjoituskohteen tulevaisuutta.

TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot:
Alexandra Procopé

050 373 7073

alexandra@westpro.fi

VOIT HAKEA MEILTÄ TUKEA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA