Westpro-merkki SANSTUGASSA VOIT KUTSUA
LUONNON KYLÄÄN JOKA PÄIVÄ

Mitkä värit sopivat yhteen? Millä yhdistelmillä luodaan kotiin oikeanlainen tunnelma? Entä sopiiko sisustus yhteen ympäröivän luonnon ja kodin arkkitehtuurin kanssa? Sanstugan sisustuksen värimaailmat ovat saaneet inspiraationsa alueen luonnosta sekä ajankohtaisista trendeistä.

Me haluamme, että Sanstuga on unelmiesi koti. Siksi olemme luoneet neljä erilaista värimaailmaa, joista voit valita omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi vastaavan kokonaisuuden. Myös omille toiveille on jätetty tilaa ja valitsitpa minkä tahansa tyyleistä, voit olla varma että lopputuloksena on tyylikäs ja yhteiseksi suunniteltu, aikaa kestävä kokonaisuus. Valittavanasi on tummanpuhuva ja maanläheinen Grönstuga, vaalea ja klassinen Puustuga, moderni Luxstuga tai pirteä Sanstuga.

Westpro-kodeissa panostamme laadukkaaseen toteutukseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Asiakaspalveluinsinöörimme auttavat ja suunnittelevat kanssasi juuri sinun toiveidesi mukaisen kodin etsien parhaimmat ja soveltuvimmat ratkaisut uuteen kotiisi. 

Tutustu alta Sanstugan värimaailmojen esittelyyn. Tarkemmat tuotetiedot julkaistaan suunnittelun edetessä.

GRÖNSTUGA: vihreä ja rohkea

Tummanpuhuva ja rouhean vihreä värimaailma on saanut inspiraationsa metsän ja luonnon sävyistä. Tämän värimaailman tunnelmassa voit kuvitella käveleväsi syvällä kuusimetsikössä auringon hämärtyessä.

materiaalit-gron-all-web
B25_Kitchen-uusi
A21_KPH_Tehoste
X

PUUSTUGA: puunsävyjä ja turvallisuutta

Klassinen ja hillitty värimaailma, jossa puunsävyt yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen luovat kotiisi seesteistä tyyneyttä. Voit aistia luonnon kauneimman materiaan puun, myös kodissasi.

materiaalit-puu-all-web
B37_Keittiö-uusi
B37_OH
X

LUXSTUGA: ylellinen ja trendikäs

Kiehtova yhdistelmä valkoista ja petrolinsinistä - yksinkertaisesti trendikäs. Valkoinen yhdistettynä tummaan petrolinsiniseen on ylellinen ja moderni yhdistelmä.

materiaalit-lux-all-web
A21_OH
A21_MH
X

SANSTUGA: iloisesti keltainen

Tässä aurinkoisessa ja keltaisessa värimaailmassa tunnet auringon energisoivan vaikutuksen joka päivä. Keltainen väri jatkaa kesää kodissasi myös syksyn pimetessä.

materiaalit-sanstuga-all-web
A2_OH
C50_Parveke
X

SANSTUGA

PIHA JA
PUUTARHA

ASUNNOT

TALOYHTIÖ

ASUINALUE

YHTEISÖLLISYYS

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.