Sirpa Selänne mukaan Westpro4U ry:n toimintaan

"Vihdoinkin saan toteuttaa yhden suurimmista intohimoistani!"

Picture of Westpro

Westpro

19 marraskuuta, 2019

wp4u-promo-logolla

Sirpa Selänne on liittynyt uusimpana vahvistuksena mukaan Westpro4U ry:n hyväntekeväisyystoimintaan.

Sirpa aloitti työsuhteensa Westpro4u ry:ssa marraskuun alusta kehitysjohtajana ja tulee toimimaan vakituisessa tehtävässään hyväntahdonlähettiläänä sekä kehittämään yhdistyksen toimintaa uudelle tasolle.

”Olemme todella iloisia saadessamme Sirpa Selänteen mukaan tiimiimme. Sirpa tuo toimintaamme kansainvälisen tuulahduksen ja sitä kautta myös uusia ideoita ja vaikutteita. Parasta tässä on, että tiimimme koostuu samanhenkisistä ihmisistä, jotka ovat aidosti ja oikeasti koko sydämellään mukana tekemässä hyvää”, Emilia Bottas, yhdistyksen toiminnanjohtaja kertoo.

Sirpalle hyväntekeminen on ollut aina lähellä sydäntä, ja hän on ollut hyvin aktiivinen hyväntekeväisyyden parissa jo vuosikymmeniä. Sirpalla on laaja kokemus hyväntekeväisyystyön koordinoimisesta sekä toteuttamisesta. Hän on toiminut eri järjestöissä ja kerännyt huomattavia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Sirpalla on myös laajat verkostot eri toimijoihin ja tämä yhdistettynä hänen läsnäoloonsa, energisyyteen sekä aitoon haluunsa auttaa, tuovat Westpro4U ry:lle timanttisen lisän.

”Vihdoinkin saan toteuttaa yhtä suurimmista intohimoistani; eli hyväntekeväisyyttä Suomessa, suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. Voin sanoa, että juuri tämä on unelmieni työ ja odotan innolla kaikkia projektejamme ja mitä kaikkea hyvää yhdessä saamme aikaiseksi.”, Sirpa kertoo innoissaan.

Westpro4U on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua ja ehkäisee toiminnallaan mm. syrjäytymistä. Yhdistys tarjoaa henkilökohtaista ja yksilöityä apua perheille vaikeissa ja haastavissa tilanteissa. Westpro4U ry:n päätukija on Westpro cc Oy ja toimintaa vetää Emilia Bottas, Sirpa Selänne sekä Alexandra Procopé. Yhdistys on lahjoittanut lapsille ja nuorille rahana yli 250 000 euroa ja tavaroina ja palveluina moninkertaisesti. Kohteet kartoitetaan hakemuslomakkeen kautta, jolla voi hakea tukea lapsille ja nuorille. Ikäraja on linjattu 18-vuoteen. Lisäksi teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja tuemme urheiluseuroja, järjestämme tapahtumia, kampanjoita ja teemme hyviä tekoja. Suurimpia kampanjoitamme on ”24 Päivää Jouluun” ja yhteistyö Valtteri Bottas Duathlonin kanssa.

Lisätietoja antaa: Alexandra Procopé, Westpro4U ry:n hallituksen puheenjohtaja, 050 373 7073, alexandra.procope@westpro.fi

Lisää aiheesta:

Westpro4U ry on Valtteri Bottas Duathlonin virallinen hyväntekeväisyyskumppani
Westpro4U ry on Westpron oma hyväntekeväisyysyhdistys
Lasten arkkitehtuurityöpajat