YHDESSÄ RAKENNAMME PAREMPAA

Meille Westprolla on aina ollut tärkeää olla mukana kantamassa yhteiskunnallista vastuutamme ja tukea yrityksellemme läheisiä osa-alueita lasten ja nuorten parissa. Haluamme ohjata tuen suoraan sitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Tämä mahdollistaa sen, että tuki saadaan lyhentämättömänä perille.
Päätimme vuonna 2013 perustaa oman hyväntekeväisyysyhdistyksemme; Westpro4U ry:n.

Westpro4U kohdistaa apunsa lähiympäristöömme, joka sitä kautta myös reflektoituu omaan arkeemme. Varoilla ja kampanjoilla haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Pääasialliset lahjoituskohteemme ovat erilaiset harrastustoiminnat, urheiluseurat sekä nuorten yhdistykset. Haluamme myös löytää keskuudestamme ne arjen sankarit, jotka antavat aikaansa ilman suurempia kiitoksia ja tekevät konkreettisesti töitä lasten ja nuorten hyväksi.

Westpro4U ry:n kautta on myös ulkopuolisten lahjoittajien mahdollista ohjata lahjoituksia niitä tarvitseville ja sitä kautta vaikuttaa sekä toteuttaa hyviä ja konkreettisia tekoja nuorten ja lasten hyväksi. Westpro4U etsii aktiivisesti lahjoituskohteita, joiden toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Kaikki lahjoitukset, jotka yhdistyksemme kerää ohjataan lyhentämättömänä suoraan niitä tarvitseville; ilman välikäsiä. Kauttamme yhteistyökumppanit toteuttavat yritysvastuutaan sekä vaivattomasti, että vaikuttavasti. Me pidämme huolen siitä, että lahjoituskohteelle on selvää kuka heitä tukee ja miksi heidät on valittu ja tätä kautta tuemme myös lahjoituskohteen tulevaisuutta.

Westpro4u rekrytointi

Lasten arkkitehtuurityöpajat

Järjestämme lapsille maksuttomia arkkitehtuurityöpajoja, joissa tutustaan kotien suunnittelun maailmaan hauskalla tavalla.

ILMOITTAUDU MUKAAN

24 pv jouluun

24 päivää jouluun

Pienituloisissa perheissä lähestyvä joulu tietää vaikeita aikoja. Kymmenissätuhansissa suomalaiskodeissa ei ole varaa jouluruokiin tai -lahjoihin ilman ulkopuolista tukea.

24 PÄIVÄÄ JOULUUN on Westpron joulukampanja, jolla tuetaan vähävaraisten lapsiperheiden joulun viettoa.

2019 järjestimme hyväntekeväisyys huutokaupan Kattilahallissa Westpron Moment-tapahtuman yhteydessä. Huutokaupassa oli huudettavana mm. Valtteri Bottaksen ajokypärä, Teemu Selänteen pelipaita, Raymond Weilin kello, Mielen makuiltoja, hierontalahjakortteja, iltameikki, Bang&Olufsenin kuulokkeet, Mainio Suomi Oy:n lahjoittamia tekstiilipaketteja, Ahlsellin lahjoittamia tuotepaketteja, My own Saddlein lahjoittmia koruja ja Loisten Yogan lahjakortteja. Saimme huutokaupalla kerättyä yhteensä 24 200 euroa, jotka menevät lyhentämättömänä jouluperheille.

Kapelli_julkisivu.jpg

Olemme Valtteri Bottas Duathlonin virallinen hyväntekeväisyys-
kumppani 

Vuoden 2018 urheilutapahtumaksi yleisöäänestyksessä valittu Valtteri Bottas Duathlon-urheilutapahtuma on valinnut hyväntekeväisyyskumppanikseen Westpro4U:n vuodelle 2019.

LISÄTIEDOT

TARVITSEEKO TEIDÄN TOIMINTANNE TUKEA?

Tuemme pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten positiivista kasvua! Lahjoituskohteinamme  ovat mm. koulut, päiväkodit, urheilu- ja harrastusseurat sekä lasten syrjäytymiseen liittyvät tahot. Myös tavalliset perheet voivat hakea meiltä tukea.  Tuen saajan tulee olla alle 18-vuotias.