YHDESSÄ RAKENNAMME PAREMPAA

Meille Westprolla on aina ollut tärkeää olla mukana kantamassa yhteiskunnallista vastuutamme ja tukea yrityksellemme läheisiä osa-alueita lasten ja nuorten parissa. Haluamme ohjata tuen suoraan sitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Tämä mahdollistaa sen, että tuki saadaan lyhentämättömänä perille. Päätimme vuonna 2013 perustaa oman hyväntekeväisyysyhdistyksemme; Westpro4U ry:n.

Westpro4U kohdistaa apunsa lähiympäristöömme, joka sitä kautta myös reflektoituu omaan arkeemme. Varoilla ja kampanjoilla haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Pääasialliset lahjoituskohteemme ovat erilaiset harrastustoiminnat, urheiluseurat sekä nuorten yhdistykset. Haluamme myös löytää keskuudestamme ne arjen sankarit, jotka antavat aikaansa ilman suurempia kiitoksia ja tekevät konkreettisesti töitä lasten ja nuorten hyväksi.

Esimerkkejä tekemistämme hyvistä teoista:

Westpro4U Westend Indians Kesäleirit

Westend Indiansin kesäleirille leiripaikkoja

7.8.2020 Tuimme yhdessä Westend Indians kanssa vähävaraisia lapsiperheitä tarjoamalla kesäleiripaikkoja Westend Indiansin Heimon kesäleirille. Leireillä liikutaan monipuolisesti pelien ja leikkien parissa. 

Westpro4U Covid-19 ruoka-apu

Ruokatoimituksia Covid-19 karanteeniperheille

23.5.2020 Olemme toimittaneet kevään mittaan satoja ruokakasseja pääkaupunkiseudun lapsiperheille, jotka on määrätty COVID-19 karanteeniin.

Westpro4U lelulahjoitus Pk keskussairaalalle-1-1

Lelulahjoitus Pohjois-Karjalan keskussairaalalle

30.1.2020 Toimitimme pehmoleluja, kirjoja ja muita leluja Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle. Pikaista paranemista pienille potilaille!

kampanjakuva2-1

28 000 € joululahjoitus vähävaraisille lapsiperheille

24.12.2019 Lahjoitimme vuonna 2019 joulukampanjalla 30 perheelle täyden joulun lahjoineen ja ruokineen. Lisäksi yli 200 lasta sai joululahjoja. Keräsimme joulukampanjamme avulla yli 28 000 euroa. Yhteistyössä mukana mm. Finergy, Jami Vision, Aalto Henkilöstöpalvelut ja K-market Sorsakivi. Suuri kiitos myös kaikille muille mukana olleille yrityksille ja yksityisille henkilöille! Yhdessä rakensimme upean joulun!

Westpro4U espoon ruokajakelu

Lahjoitus Espoon ruokajakeluun

20.12.2019 Lahjoitimme Hyvä arki ry:n ylläpitämään Espoon ruokajakeluun jouluherkkuja, makeisia, kosmetiikkaa sekä joululahjoja lapsille.

Westpro4U itsenäisyyspäivä-1

Lelulahjoitus tulipalossa tuhoutuneelle päiväkodille

6.12.2019 Suuntasimme auton kohti Lappeenrantaa ja veimme tulipalossa tuhoutuneelle päiväkodille tällä viikolla kerättyjä lelulahjoituksia ja teimme päiväkodille myös 1000 euron rahalahjoituksen. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille!

Westpro4U arkkitehtuurityöpaja-1

Arkkitehtuurityöpajoja lapsille

Järjestämme lapsille maksuttomia arkkitehtuurityöpajoja. Työpajoissa tutustutaan rakennusten suunnitteluun hauskalla tavalla askarellen. Työpajassa tutkitaan asemakaavoja, mittakaavaa ja millaisista eri elementeistä rakennukset koostuvat. Rakennuksiin tutustutaan eri perspektiiveistä ja pohditaan millainen on viihtyisä ja kaunis asuinympäristö. Tiedot tulevista työpajoista ilmoitetaan kotisivuillamme.

VBD19_190818_Full_NikiSoukkio_1401-1-2

20 000 € lahjoitus Nastolan nuorille

18.8.2019 Toimimme Valtteri Bottas Duathlonin virallisena hyvänteväisyyskumppanina ja lahjoitimme yhdessä tapahtuman kanssa 15 000 euroa Nastolan nuorisotyölle. Lahjoituksella tuetaan liikkuvaa nuorisotyötä ja hankitaan Nastolaan oma nuorisoauto. Lisäksi Westpro lahjoitti ylimääräiset 5000€ hyvien urheilusuoritusten ansiosta. Lue tiedote

Westpro4U Tapiolan Honka-1

Tuemme Tapiolan Hongan junioritoimintaa

14.2.2019 Westpro cc Oy ja perinteikäs koripallon kasvattajaseura Tapiolan Honka ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Westpro tukee Hongan junioritoimintaa merkittävällä summalla. Westpron ja Hongan yhteistyö tulee näkymään seuraavan vuoden aikana mm. yleishyödyllisinä tempauksina, jotka toteutetaan yrityksen oman Westpro4U hyväntekeväisyysyhdistyksen sekä Hongan junioriryhmien kanssa. Lue tiedote

Westpro4U syöpäsairaslapsi-1

Syöpäsairaan lapsen unelman toteutus

1.1.2018 Toteutimme syöpäsairaan Millan unelman. Milla sairastaa parantumatonta sairautta, johon sai jo kertaalleen terveen paperit kukistettuaan pahalaatuisen kasvaimen. Kuitenkin kesällä 2018 hän ja hänen perheensä saivat musertavia uutisia; kasvain oli uusinut. Kasvain sijaitsee niin hankalassa paikassa aivoissa, ettei sitä voi leikata, eivätkä lääkärit ole kovin toiveikkaita paranemisen suhteen. Nyt Milla on tilanteessa, että lääketieteellistä keinoa ei hänen parantamisekseen ole.
Millan suurin unelma oli päästä perheensä kanssa Leville ja yöpymään lasi-iglussa.

Westpro4U toteutti Millan unelman yhdessä urheilutähtien kanssa. Kiitos kun olitte mukana Mika Kallio, Petra Olli, Aleksi Jalli, Sasu Salin, Lelu Ojansivu, Mika Kohonen, Katja Volkova, Jussi Jokinen All Stars, Eero Ettala, Matti Suur-Hamari, Robin Lod sekä Mikael "Hulk" Silander!

Paljon lisää hyviä tekojamme löydät Westpro4Un facebook-sivulta