Westpro myytävät asunnot Espoo ja Helsinki

YMPÄRISTÖNSÄ NÄKÖINEN PORTUS

Portus tekee lähtemättömän vaikutuksen niin ulkoapäin kuin sisältäkin, Sisustuksessa korostuvat luonnolliset ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä asuntojen väljyyteen ja ilmavuuteen. Suurista ikkunoista avautuu ympäröivä merellinen kaupunkimaisema.

Alta löydät lisätietoa Portuksen kotien materiaaleista ja varustelusta. Tarkat tuotetiedot löytyvät materiaaliesitteestä.

LATAA MATERIAALI-ESITE

 

ASUNTOKATEGORIAT

Koska Portuksessa on monenlaisia koteja, myös niiden ominaisuudet ovat hyvin erilaisia. Esimerkiksi city-yksiö vaatii varustelultaan täysin erilaisia asioita kuin tilava kattohuoneisto. Jotta asuminen olisi mahdollisimman toimivaa ja viihtyisää, kodit on jaettu kolmeen kategoriaan: Comes, Dux ja Rex.

 

Westpro myytävät asunnot Espoo ja Helsinki

SISUSTUKSEN VÄRIT

Sisustussuunnittelija Heidi Purola on luonut Portuksen kodeille kolme upeaa värimaailmaa, jotka sisältyvät uuden Portus-kotisi hintaan. Valitse oma suosikkisi!

TUTUSTU VÄRIMAAILMOIHIN 

keittioportus

KEITTIÖT

Keittiöissä on Mielen integroidut kodinkoneet ja laadukkaat, kotimaiset kiintokalusteet.

TUTUSTU KEITTIÖIHIN

kylpyhuone-portus

KYLPYHUONEET

Portuksen kylpyhuoneissa yhdistyvät moderni design, toiminnallisuus ja viimeistelty työnjälki,

TUTUSTU KYLPYHUONEISIIN

tekniikka

TEKNIIKKA

Kaikissa Portus-kodeissa on oma kotiautomaatio, joka antaa mahdollisuuden säätää itse asunnon lämmitystä ja viilennystä. Kesällä käytettävän lattiaviilennyksen etuina ovat energiataloudellisuus, vedottomuus ja mahdollisuus viilentää vain osaa tiloista. Kylmemmällä ilmalla käytettävät, perinteiset patterit on korvattu modernilla, koko asunnon kattavalla lattialämmityksellä.

portus-parveke

HALUATKO VIELÄ ENEMMÄN?

Haluamme huomioida asiakkaidemme yksilölliset toiveet ja tarpeet. Halutessasi voit lisätä kotisi ominaisuuksia tai varusteita erillisillä lisä- ja muutostöillä. Lisätietoja saat Portuksen asiakaspalveluinsinööriltä sekä materiaaliesitteestä.

LATAA MATERIAALI-ESITE

PORTUS

3D-POHJAT

MATERIAALIT & VARUSTELU

YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

TALOYHTIÖ

KUVAGALLERIA

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.