Artikkeli: Arkkitehtikilpailun voittaja Verkkosaareen

Artikkelihaastattelu Helsingin Verkkosaareen tulevasta Portuksesta. Ilmestynyt T...

Picture of Westpro

Westpro

14 helmikuuta, 2018


Portus_Facade_D_01.jpg

Portus on meren päälle rakentuva asuntokohde Helsingin Verkkosaaressa. Näyttävä design yhdistyy upeaan merinäköalaan.


Arkkitehtikilpailun voittaneessa Portuksessa henkeäsalpaava design ja urbaani kaupunkimiljöö yhdistyvät meren ja luonnon läheisyyteen Helsingin Verkkosaaressa. 

Uniikeista kohteistaan tunnettu Westpro voitti Helsingin kaupungin tonttikilpailun vuonna 2013 Portuksen suunnitelmalla. Kohteen pääarkkitehtina on useasti palkittu Arkkitehtitoimisto A6.
"Portus on kaikkea, mitä kaupunkikodilta voi haluta - ja vähän enemmänkin. Rakennuksen näyttävä design ja viimeistellyt kodit isoine terasseineen täydentyvät upealla merinäköalalla. Asiakkaamme ovat olleet todella iloisia, kun tuomme massasta erottuvan kokonaisuuden tarjolle", Westpron myynti- ja markkinointipäällikkö Suvi Lukjanov valottaa.
"Portuksen sijainti on erinomainen. Kalasataman ja Verkkosaaren alue kehittyy tulevina vuosina monipuoliseksi keskukseksi, joka tuo kaikki tarvittavat palvelut ja aktiviteetit lähelle."
Portus on hyvä esimerkki Westpron ajatusmaailmasta, jonka punaisena lankana on muusta tarjonnasta erottuvien huippuluokan kohteiden rakentaminen parhaille paikoille.
"Emme rakenna uutta vain rakentamisen vuoksi, vaan etsimme parhaita alueita ja mahdollisuuksia uusille, upeille kohteille. Ostajat ovat tässä hintaluokassa vaativia. He määrittelevät, olemmeko onnistuneet erottautumaan ja saavuttamamme tulokset ovat olleet erityisen hyviä", toimitusjohtaja Heikki Schemeikka lisää.

Heikki-Schmeikka-ja-Suvi-Lukjanov.jpgWestpron myynti- ja markkinointipäällikkö Suvi Lukjanov ja toimitusjohtaja Heikki Schemeikka.

Westpro tarjoaa kohteistaan kiinnostuneille Eturiviä, johon kuuluvat saavat varausmahdollisuuden ennen varsinaista ennakkomarkkinointia. Westpro tuo tarjolle 2-3 uutta kohdetta vuosittain.
"Eturivissä sinulla on mahdollisuus löytää unelmiesi koti. Kun Portuksen ensimmäisen vaiheen asunnot tulivat tarjolle, puolet varattiin heti. Useita asuntoja on vielä vapaana nyt ja myöhemmin kohteen toisessa vaiheessa tulee vielä yli sata uutta, näyttävää unelmakotia tarjolle. Eturiviin kuulumalla saat aina ensimmäisenä tietoa tulevista kohteistamme", Lukjanov päättää.Artikkeli on julkaistu Talouselämän Rakentaminen ja Infrastruktuuri - liitelehden numerossa 1/2018 

TUTUSTU PORTUKSEN KOTEIHIN!

 

 

Lisää aiheesta:

Westpro Portus – Ammattitaidolla viimeistelty
Kalasataman ja Verkkosaaren alueen palvelut
Portus – Tekniset suunnitteluratkaisut: Osa 1