Suunnitteilla uusia, laadukkaita Westpro-koteja Kruunuvuorenrantaan

  Kruunuvuorenrannan kaupunginosa sijoittuu Laajasalon merelliseen ympäristöön, vastapäätä kantakaupunkia. Vaikuttavat saaristomaisemat, kartanopuistot, rantabulevardi, meri ja luonto ovat asuinalueen suuria vetovoimatekijöitä. Alueen erikoispiirre on näyttävä valotaide, jonka tekee koko Kruunuvuorenrannasta kierrettävän taideteoksen.

  Kruunuvuorenranta on herättänyt runsaasti kiinnostusta sekä mediassa, että asunnon ostajissa. Alue kehittyy voimakkaasti tulevien vuosien aikana: 2030 mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan asuntoja 13 500 asukkaalle sekä n. 800 työpaikkaa. Kruunuvuorenrannan rantabulevardilta aukeavat upeat näkymät meren yli kantakaupunkiin ja Suomenlinnaan. Tulevaisuudessa valmistuva Kruunusillat-raitiotie yhdistää Kruunuvuorenrannan osaksi kantakaupunkia ja matka keskustaan taittuu raitiovaunulla noin vartissa.

  Brygga-eturivi2

  Brygga

  Ilmoittaudu eturiviin!

  Asunto Oy Brygga, Helsinki on Westpron uusi, uljas uudiskohde Kruunuvuorenrannan sydämessä. Yhtiöön rakentuu 8-kerroksinen tornitalo, 2-kerroksisia luhtitalo-asuntoja ja 4/5-kerroksinen kerrostalo.

  Tornitalon ylimmässä kerroksessa sijaitsee Bryggan saunaosasto, joka tarjoaa hulppeat maisemat ja tilat isommallekin löylyporukalle. Viidennen kerroksen kerhotila soveltuu esimerkiksi perhejuhliin, etätöiden tekemiseen sekä erilaisten kerhojen ja harrastusten ajanviettoon. Asukkaiden käytössä on myös yksityinen, viihtyisä terassialue, joka sijaitsee luhtitalon päällä. Autohalli sijoittuu pihakannen alle.

  Kohde rakennetaan RS-kohteena.

  Asunnot

  Tyylikkäät asunnot on suunniteltu useaan eri elämäntilanteeseen sopiviksi: viihtyisiä city-kaksioita, tilavia perhehuoneistoja ja ylellisiä penthouse-asuntoja. Asuntokoosta riippumatta suunnittelussa on panostettu erityisesti asumisen viihtyvyyteen sekä toimiviin pohjaratkaisuihin.

  Asunnot tulevat varattavaksi alustavasti touko-kesäkuussa 2022. Asuntojen varausmahdollisuus aukeaa Bryggan Eturiviläisille ennen julkista ennakkomarkkinointia. Liity Eturiviin täyttämällä alla oleva lomake.

  Saaristolaivastonkadun ja Ellidankujan kulma, 00590 Helsinki

  Asuntoja 51 kpl
  Alustavat asuntokoot:
  2h+kt - 5h+kt

  Tulossa ennakkomarkkinointiin
  Alustava valmistuminen 2024

  LIITY ETURIVIIN

  Bryggan Eturiviin liittyminen on nyt avoinna. Westpron uudiskohteet rakennetaan pääkaupunkiseudun parhaille paikoille ja niiden kysyntä on aina ollut suurta. Asunnot varataan nopeusjärjestyksessä.