Kattohuoneisto merinäkymällä

Olisiko tämä sinun unelmakotisi?

Picture of Henna Rasi

Henna Rasi

12 maaliskuuta, 2020

Koukkuniemenrannassa, NAVI_Kapellin yhtiössä on yksi koti vapaana. Katso upeat kuvat ylimmän kerroksen 148,5-neliöisestä asunnosta E97.

Kapellin viimeinen vapaa koti on 148,5-neliöinen kolmen huoneen ylimmän kerroksen avara koti, joka täyttää vaativankin asujan tarpeet. Tässä kodissa on merinäkymä, isot ikkunat, raikkaan vaaleat pinnat, selkeä pohjaratkaisu ja tilaa elämiseen. Taloyhtiön, sekä koko korttelin on suunnitellut palkittu SAFA-arkkitehti Kirsi Korhonen. Videon Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelusta löydät täältä.Westpro uudiskohteet Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiTaloyhtiön asukkailla on yhteiskäytössä kuntosali, talosauna sekä viihtyisä piha-alue, jonka alla sijaitsee autohalli.Westpro Koukkuniemenranta myytävät asunnotNokkalan majakka, uimaranta, rantaraitti ja venesatama, nämä kaikki ovat vain kivenheiton päässä kotiovelta.Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiTämä kodin viihtyisä tunnelma syntyy aidoista materiaaleista ja hyvin varustetusta keittiöstä. Luonnonvalo tulvii suurista ikkunoista ja suuressa, noin 80 neliöisessä oleskelutilassa on helppo vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa samalla kun valmistaa avokeittiössä maukasta illallista.

Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiOlohuoneen tila jatkuu suurelle lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät ovat meren suuntaan.

Westpro myytävät asunnot Espoo ja Helsinki

Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiKodin kahdessa erikokoisessa makuuhuoneessa on molemmissa runsaasti säilytystilaa. Pienemmän makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiPäämakuuhuone on suuri ja tila jatkuu tämän kodin toiselle parvekkeelle. Koko seinän levyisessä kaapistossa on reilusti säilytystilaa. Tästä makuuhuoneesta on käynti myös WC:hen.

Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiErilliseen, tilavaan WC:hen on kulku kahdesta suunnasta. Graniitinharmaat laatat henkivät graniittisen kallion voimaa. Valkoiset pinnat modernin graniitin harmaan kanssa luovat ryhdikkään kokonaisuuden.Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiTilava kodinhoitohuone on arjen helpottaja. 

Westpro myytävät asunnot Espoo ja HelsinkiWestpro myytävät asunnot Espoo ja Helsinki

Kylpyhuoneen yhteydessä on viihtyisä sauna, jossa rentoutuminen arjen kiireiden keskellä on taattua. 

Westpro myytävät asunnot Espoo ja Helsinki

Katso myös video esittely KAPELLIN asunnosta E97


 
Onko unelmiesi koti vielä etsinnässä? 

Voit varata yksityisesittelyn sinulle sopivana ajankohtana ottamalla yhteyttä asuntomyyjiimme soittamalla: puh. 0400 355 572 tai ottamalla yhteyttä myynti@westpro.fi

Lisää aiheesta:

Arkkitehdin näkökulma: Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelu
Koukkuniemen asuinalue
Sisusta viherkasveilla