Asumisen trendit: Näin luot kotiisi upean etätoimiston

Etätyöstä on tullut nykyaikamme normi ja useat meistä työskentelevät päivittäin kotona. Ei siis ihme, että moni pohtii, miten kotiin saisi luotua toimivan työskentelytilan, joka samaan aikaan kuitenkin näyttäisi hyvältä.

LUE LISÄÄ

Verkkosaarenrannan Portuksen lähiympäristö kasvaa ja kehittyy

Kalasataman kupeessa sijaitsevan Portuksen lähiympäristö kehittyy vahvasti tulevina vuosina. Helsingin kaupunki kertoi 12.2.2021 Asuntoinfo-tapahtumassa Kalasataman alueen aikataulusta.

LUE LISÄÄ

Portus työmaakuulumiset syksy 2020

Mitä kuuluu Verkkosaarenrantaan? Portuksen ensimmäisen vaiheen kaikki asunnot ovat valmistuneet ja toisen vaiheen työt edistyvät hyvässä aikataulussa.

LUE LISÄÄ

Miten sisustaisi parvekkeen? Katso ammattilaisen vinkit!

Takana ovat ajat, jolloin parveke oli talvirenkaiden, muuttolaatikoiden ja muun ylimääräisen säilytyspaikka. Westpron kodeissa nykyaikainen, lasitettu ja elämään mitoitettu parveke toimii oikein sisustettuna kodin toisena olohuoneena lähes vuoden ympäri.

LUE LISÄÄ

Viisi unelmaa asumisesta - Näin suomalaiset haluavat asua

Westpron unelmointitutkimus – tällaisia ovat suomalaisten unelmakodit. Tunnistatko itsesi?

LUE LISÄÄ

Osittain meren päälle rakennettu Portus sai ensimmäiset asukkaansa

Verkkosaarenrannan Portus sai eilen ensimmäiset asukkaansa, kun Portus Novus ja Fortis -taloyhtiöiden ovet aukesivat uusille osakkaille.

LUE LISÄÄ

Villa Velvet - mitä kuuluu työmaalle?

Terveisiä Villa Velvetin työmaalta! Kurkkaa missä vaiheessa rakennustyöt Soukanniemessä ovat tällähetkellä. Katso myös esittelyvideo Villa Veltistä!

LUE LISÄÄ

Luontoretki keskellä Helsinkiä

Kaupunkiympäristöstä, urbaanin elämän keskeltä pääsee myös aivan hetkessä toisenlaiseen tunnelmaan. Lähde luontoretkelle kuuntelemaan lintujen ääniä ja rauhoittumaan kaupungin sykkeestä. Tämä kaikki on mahdollista myös Helsingissä.

LUE LISÄÄ

Portus työmaakuulumiset maalis-huhtikuu 2020

Terveisiä Portuksen työmaalta! Kurkkaa millaiselta Portuksessa näyttää parhaillaan. Ensimmäisen vaiheen kodit valmistuvat touko-elokuussa.

LUE LISÄÄ

Yli 60 toimipistettä yhdessä yössä

Westpron mainoslause, "Vihdoin kotona", muuttui maaliskuun puolivälissä tuntuvasti todellisuudeksi. Lue miten Westprolaisten arki on muuttunut maaliskuun puolivälin jälkeen.

LUE LISÄÄ

Westpron toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

Olemme Westprolla ottaneet käyttöön toimenpiteitä, joiden avulla pyrimme hidastamaan koronaviruksen leviämistä. Tutustu toimenpiteisiimme!

LUE LISÄÄ

Kattohuoneisto merinäkymällä

Olisiko tämä sinun unelmakotisi?Koukkuniemenrannassa, NAVI_Kapellin yhtiössä on yksi koti vapaana. Katso upeat kuvat ylimmän kerroksen 148,5-neliöisestä asunnosta E97.

LUE LISÄÄ