Arkkitehdin näkökulma: Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelu

Westpron rakentama Koukkuniemenrannan asuinalue sijaitsee aivan rannan tuntumass...

Picture of Westpro

Westpro

13 helmikuuta, 2019

 

 

Espoon Koukkuniemenrannassa, aivan hienoimman hiekkarannan vieressä sijaitsee Westpron rakentama asuinalue. 
Rannan tuntumassa sijaitsevat suuret, edustavat paritalot ja niiden takana tyylikkäät kerrostaloyhtiöt. Videolla arkkitehti Kirsi Korhonen kertoo miten alue ja  sen upeat kodit suunniteltiin.

 Kapelli_julkisivu
VIIMEINEN VAPAA KOTI NAVI_KAPELLISSA

Maaliskuussa 2019 valmistuva NAVI_Kapelli on Westpron rakentaman asuinalueen viimeinen silaus. Kirsi Korhosen suunnittelemissa Koukkuniemenrannan uudiskohteissa korostuvat tila ja valo, selkeät pohjaratkaisut sekä moderni selkeälinjainen arkkitehtuuri, joka nivoutuu kauniisti ympäristöönsä.
Upeat yhtiöt puhuvat puolestaan, sillä koko asuinalueella on myynnissä enää yksi 148,5-neliöinen asunto. Kyseinen kolmen huoneen ylimmän kerroksen avara koti täyttää vaativankin asujan tarpeet. Tässä kodissa on merinäkymä, isot ikkunat, raikkaan vaaleat pinnat, selkeä pohjaratkaisu ja tilaa elämiseen. viihtyisä tunnelma syntyy aidoista materiaaleista ja hyvin varustetusta keittiöstä. Luonnonvalo tulvii suurista ikkunoista ja suuressa, noin 80 neliöisessä oleskelutilassa on helppo vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa samalla kun valmistaa avokeittiössä maukasta illallista.

KATSO LISÄÄ KUVIA KODISTA TÄÄLTÄ

Lisää aiheesta:

Koukkuniemi tarjoaa asukkailleen luonnonrauhaa ja hyvät palvelut
Westpro - 20-vuotias laatukotien rakentaja
Asukkaat kertovat: Casa Ora ja Meltemi