WESTPROCUSTOMER

  Kun rakentamisen aika on ohi, alkaa kaikkein tärkein vaihe - Asuminen. WestproCustomer syntyi halustamme olla myös muuton jälkeen mukana asiakkaidemme arjessa. Ostaessasi Westpro-kodin liityt automaattisesti WestproCustomer-jäseneksi ja pääset hyödyntämään ainutlaatuisia etuja  sekä saat kutsuja vain Westpron asiakkaille järjestettäviin tapahtumiin. Tarkoin valitut yhteistyökumppanimme ovat oman alansa parhaita toimijoita, jotka tuovat eniten lisäarvoa asumiseen ja elämiseen. Tarkemmat tiedot löydät WestproCustomer-portaalista.

  KIRJAUDU WESTPROCUSTOMER-PORTAALIIN

  Tunnukset portaaliin saat kaupanteon yhteydessä.
  Unohditko salasanan? Ota yhteyttä: Jenni Kanninen, jenni.kanninen(a)westpro.fi

  YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Balmuir-becca-cushion_cover-throw-dark-grey-grey-web

  BALMUIR

  Balmuir on kansainvälinen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima koostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tuotteemme valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

  BSoShape-17XX-01-2

  BANG & OLUFSEN

  Tanskalaisen Bang & Olufsenin kaiuttimissa ja kuulokkeissa yhdistyvät luokkansa paras ääniteknologia, uskomaton muotoilu ja edistyneet ominaisuudet. 

  avaimenpera-600x600

  BO LKV

  BO LKV edustaa näkemyksellisiä, idearikkaita uuden sukupolven välittäjiä, jotka yhdistävät modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa ja ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu mitä parhaimmalla tavalla.

  formverk

  FORMVERK

  Formverk on helsinkiläinen, kansainväliseen ja pohjoismaiseen designiin keskittyvä sisustusliike. 
  Kattavasta valikoimasta löytyy arvostettuja klassikoita sekä himoittuja design-uutuuksia. Annankadulla sijaitsevan kivijalkaliikkeen lisäksi tuotteet ovat tilattavissa myös suoraan verkkokaupasta.

  HIFK4-1

  HIFK

  Stadilainen on ylpeä kotikaupungistaan ja sen arvoista. Sen äänistä, sen elämästä. Spåran kolinasta, meren tuoksusta, Töölön kulmista. Stadin fiiliksestä. Ei ole väliä, onko useamman polven stadilainen, juuri muuttanut Stadiin tai asuuko Kehä III:n ulkopuolella. Tai puhuuko äidinkielenään suomea vai ruotsia. Eikä silläkään ole väliä, onko perillä jääkiekosta vai ei. Koska IFK:ssa on kysymys paljon suuremmasta. IFK:laisuus on asenne. Se on elämäntapa. Se mikä meitä kaikkia yhdistää on rakkaus tähän kaupunkiin. Ja se, että IFK skulaa aina Stadille. En gång IFK, alltid IFK.

  23405956_2041691226114664_4833630500050883053_o-1

  KUKKATALO MARITTA

  Kukkatalo Maritta on palveleva kukka- ja puutarhamyymälä Espoon Suvikummussa. Runsas valikoima laadukkaita viherkasveja sekä kukkivia kukkia ja korkealaatuista kukkasidontaa.

  Langvik_Spa_Jacuzzi_1-917614-edited-1

  LÅNGVIK

  Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa.

  20000101215-090239-edited-1

  MIELE

  Miele ei tingi laadusta tai kestävyydestä. Miele-kodinkoneiden design ja huipputekniikka kestävät aikaa - energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

  etusivu-logistiikkapalvelut-1

  MUUTTOPALVELU NIEMI

  Avaimet nopeaan ja stressittömään muuttoon. Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. 

  Ruokaboksi_Fiiliskuva_4

  RUOKABOKSI

  Ruokaboksi hoitaa suunnittelun ja toimittaa herkulliset raaka-aineet ja reseptit kotiovellesi joka viikko. Sinä kokkaat ja nautit hyvästä ruuasta!

  westprolle-stella-brandikuva-kotisiivous-1

  STELLA

  Mitä sinä tekisit mielummin kuin siivoaisit? Lähtisitkö joogaan? Tai leffaan? Kiipeilemään? Ottaisitko päiväunet? Vai menisitkö kahville? Stella on kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijä ja pitkän kokemuksen omaava uranuurtaja. Stellalla on vankka kokemus terveyspalveluissa, turvapuhelinpalveluissa, lastenhoidossa ja kotisiivouksessa.

  180313-WP-176mid-1

  SUPER INTERIORS

  Kun kaipaat neuvoa uuden Westpro-kotisi värien, materiaalien, valaistuksen ja huonekalujen valinnassa tai toimivassa tilasuunnittelussa, Super Interiorsin ammattilaiset ovat apunasi! Sisustussuunnittelija Heidi Purola on suunnittellut Westpro-kotien valittavia värimaailmoja jo vuosien ajan.

  Westpro+Customer-TheronCatering

  THERON CATERING

  Theronin palkitut ja laadukkaat catering palvelut vastaavat vuosittain usean tuhannen tapahtuman tarjoiluista. Keittiömme edustaa modernia skandinaavista suuntausta ja valmistamme menut kauden parhaista raaka-aineista. Tarjoiluhenkilökuntamme on ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista. Palveluja ja nautintoa, jotta ihmisillä olisi helppo ja hyvä olla.

  1-1

  TÅRTA PÅ TÅRTA

  Tårta på Tårta on vuonna 2013 perustettu tilauskakkukonditoria Helsingin Pitäjänmäellä. Erityisosaamistamme ovat korkeat, amerikkalaistyyliset juustokakut, klassiset täytekakut sekä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt hää- ja teemakakut.
  fi_viaplay_startpage_960x600_performance

  VIAPLAY

  Viaplay on nettipalvelu, josta löytyy tuhansia leffoja, TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia ja mieletön määrä live-urheilua. Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat ja missä haluat. Ohjelmat katsottavissa kiinteään kuukausihintaan, ilman sitoutumispakkoa.