Portus työmaakuulumiset maalis-huhtikuu 2020

Terveisiä Portuksen työmaalta! Kurkkaa millaiselta Portuksessa näyttää parhailla...

Picture of Suvi Lukjanov

Suvi Lukjanov

16 huhtikuuta, 2020

Portuksen työmaa etenee aikataulussa

Kuluneet viikot ovat tuoneet haasteita ja rajoituksia työmaan toimintaan, mutta kokonaisuus etenee aikataulussaan. Työntekijöidemme turvallisuuden takaamiseksi olemme joutuneet kieltämään kaikki rakennustoimintaan liittyvät vierailut työmaalla ja valmistuvissa asunnoissa.

portus-maaliskuu
portus2

portus-nakyma-tieltaC- ja D-portaiden yleisten tilojen metalliovien ja -ikkunoiden asennuksia tehdään paraikaa, asunnoissa tehdään viimeistelytöitä ja valmistaudutaan itselleluovutusvaiheeseen. Sen jälkeen on osakkeenostajien ennakkotarkastusten vuoro.  Niiden aikataulusta ja toteutuksesta tiedottamme osakkeenostajia erikseen. Koronaepidemian johdosta ennakkotarkastusten järjestelyt vaativat tavanomaisuudesta poikkeavia toimenpiteitä turvallisuuden takaamiseksi. 

portus-viimeistelyaMerialueen entisöinti ja maisemointi on aloitettu A-portaan ympäristöstä ja pihatyöt ovat käynnissä. Aikataulujen mukaan ulkopuoliset työt ja pihatyöt ovat valmiit viranomaisvaatimusten laajuudessa Portuksen ensimmäisen vaiheen osalta viimeistään 30.9.2020.

portus-sauna-pihaToisen vaiheen rakennusten, eli E- ja F-portaiden osalta tehdään vesikattojen viimeistelytöitä. Sisällä asunnoissa on osittain jo väliseinien metallirangat asennettuina. F-portaan keittiötoimitukset alkavat näillä näkymin toukokuussa. E-portaan osalta keittiöasennukset on ollut käynnissä jo tovin.

portus-2

portus-2.vaihe

Myynti- ja varaustilanne erinomainen

Portuksen ensimmäisen vaiheen eli A-D-portaiden asunnot on yhtä lukuun ottamatta myyty. Vapaana on enää Belluksen toisen kerroksen kolmio B30, 77,5 m2. Saa vinkata tutuille!

Toisen vaiheen asunnoista E-portaassa on vapaana enää seitsemän asuntoa, joista kuusi on kaksioita 52,5 m2 ja yksi 103 m2 suuruinen läpitalon asunto 3k+kt+s. F-portaan asunnoista on myyty 54 % ja varattunakin on nyt muutamia.

Kokonaisuudessaan Portuksen myyntiaste on huimat 82,5 %. Jos Portus kiinnostaa asuinkohteena, nyt on todellakin korkea aika ottaa yhteyttä asuntomyyntiimme ja sopia verkkoesittelystä.

Asuntomyyntimme esittelee kotejamme virtuaalisesti verkkotapaamisten kautta, johon voit varata ajan helposti varauskalenteristaAsuntomyyntimme palvelee arkisin myös LiveChatissa klo 10-16Voit ottaa myäs yhteyttä soittamalla p. 0400 355 572 tai sähköpostitse myynti@westpro.fi


Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos.
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät
Portuksesta ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla. 

Portus_wallpaper.jpg

Lisää aiheesta:

Portus työmaakuulumiset tammi-helmikuu 2020
Viisi syytä kiinnostua uudisasunnosta
Westpro cc Oy on erottunut edukseen rakennusalan massasta jo 20 vuotta