Olemme Valtteri Bottas Duathlonin virallinen hyväntekeväisyyskumppani

Hyväntekeväisyyskohteena on Nastolan nuorisotyö

Picture of Westpro

Westpro

23 toukokuuta, 2019

VBD19_190818_Full_NikiSoukkio_9798Valtteri Bottas Duathlon järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa sunnuntaina 18. elokuuta. Tapahtuman taustalla on vahvasti hyväntekeväisyys ja tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde valittiin yhdessä Valtteri Bottaksen kanssa Nastolan alueelta. Hyväntekeväisyyssumma on 15 000 euroa ja sen saa Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisotyö Nastolan alueella. Summa kohdistetaan liikkuvan nuorisotyön mahdollistamiseen, oman auton ostamiseen. Liikkuvat nuorisotilat tarjoavat nuorille tekemistä ja turvallisen aikuisen juttuseuraa siellä, missä nuoret ovat ja liikkuvat.

Kesällä 2018 nuorisoauto tavoitti Nastolan alueella tuhat nuorta

Valtteri Bottas oli mukana päättämässä lahjoituskohdetta ja hän on tyytyväinen, että se kohdistuu nimenomaan nuoriin.

"Tärkeä osa tapahtumaamme on hyväntekeväisyys ja tänä vuonna halusimme kohdistaa sen lähelle, tänne Nastolaan. Tuemme Wespro4U:n kanssa Nastolan nuoria ja haluamme myös tällä kannustaa heitä liikkeelle. Yksin ei tarvitse olla. Jo viime kesänä täällä kiersi nuorisotyön auto, joka on kuin liikkuva nuorisotila. Nyt me haluamme olla mahdollistamassa Nastolalle omaa autoa, joka jää pysyvästi tänne nuorten käyttöön,"  formulakiireiden keskeltä tavoitettu Valtteri Bottas toteaa.

Valtteri_with_fans

Nastolan alueella välimatkat asettavat nuorisotyölle haasteita, eikä yksi nuorisotila tavoita kaikkia.
Liikkuvasta nuorisoautosta on jo hyviä kokemuksia edelliseltä kesältä. Viime kesänä Nastolan alueella vieraillut Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hankkeen Wauto-auto tavoitti yli tuhat nuorta.

"Nuorisotyöntekijät totesivat Wauto-vierailusta, että oli todella sääli lopettaa juuri silloin, kun sitkeä läsnäolo alkoi vihdoin tuottaa tulosta ja kerta toisensa jälkeen Wautossa alkoi näkyä uusia kasvoja. Myös tulevana kesänä Nastolan alueelle saadaan lainakäyttöön Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hankkeen Wauto-auto" kertoo palvelupäällikkö Virpi Rantanen Lahden kaupungin nuorisopalveluista. 

Lahden nuorisopalvelut selvittää parhaillaan oman nuorisoauton hankintaa ja kun auto saadaan käyttöön, siitä järjestetään nimikilpailu Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman sivuilla.

Lue lisää tapahtumasta ja hyväntekeväisyysyhteistyöstä:

www.valtteribottasduathlon.com  
www.facebook.com/valtteribottasduathlon 
www.instagram.com/valtteribottasduathlon 
www.twitter.com/VBDuathlon

Lisätietoja:
VB77 / RedW Oy
Ville Ahtiainen
ville@valtteribottas.com

Westpro4U
Alexandra Procopé, hallituksen puheenjohtaja
alexandra@westpro.fi

Lahden kaupunki, Lahden Nuorisopalvelut
Virpi Rantanen, palvelupäällikkö
puh. 050 518 4498, virpi.rantanen@lahti.fi


Westpro4U ry on rakennusliike Westpron vuonna 2013 perustama oma hyväntekeväisyysyhdistys. Alusta alkaen yhdistyksen toiminta on perustunut siihen, että kaikki lahjoitukset ohjataan täysin lyhentämättöminä suoraan avunsaajille ilman piilokuluja. Ensimmäinen Valtteri Bottas Duathloniin liittyvä hyväntekeväisyystempaus järjestettiin jo toukokuun alussa Nastola-päivässä, kun Westpro4U ja muut tapahtuman yhteistyökumppanit olivat jakamassa tilaisuudessa 500 kpl urheilukasseja. 

LUE LISÄÄ WESTPRO4UN toiminnasta