UUTTA - ASUNTOESITTELYT NYT MYÖS VERKOSSA!

Koronavirusepidemian aikana haluamme tarjota sinulle turvallisen tavan tutustua Westpro-koteihin.
Asuntomyyntimme esittelee kotejamme virtuaalisesti verkkotapaamisten kautta.
Asuntomyynnin livechat palvelee arkisin klo 10-16..

lue lisää

 

VALON JA MEREN ÄÄRELLÄ

Koukkuniemenrannassa helppo ja ylellinen asuminen yhdistyy viihtyisään, luonnonläheiseen ympäristöön, jossa hyvät kulkuyhteydet ja palvelut kohtaavat Suomenlahden rannat, viihtyisät rantakahvilat, ulkoilureitit ja saariston. Alueen parhaan uimarannan tuntumassa sijaitseva NAVI_kortteli huipentuu korttelin viimeiseen vaiheeseen, Asunto Oy Kapelliin, johon rakentuu yhteensä 44 tasokasta kotia kahteen taloon. Kotien  suunnittelussa ja pohjaratkaisuissa on pyritty luomaan ylelliset, mutta samalla käytännölliset kodit, joissa valoisuus ja avaruus toteutuvat sopusoinnussa kodikkuuden ja yksityisyyden kanssa. Huoneistojen koot vaihtelevat 39m² yksiöistä 188m² kattohuoneistoihin.

Tervetuloa esittelyyn!

Voit  sopia oman aikasi esittelyyn sinulle sopivana ajankohtana.
Asuntomyyntimme tavoitat puhelimitse numerosta  0400 355 572 tai sähköpostitse myynti@westpro.fi

sijainti-icon-Westpro

 
RANTAHARJU 8 D-E
02230 ESPOO

Westpro-valmistuminen-icon

 
VALMISTUNUT
03/2019

 

Westpro-prosessi3-icon

 
MUUTTOVALMIS
ASUNNOT MYYNNISSÄ

 ASUNNOT

 MATERIAALIT
&
VARUSTELU

YMPÄRISTÖ
&
SIJAINTI

TALOYHTIÖ

3D-POHJAT

KUVAGALLERIA

AIKAA NAUTTIA ARJESTA

NAVI_KAPELLIN KOTIISI SISÄLTYY SÄÄNNÖLLINEN KOTISIIVOUS 

Me Westprolla haluamme, että asiakkaidemme elämä Westpro-kodeissa on mahdollisimman viihtyisää ja vaivatonta. Helpottaaksemme arjen kiireitä tarjoamme koteihin säännöllisen kotisiivouksen koko ensimmäisen asumisvuoden ajan. WestproCustomer-kumppanimme Stella siivoaa uuden Westpro-kotisi ensimmäisen vuoden ajan joka 4.vko. veloituksetta.

Koska jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa, Stella suunnittelee  säännöllisen kotisiivouksen juuri sinun perheesi tarpeiden mukaan. Siivoamisen lisäksi siivooja voi esimerkiksi pestä ja silittää pyykit, vaihtaa lakanat ja ulkoiluttaa koirat. Halutessasi saat myös  saat myös kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut ikkunanpesuista patjojen puhdistukseen.

Ehdot: Etu voimassa rajoitetun ajan ja se koskee ainoastaan Asunto Oy Kapellin ja Asunto Oy Origon uusia kauppoja.  Etua ei voi vaihtaa rahaksi.

Arkkitehdin näkökulma: Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelu

Westpron rakentama Koukkuniemenrannan asuinalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Arkkitehti Kirsi Korhonen kertoo videolla miten alue ja sen upeat kodit suunniteltiin!


LUE LISÄÄ

Koukkuniemi tarjoaa asukkailleen luonnonrauhaa ja hyvät palvelut

NAVI_Kapellin sijainti Koukkuniemenrannassa tarjoaa asukkaille merellisen asuinympäristön elämyksiä hyvien palveluiden lähellä. Tässä jutussa esitellään niistä tärkeimpiä. Lue lisää!


LUE LISÄÄ

Miten saada kaikki irti kodin viihde-elektroniikasta? - osa 2

Moni kiinnittää huomiota kodin sisustamiseen, mutta entä viihde-elektroniikka? Bang & Olufsenin Tomi Hyvärinen antaa blogissaan vinkkejä, kuinka saada kaikki irti kodin viihdelaitteista. Lue lisää!


LUE LISÄÄ

Asukkaat kertovat: Casa Ora ja Meltemi

Esittelyssä Espoon Koukkuniemessä sijaitsevan Casa Oran ja Meltemin asukkaita.


LUE LISÄÄ

Yhteistyössä: Miele

Yhteistyössä -sarjassa esittelemme Westpron yhteistyökumppaneita. Miksi Westpro sopii Mielen kumppaniksi? Katso haastattelumme!


LUE LISÄÄ

Koti meren äärellä – näin sisustat sen

Meren läheisyys vaikuttaa siihen, miten koti kannattaa sisustaa. Kannattaa panostaa siihen, että maisemat pääsevät oikeuksiinsa. Lue aiheesta täältä!


LUE LISÄÄ

KIINNOSTUITKO KODEISTA?
OTA YHTEYTTÄ

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.