Haukilahden Origo on valmistunut

Haukilahden Origon kodit ovat valmistuneet! Katso upeat kuvat vastavalmistuneist...

Picture of Westpro

Westpro

12 maaliskuuta, 2019

Espoon Haukilahdessa, Kiiskitiellä sijaitsee Westpron rakentama taloyhtiö Origo mäntyjen ja kuusien reunustamassa rinteessä, jonka vieressä ovat hyvät palvelut. Taloyhtiö Origo valmistui Espoon Haukilahteen helmikuussa ja uusien kotien asukkaat ovat päässeet muuttamaan taloyhtiöön 11.2.2019 alkaen.

Koteja Origosta löytyy niin kompakteista yksiöistä ja kaksioista useamman asuinhuoneen kokonaisuuksiin, jotka soveltuvat erinomaisesti perheasunnoiksi. Lisäksi yhtiöstä löytyy asunto, jossa erillinen työtila kodin lisäksi. Työtilallisen asunnon koko on 53,5m2 (2h+kt) ja työtilan koko on 40,5m2. Tämä koti tarjoaa kätevän ratkaisun yrittäjälle tai kotona työskenteleville, sillä toisessa kerroksessa sijaitsevasta asunnosta on omat rappuset alakerran ensimmäisen kerroksen työtilaan. Taloyhtiössä on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha ja pihakannen alla sijaitsee pysäköintihalli, jossa myös sähköautojen latausmahdollisuus. Lisäksi yhtiössä on myös oma kuntosali asukkaille. 

Osaan asunnoista on tehty muutostöitä tilaratkaisuissa sekä materiaalivalinnoissa. Alla kuvia upeista, vastavalmistuneista kodeista. Nämä uudet asunnot odottivat ensikosketustaan ja tuntuivat aivan siltä kuin olisivat kutsuneet kantamaan tavaroita sisään – rakentamaan kotia, jossa on hyvä olla.

OLOHUONEET

Westpro uudiskohde HaukilahtiKookkaat ja avarat ikkunat päästävät valon tulvimaan sisään ja tämä olohuone kylpee valossa. Olohuone huokuu skandinaavista tunnelmaa ja modernia vähäeleisyyttä ja jykevä palkki tuo sopivasti trendikkyyttä ja modernia tuntua. 

Myytävät asunnot EspooTyylikästä toimivuutta sekä rentoa oleskelutilaa myös pienemmissä asunnoissa. Origon yksiöt ovat kooltaan 32m2, 35,5m2 sekä 36m2 ja kaikissa yksiöissä lisäksi alkovi sekä lasitettu parveke.  Lasitettu parveke on kuin toinen huone. 

Westpro myytävät asunnot EspoossaOmasta rauhasta nauttivalle lasitettu parveke tai terassi tarjoaa nautinnollisia, rentouttavia hetkiä sekä tuo luksusta arkeen ja toimii lämpimillä ilmoilla lisähuoneena. 

 
KYLPYHUONEET JA SAUNAT 


Westpro Uudiskohde EspooSuurimmassa osassa Origon asunnoista on myös oma sauna. Tässä modernissa, betonin sävyisessä kylpyhuoneessa on spa-tunnelmaa, jossa on varmasti ihana rentoutua arjen kiireiden keskellä. 

Westpro myytävät asunnot EspooWestpro myytävät asunnot Haukilahti

KEITTIÖT 

Westpro myytävät asunnot EspooKaunis ja vähäeleinen tumma keittiö, jossa hiilenharmaat kaappien ovet yhdistettynä valkoiseen työtasoon sekä seiniin tekevät tästä keittiöstä minimalistisen graafisen kokonaisuuden. 

Westpro Uudiskohde EspooTyyliä ja toimivuutta. Tammiviiluiset kaapit yhdistettynä valkoiseen tekävät tästä kodista uniikin kokonaisuuden. 

Wespro Uudiskohde EspooPelkistettyä ja ajattoman kaunista. Täysin vaalea keittiö, sopii kauniisti vähäeleisen tammiparketin kanssa. 

Lisää kuvia löydät täältä.


 
Muutama vastavalmistunut asunto odottaa vielä asukkaitaan. Voit varata yksityisesittelyn sinulle sopivana ajankohtana ottamalla yhteyttä asuntomyyjiimme soittamalla: puh. 0400 355 572 tai ottamalla yhteyttä myynti@westpro.fi. myynti@westpro.fi. Löydä unelmiesi koti Haukilahden Origosta. 

TUTUSTU ORIGON KOTEIHIN!

Lisää aiheesta:

Asuinalueena Espoon Haukilahti
Origossa asuminen on helppoa ja joustavaa
Wespro - Kohta 20-vuotias laatukotien rakentaja