WESTPROCUSTOMER - ERIKOISETUJA ASIAKKAILLEMME

  Meille Westprolla asiakas on arvokas ja aina tärkein. Haluamme panostaa kaikessa tekemisessämme parhaaseen laatuun sekä asiakaspalveluun ja tämän lisäksi haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä sekä lisäetuja asumiseen ja elämiseen. Tästä ajatuksesta syntyi WestproCustomer - portaali, jossa harkiten valitut yhteistyökumppanimme tarjoavat vain Westpron asiakkaille räätälöityjä etuja.
  Tunnukset portaaliin saat kaupanteon yhteydessä.

  KIRJAUDU WESTPROCUSTOMER-PORTAALIIN

  Unohditko salasanan? Ota yhteyttä: Piia Jalonen, piia.jalonen(a)westpro.fi

  ESITTELYSSÄ WESTPROCUSTOMER-KUMPPANIT

  MIELE

  Miele ei tingi laadusta tai kestävyydestä. Miele-kodinkoneiden design ja huipputekniikka kestävät aikaa - energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

   

   

   

   

  STELLA

  Ammattilaisen siivoamaan kotiin on aina kiva palata. Stellalla on vankka kokemus terveyspalveluissa, turvapuhelinpalveluissa, lastenhoidossa ja kotisiivouksessa.

   

   

  BO LKV - HAAPAMÄKI & KATAS

  BO LKV edustaa näkemyksellisiä, idearikkaita uuden sukupolven välittäjiä, jotka yhdistävät modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa ja ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu mitä parhaimmalla tavalla.

   

   

  viaplay-nosto-1

  VIAPLAY

  Viaplay on nettipalvelu, josta löytyy tuhansia leffoja, TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia ja mieletön määrä live-urheilua. Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat ja missä haluat. Ohjelmat katsottavissa kiinteään kuukausihintaan, ilman sitoutumispakkoa.

  MUUTTOPALVELU NIEMI

  Avaimet nopeaan ja stressittömään muuttoon. Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys.

   

   

   

   

  BANG & OLUFSEN - HIFISTUDIO

  Hifistudiosta löytyy suunnittelu, konsultointi, asennus ja käyttöönottopalvelut kaikki samasta paikasta, paikkakunnasta riippumatta. Hifistudio on Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike.

   

   

  FORMVERK

  Formverk on helsinkiläinen, kansainväliseen ja pohjoismaiseen designiin keskittyvä sisustusliike. 
  Kattavasta valikoimasta löytyy arvostettuja klassikoita sekä himoittuja design-uutuuksia. Annankadulla sijaitsevan kivijalkaliikkeen lisäksi tuotteet ovat tilattavissa myös suoraan verkkokaupasta.

   

   

  balmuir-nosto-1

  BALMUIR

  Balmuir on kansainvälinen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima koostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tuotteemme valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

  LÅNGVIK

  Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä. Tule nauttimaan ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä.

   

   

  KUKKATALO MARITTA

  Kukkatalo Maritta on palveleva kukka- ja puutarhamyymälä Espoon Suvikummussa. Runsas valikoiman laadukkaita viherkasveja sekä kukkivia kukkia ja korkealaatuista kukkasidontaa.

   

   
  SI-nosto-nelio

  SUPER INTERIORS

  Super Interiors on täyden palvelun sisustussuunnittelutoimisto! Kun kaipaat neuvoa uuden Westpro-kotisi värien, materiaalien, valaistuksen ja huonekalujen valinnassa tai toimivassa tilasuunnittelussa, Super Interiorsin ammattilaiset ovat apunasi!

   

   

  Westpro+TheronCatering-320x320

  THERON CATERING

  Theronin palkitut ja laadukkaat catering palvelut vastaavat vuosittain usean tuhannen tapahtuman tarjoiluista. Keittiömme edustaa modernia skandinaavista suuntausta ja valmistamme menut kauden parhaista raaka-aineista. Tarjoiluhenkilökuntamme on ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista. Palveluja ja nautintoa, jotta ihmisillä olisi helppo ja hyvä olla.