Westpro järjestää avoimen koko perheen uudiskohdetapahtuman

Tapahtumassa lanseerataan Westpron tulevat uudiskohteet

Picture of Westpro

Westpro

18 marraskuuta, 2019

Westpro Moment 2019 järjestetään 23.11.2019 Helsingin Suvilahden Kattilahallissa. Tapahtumassa lanseerataan Westpron kaikki tiedossa olevat tulevaisuuden uudiskohteet, jotka rakentuvat mm. Espoon Saunalahteen ja Westendiin, Helsingin Kruunuvuorenrantaan ja Kirkkonummen Sarvvikiin. Kävijöillä on mahdollisuus tutustua rakenteilla oleviin koteihin sekä uusiin asuinalueisiin. Ohjelmalavalla käydään päivän aikana useita asiantuntijakeskusteluita rakennusalasta ja asumisen tulevaisuudesta.

- Haluamme Westprolla tehdä asiat hieman eri tavalla. Sen sijaan, että lanseeraisimme kohteemme yksittäin perinteisesti ennakkomarkkinointiin, päätimme tulla isosti kerralla ulos kaikkien suunnittelupöydällä olevien uudiskohteidemme kanssa, kertoo Westpron toimitusjohtaja Heikki Schemeikka.

Tulossa rento tapahtuma

Avoimessa tapahtumassa ohjelmaa on tarjolla koko perheelle. Aamupäivän kaksi ensimmäistä tuntia on suunnattu rakennusalan ammattilaisille ja alan kumppaneille. Rakennuslehti on paikalla aamupäivän ajan moderoimassa paneelikeskusteluja.

Puolilta päivin ovet aukeavat koko yleisölle ja seuraavat kolme tuntia on suunnattu myös kuluttajille.

- Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki sekä tuoda rakennusliike lähelle ihmistä. Tapahtumaamme voi tulla viihtymään koko perheen voimin, Heikki Schemeikka korostaa.

Vierailijoille päivästä rakennetaan tapahtumarikas. Uusiin koteihin ja niiden suunnitteluun voi tulla tutustumaan Westpron kohdepisteillä. Ohjelmalavan puheenvuorot tarjoavat yleisemmällä tasolla näkökulmaa kuuntelijoille. Lisäksi tapahtuman yhteistyökumppanit pitävät huolen, että jokaiselle riittää tekemistä ja kokemista päivän aikana.

Päivän aikana järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä vähävaraisten lapsiperheiden joulun viettoon.

Ohjelmaa myös perheen pienimmille

Tapahtumassa on huomioitu myös lapsivieraat. Lapsia ja nuoria tukeva hyväntekeväisyysyhdistys Westpro4U ry järjestää maksuttoman, koko päivän pyörivän karkkitehtuurityöpajan. Lasten alueella tavattavissa koko päivän ajan myös joulupukki ja satuprinsessat.

Westpro Moment 2019

  • Aika: La 23.11.2019, ammattilaistapahtuma klo 10-12, avoin yleisötapahtuma klo 12-15
  • Paikka: Suvilahden Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki
  • Vapaa pääsy

Tarkemmat tiedot tapahtuman ohjelmasta: www.westpromoment.fi

Tapahtumassa mukana:

Rakennuslehti, Balmuir, Bang&Olufsen, Bo LKV, Ergo Pro, Kukkatalo Maritta, Miele, Stark, Stella,
Super Interiors, Theron Catering

Westpro on espoolainen, vuonna 1999 rakennusliike, jonka erityisosaamista ovat laadukkaat ja yksilölliset asunnot, rantakohteet sekä asuinrakennukset, joita yhtiö rakentaa pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Toimimme Helsingissä ja Espoossa noin 60 ammattilaisen voimin.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Suvi Lukjanov, myyntipäällikkö, Westpro cc Oy
0400 474 102, suvi.lukjanov@westpro.fi

Lue myös:

Rakennuslehden artikkeli: Suvilahdessa ideoitiin unelmakoteja
Tapahtumakooste: Westpro Moment 2019 - Katso kuvat!
Uudiskohteen ostajan opas - Mitä sinun tulisi tietää, kun harkitset uudisasunnon ostamista.