MESTARITEOS

Jokainen aamu, jonka aloitat kotonasi ja jokainen ilta, jonka päätät siellä, on yhtä tärkeä. Sen tiedostaen olemme suunnitelleet kotisi materiaalit ja varustelun kestämään aikaa ja tuomaan iloa päivittäisiin hetkiin. Hyvin suunniteltu koti on näyttävä, toimiva ja tyylikkäästi yksilöllinen. Laadukkaat materiaalit ja huolellisesti mietityt kokonaisuudet luovat pohjan muulle sisustukselle, joka viimeistelee kodistasi uniikin mestariteoksen.

HIEKKA

hiekka-kt
hiekka
X

Hiekka-värimaailma on pehmeä ja utuinen. Väripaletti viestii läheisen hiekkarannan tunnelmaa. Hiekan pehmeitä sävyjä mukailevat materiaalivalinnat luovat kodista rauhan tyyssijan, jossa on ihana rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kylpyhuoneessa on spamaista tunnelmaa ja laatoissa hiekan tuntua. 

LATAA MATERIAALIESITE 

MARMORI

marmori
marmori-kph
X

Marmori on maailman tunnetuin ja eräs kauimmin käytetyistä luonnonkivistä. Marmori-värivaihtoehdon tunnelma on vaalea, helmeilevä ja ylellinen. Materiaalivalinnat ovat väritykseltään klassisia ja upea marmorikuvio toistuu niin kosteiden tilojen tehosteseinissä kuin keittiön työtasossakin.

LATAA MATERIAALIESITE

 

GRANIITTI

graniitti kph
graniitti
X

Graniitti on Kapellin värimaailmoista särmikkäin. Värimaailma henkii graniittisen kallion voimaa. Valkoiset pinnat ja puunsävyt saavat ryhtiä harmaasta, jota käytetään tehosteena keittiön tasossa ja märkätiloissa. Laatoissa on kivimäistä tuntua.

LATAA MATERIAALIESITE

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.