Origossa asuminen on helppoa ja joustavaa

Nauti asumisen laadusta Espoon Haukilahdessa! Tyylikkäästi viimeistelty Origo ta...

Picture of Westpro

Westpro

21 joulukuuta, 2018

Origo_Building_B_Ap-B33Avarat yksiöt, kaksiot ja kolmiot valmistuvat pian

Korkealaatuinen ja valoisa koti Haukilahden Origossa on erinomainen sijoitus elämisen laatuun. Skandinaaviseen tyyliin avarat pohjaratkaisut mahdollistavat persoonalliset ja elämäntilanteen mukaan muunneltavat sisustusratkaisut. Kookkaat ikkunat päästävät valon sisään, ja isot lasitetut parvekkeet lisäävät kotiin rentoa oleskelutilaa.

Arkea helpottavat myös reilunkokoiset säilytystilat sekä taloyhtiön yhteisten tilojen ratkaisut tyylikkäine saunaosastoineen ja kuntosaleineen. Pihakannen alla sijaitsevaan pysäköintihalliin ja asuntokohtaisiin varastoihin kuljetaan hissillä rappukäytävistä. Muutamiin alimman kerroksen asuntoihin kuuluu myös työtila, mikä tarjoaa kätevän ratkaisun yrittäjille ja kotona työskenteleville.

Origo_Building_D_Tyotila-1
Osassa Origon kodeista on asunnossa lisäksi erillinen työtila.


Arkkitehtonisesti kauniiden ja toimivien asuntojen Origo sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Haukilahdessa, jonka mainiot ulkoilumahdollisuudet ja erinomaiset palvelut ilahduttavat asukkaitaan joka päivä.

Origo_Building_A_Ap-A2-1
Avara arkkitehtuuri ja isot ikkunat tarjoavat monia sisustusmahdollisuuksia.

Tyylikästä toimivuutta

Origossa on vielä vapaana joitakin erikokoisia asuntoja tilavista yksiöitä ja kaksioista suurempiin perheasuntoihin. Pohjaratkaisuissa on ajateltu erityisesti asumisen mukavuutta ja erilaisissa elämäntilanteissa tarpeellista muunneltavuutta.

Väliseinien niukka käyttö lisää neliöitään isomman tilan tuntua. Alimman kerroksen asunnoissa on katetun terassin lisäksi myös oma, rajattu piha-alue. Taloyhtiön viihtyisä ja suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteinen oleskelutila.

Tutustu tilaviin yksiöihin

Origon yksiöissä on tilaa peräti 36 m2. Alkovi on sijoitettu rauhalliseen paikkaan, joten asunnon voi sisustaa monella tavalla. Lasitettu parveke on kuin toinen huone. Tutustu kaikkien yksiöiden käteviin pohjaratkaisuihin asuntosivulla.

Origo_Units_A7_A13_web

Ihastu monien mahdollisuuksien kaksioihin

Origon kaksioissa tilaa on peräti 47-63,5 m2. Avokeittiöt yhdistyvät avaraan oleskelutilaan, ja makuuhuone on sijoitettu erilleen. Tässä on kaksi esimerkkiä pohjaratkaisuista - tutustu myös muihin, sillä vaihtoehtoja on enemmänkin.

Origo_Units_C42_web

Origossa asumisen erityispiirteitä

Panosta asumisen helppouteen – Origon asunnoissa nautit myös seuraavista yksityiskohdista:

  • Helppohoitoiset pintamateriaalit ja kalusteet, jotka sopivat vaativaankin makuun.

  • Korkeatasoinen talotekniikka, joka luo kotiin miellyttävän ilmapiirin mm. lattialämmityksen ja -viilennyksen avulla.

  • Sähköautojen latausmahdollisuus pihakannen alla olevassa pysäköintihallissa.

Helppohoitoiset pintamateriaalit ja yksityiskohdat

Saat ensimmäisen asumisvuoden ajan maksutta myös Stellan ylläpitosiivouspalvelun 4 viikon välein. Palvelu voi sisältää siivoamisen lisäksi tai sijaan esimerkiksi pyykinpesua ja silitystä, lakanoiden vaihtoa tai vaikkapa koiran ulkoilutuksen. Palvelun tuntimäärä riippuu asuntosi koosta.

Origo_Building_A_Ap-A07
Origon uudet kodit viimeistellään huolellisesti rakentamisen ammattilaisten käsityönä.


Origon asunnot ovat jo viimeistelyvaiheessa. EDIT: Origon kodit ovat valmistuneet 11.2.2019.
Näissä valoisat ja avarat muuntojoustavat asunnot on suunniteltu monenlaisiin elämäntilanteisiin.  Täydellisiä koteja itsellesi ja perheelliselle tai korkealaatuisiksi sijoitusasunnoiksi.  Tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan Origoon Haukilahden Kiiskitiellä jo helmikuussa 2019. Oletko sinä yksi heistä.  

Varaa henkilökohtainen esittely: myynti@westpro.fi tai 0400 355 572

Onko oma koti etsinnässä? Upeat Origon kodit sijaitsevat Haukilahdessa, aivan palveluiden vieressä.

TUTUSTU ORIGON KOTEIHIN!

Lisää aiheesta:

Asuinalueena Espoon Haukilahti
Ykilöi uudisasunnosta itsesi näköinen
Uutta kotiin, vanha kiertoon