WESTPRO4U MUKANA DUATHLONISSA 

Valtteri Bottas Duathlon ja Westpro4U ovat aloittaneet yhteistyön lasten ja nuorten positiivisen kasvun kehittämiseksi ja tukemiseksi. Yhteistyötä tukee molempien samankaltainen arvomaailma ja halu vaikuttaa parempaan huomiseen. Westpro4U lahjoittaa 15 000 euroa hyväntekeväisyyteen yhteistyössä Valtteri Bottas Duathlonin kanssa. Hyväntekeväisyyskohde valittiin tänä vuonna Nastolasta. Lahjoituksen avulla tuetaan liikkuvaa nuorisotyötä  ja hankitaan Nastolaan oma nuorisoauto.

Liikkuvat nuorisotilat tarjoavat nuorille tekemistä ja turvallisen aikuisen juttuseuraa siellä, missä nuoret ovat ja liikkuvat. Nastolan alueella välimatkat asettavat nuorisotyölle haasteita, eikä yksi nuorisotila tavoita kaikkia. Liikkuvasta nuorisoautosta on jo hyviä kokemuksia edelliseltä kesältä, jolloin alueella vieraili Walkers On Wheels -nuorisoauto.

Westpro4Ulla on kunnia toimia tämän hienon urheilutapahtuman virallisena hyväntekeväisyyskumppanina ja olla mukana tukemassa Nastolan alueen nuorten hyvinvointia


 

kiMK9x84T


Urheiluvälineiden kierrätyspiste

Lojuuko teillä varastossa lasten vanhoja urheiluvälineitä tai onko tarvetta hankkia uusia? Järjestämme 18.8. Valtteri Bottas Duathlonissa Pajulahdessa lasten urheiluvälineiden Tuo ja Vie -pisteen teltallamme!

Pisteen tarkoitus on olla tavaroiden uudelleenkäyttöä helpottava palvelu. Pisteelle voi jättää itselleen tarpeettomia, käyttökelpoisia vanhoja lasten urheiluvälineitä tai vastaavasti etsiä itselleen tarpeellisia tavaroita, jotka voi viedä veloituksetta mukanaan ja antaa niille lisää käyttöikää. Otamme toimistollamme ennakkoon vastaan tarvikelahjoituksia 16.8. saakka.

Westpro4U-kampanjakuva


Hyväntekeväisyysottelu 14.1.2019

Pienituloisissa perheissä lähestyvä joulu tietää vaikeita aikoja. Kymmenissätuhansissa suomalaiskodeissa ei ole varaa jouluruokiin tai -lahjoihin ilman ulkopuolista tukea.
24 päivää jouluun on Westpron joulukampanja, jolla tuetaan vähävaraisten lapsiperheiden joulun viettoa.
 
Joulukuun 2018 kampanja huipentui 14.1.2019 pelattuun hyväntekeväisyysotteluun, jossa toisensa kohtasivat Valtteri Bottas ja Teemu Selänne joukkueineen.  Pelipaikkojen myyntituotoilla saimme kasaan 23 000 euroa, jolla ostettiin yli 200 joululahjaa ja mahdollistettiin 26:lle vähävaraiselle lapsiperheelle täysi joulu.
 


Joululahjoitus lastenosastolle

Emilia ja Valtteri Bottas vierailivat tiistaina 17.12. 
Päijät-Hämeen Keskussairaalan lastenosastolla 
viemässä hyvää joulumieltä lapsille sekä heidän vanhemmilleen.
 
Vierailu oli osa Westpro4U:n ja Valtteri Bottas Duathlon yhteistyötä.

Vierailu nostatti kyyneleet silmiin ja lapset eivät uskoneet silmiään kun Valtteri ja Emilia saapui paikalle lahjoineen. Myös sairaalan henkilökuntaa muistettiin jouluisilla lahjakasseilla. Katso videolta vierailun tunnelmia!

VBD

 

Valtteri Bottas Duathlon

Valtteri Bottas Duathlon on vauhdikas ja liikunnallinen päivä koko perheelle, joka järjestetään Valtterin
kotiseudulla Lahden Nastolassa. Duathlonissa kisataan Liikuntakeskus Pajulahden pururadoilla kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. 

Tapahtuma-alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle.
Mini-VBD kisataan kello 11:25, perheduathlon klo 12 ja joukkue- ja yksilökisa klo 14. Kisaa voi tulla
seuraamaan myös reitin varrelle. ISTV lähettää kisalähdön suorana sivuillaan.

Ilmoittaudu kisaamaan!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -maastoduathlon järjestetään kuvankauniissa
Pajulahden maisemissa
sunnuntaina 18.8.2019. Ilmoittautuminen on avoinna 11.8.2019 klo 24.00 saakka! 

Siirry VBD