Esittelyssä Portuksen 133m² 5H+KT+S+TAKKA

Tervetuloa videoesittelyyn asuntoon F55

Picture of Westpro

Westpro

26 toukokuuta, 2021

Helsingin Verkkosaarenrantaan, Kulosaaren sillan kupeeseen rakentuva uudiskohde Portus edustaa ainutlaatuista, kansainvälisen tason arkkitehtuuria. Perinteisestä rantarakentamisesta poiketen Portus on rakennuttu osittain meren päälle.  Ainutlaatuiset asunnot on suunniteltu avariksi, valoisiksi ja tilaratkaisuiltaan toimiviksi kodeiksi, jotka kääntyvät pääosin merimaiseman suuntaan isojen lasitettujen parvekkeiden kautta. Ylimpien kerrosten asuntoihin liittyy lisäksi myös kaupungin suuntaan ja länteen avautuvia laajoja kattoterasseja. Vieressä sijaitsevat kauppakeskus Redi kauppoineen ja ravintoloineen, metro sekä Kalasataman kattavat palvelut. Mustikkamaalle, Teurastamon kulttuurialueelle ja Lammassaaren pitkospuille on lyhyt kävely- tai pyöräilymatka.

Omalle tontilla sijaitsevan Portuksen viimeiset kodit valmistuvat tuota pikaa ja asuntoihin muutetaan jo elokuun alussa. Vapaana on enää muutama yli 100-neliöinen ylemmän kerroksen näköalakoti. Näihin koteihin pääset tutustumaan videoesittelyiden kautta sekä sopimalla Portukseen yksityisesittelyn asuntomyyntimme kanssa.

Astu sisään asuntoon F55 alla olevan videon kautta ja ihastu!

 

Videoesittely: F55 5H+KT+S+TAKKA 133m², 12.krs

 

Uniikki, yksitasoinen koti ylellisyyttä etsivälle. Todella suuri master bedroom, josta oma käynti lasitetulle parvekkeelle. Tyylikäs keittiö on varustettu täyskorkealla jääkaapilla ja pakastimella. Ruokailutilassa on tilaa suurellekin ruokapöydälle ja olohuoneessa tunnelmaa lisää takka.

Lisätiedot ja esittelyt:
Westpro asuntomyynti
puh. 0400 474 102
myynti@westpro.fi

Portus_wallpaper.jpgPortus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettava arkkitehtoninen mestariteos. 
Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala ja rantasauna keskellä pääkaupunkia tekevät Portuksesta
ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla. 

TUTUSTU PORTUKSEN KOTEIHIN!

 

 

Lisää aiheesta:

Oma rantasauna keskellä Helsinkiä
Portus tekniset suunnitteluratkaisut osa 1: Merirakentaminen
Portus tekniset suunnitteluratkaisut osa 2: Vedenalaiset rakenteet