Esittelyssä Teurastamon TOP 5 ravintolaa

Kulttuurikeidas Teurastamo sijaitsee vain kilometrin päässä Portuksesta.

Picture of Westpro

Westpro

22 joulukuuta, 2017

 

 

Westpron Portus on ainutlaatuinen asuntokohde meren päällä Helsingin Verkkosaarenrannassa. Kulttuurikeidas Teurastamo sijaitsee vain kilometrin päässä Portuksesta. Videolla esittelemme Teurastamon alueen TOP 5 ravintolaa, jonne tulevat asukkaat ovat tervetulleita.

B-Smokery on pieni BBQ-ravintola, joka savustaa lähes kaiken. Lihoja savustetaan 6-12 tuntia Southern Pride -savustimessa vain päivittäisiin tarpeisiin, siksi kiireisinä päivinä jokin yksittäinen tuote saattaa loppua ennen sulkemisaikaa. 

Kellohalli on kaupungin rouhein tapahtumatila: 400-neliöinen, yli 10 metriä korkea tila joka mukautuu helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Yhdistettynä Flavour Studioon, sekä terassiin saadaan muodostettua yli 700-neliöinen kokonaisuus. Parhaimmillaan Kellohalli on monipuolisena tapahtumatilana, joka mukautuu erilaisiin yksityistilaisuuksiin seminaareista illallisiin ja messuista häihin. Kellohallin on auki lounasaikaan maanantaista perjantaihin läpi vuoden. Kesäaikaan Kellohalli on avoinna iltaisin tiistaista sunnuntaihin säävarauksella, jolloin ravintolan 100 -paikkainen aurinkoterassi pizzauuneineen palvelee kaupunkilaisia.

Teurastamon Portti on Roslundin lihamyymälä ja bistro uudella Teurastamon alueella. Myymälä sijaitsee alueen sisäänkäynnin pittoreskissa portinvartijan rakennuksessa. Portilta saa perinteisen lihakaupan valikoiman lisäksi herkullista kotiruokalounasta sekä aidossa Mibrasa-hiiligrillissä valmistettuja lihaisia herkkuja, kuten pihvejä ja hampurilaisia. Kesäaikana asiakkaita palvelee myös runsaspaikkainen terassi. Ravintolassa on B-oikeudet.

Tukkutorin Kalan tiskit ovat täynnä herkullisia tuoreita kaloja ja muita meren eläviä. Laajasta valikoimasta saa aina huippuluokan tuotteet vaativiinkin tarpeisiin – myös suurina määrinä. Iso osa tuotteista tulee kotimaisilta ammattikalastajilta ja loput tuoreena suoraan maailman meriltä.
Valikoimaan kuuluvat myös itse savustetut savukalat, graavikalat, salaatit, sillit ja silakat, pakastetut äyriäiset ja mädit. Tukkutorin kalaan voi poiketa myös kahville. Lounasaikaan tarjotaan päivän kalansaalista. Herkullisesta lounaasta vastaa keittiömestari Tero Nummelin.

The Helsinki Distilling Company aloitti toimintansa Teurastamolla elokuussa 2014. Tislaamossa valmistuu giniä, viskiä, Apple Jackia ja Helsinki Long Drinkiä. Kaikki tuotteet tehdään käsityönä parhaista, kotimaisista raaka-aineista – suurella rakkaudella. Tislaamon kaksikerroksisen rakennuksen alakerrassa on varsinainen panimo ja toisessa kerroksessa sijaitsevat cocktailbaari ja ravintola. Tislaamo tarjoaa täyden valikoiman tislaamokokemuksia esittelykierroksista tasting-iltohin. 

 Tiesitkö, että Westpro rakentaa Helsingin Verkkosaareen ainutlaatuista uudiskohdetta, Portusta? Esitellyt viisi mainiota ravintolaa on kivenheiton päässä Portuksesta.TUTUSTU PORTUKSEN KOTEIHIN!