Hei, kuinka voimme auttaa?

Tältä sivulta löydät yhteystietomme sekä toimistomme aukioloajat.

Westpro-toimisto

WESTPRO TOIMISTO

Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo.
Toimistomme on siirtynyt koronavirustilanteen johdosta etätyöskentelyyn. Suosimme tapaamisissa videoneuvottelua ja puhelinta. 

 

Sähköinen laskutusohje

 

Vieraspysäköintiin on varattu 2 paikkaa sisäänkäynnin edessä. Lisäksi parkkipaikkoja löytyy Ukonvaajan kadunvarresta ja viereiseltä pysäköintialueelta.

 

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse:
asiakaspalvelu(a)westpro.fi

Westpro_koti

ASUTKO WESTPRO-KODISSA?

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen uuteen Westpro-kotiisi. Älä epäröi olla meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysymyksiä esimerkiksi vuositarkastuksesta, pintamateriaaleista tai jos asunnossasi ilmenee jokin ongelma. Yhteydenotot pyydämme tekemään aina yhteydenottopyyntölomakkeen kautta, jolloin tieto kirjautuu järjestelmäämme ja ohjautuu suoraan oikealle henkilölle. 

 

Jos tarvitset kiireellisesti apua, ota suoraan yhteyttä oman taloyhtiösi huoltoyhtiön päivystykseen.

 

Täytä asukkaan yhteydenottopyyntö >>

 

Rekry_asuntomyyja-1-1

ASUNTOMYYNTI

Asuntomyyntimme palvelee sinua joka päivä, myös arki- ja viikonloppuiltaisin. Tulevat asuntoesittelyajat löydät suoraan taloyhtiöiden sivuilta. Halutessasi voit sopia juuri sinun aikatauluihisi sopivan esittelyajan.

 

myynti(a)westpro.fi

 

Suvi Lukjanov, myynti- ja markkinointipäällikkö
Puh. 0400 474 102
suvi.lukjanov(a)westpro.fi

Westpro_showroom

SHOWROOM

Showroomissamme pääset tutustumaan rakenteilla olevien Westpro-kotien pintamateriaaleihin, varusteluun ja värimaailmoihin. 
Showroom sijaitsee toimistomme yhteydessä Pohjois-Tapiolassa ja on avoinna sopimuksen mukaan. Voit sopia oman esittelyaikasi ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme. Mikäli olet jo ostanut Westpro-kodin ja haluat tulla tutustumaan tulevan kotisi materiaaleihin, voit sopia tapaamisajan suoraan kohteen asiakaspalveluinsinöörin kanssa.

portus-eturivi-header-1-1

MAANHANKINTA

Etsimme jatkuvasti uusia tontteja pääkaupunkiseudulta. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on tontti tai maa-alue, jonka olet ajatellut myydä. 

 

Tarjoa tonttia >>

kansi-2-1-1

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsitkö uusia haasteita ja mahdollisuuksia? Haluaisitko olla yksi meistä? Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia, jotka ovat oman työnsä vahvoja konkareita tai alan nousevia tähtiä.

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme  >>