Sauna omassa rannassa. Pääkaupungissa.

Kurkkaa ainutlaatuisen Portuksen rantasaunaan täällä.

Picture of Westpro

Westpro

14 kesäkuuta, 2019

Monella helsinkiläisellä on oma sauna kerrostaloasunnossaan. Mutta oma rantasauna pääkaupungin sykkeessä onkin jo harvempien herkkua.

Sauna on olennainen osa suomalaista elämänmenoa. Siksi kerrostaloasuntoihin on rakennettu ja rakennetaan yhä paljon saunoja. Mutta Portuksessa on jotain, mitä vain harva taloyhtiö pääkaupunkiseudulla voi tarjota.

Rantasauna. Paikka, jossa pyyhkiytyvät pois arjen kiireet ja paineet. Rantatöyräällä saunojaa odottava mestariteos, jonka lauteilla voit nauttia lämmöstä ja ihailla panoraamaikkunasta avautuvaa merimaisemaa. Ja löylyjen jälkeen vuorossa onkin vilvoitteluterassi tai piristävä pulahdus mereen Portuksen omalta uimalaiturilta.

Taloyhtiön käytössä on kaksi ylellistä saunaa. Molemmissa on reilun kokoiset pukuhuoneet, pesuhuoneet ja itse löylyhuone, jonka lauteille mahtuu kerralla useampi saunanystävä kylpemään. Saunaosastojen välissä on myös moneen tarpeeseen muuntautuva kerhotila.

Portuksessa voit siis valita oman saunan tai yhteisen rantasaunan väliltä. Mutta ehkäpä paras vaihtoehto onkin näiden yhdistelmä? Oma sauna arkilöylyihin ja vakiovuoro rantasaunaan viikon kohokohdaksi!

360-NÄKYMÄ RANTASAUNASTA

Tutustu 360-näkymiin kääntämällä kuvaa hiirellä/koskettamalla. Mobiilinäkymä toimii parhaiten puhelimen ollessa vaaka-asennossa.

 

AVAA MOBIILIVERSIO >>


Portus-rantasauna
Rantasauna sijaitsee Portuksen sisäpihalla.

Portus-rantasauna-terassi
Saunan terassilta avautuvat upeat merimaisemat.

Portus-Sauna
Saunarakennuksessa on kaksi tilaavaa rantasaunaa.

Portus-uimalaituri-meri
Saunasta pääsee pulahtamaan mereen.

 


 
Portus2_wallpaper_fix
Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos. 
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät Portuksesta
ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla.
TUTUSTU PORTUKSEN KOTEIHIN!