Navi-korttelin viimeinen taloyhtiö Kapelli on valmistunut

Espoon yksi kauneimmista asuinalueista sijaitsee meren ääressä, Koukkuniemenrannassa. Westpro on rakentanut alueelle uuden asuinalueen, jossa aivan rannan tuntumassa sijaitsevat ensin suuret, edustavat paritalot ja niiden takana tyylikkäät kerrostaloyhtiöt. Rantaharju on yksi Koukkuniemen kaduista, johon valmistui maaliskuussa uuden asuinalueen viimeinen taloyhtiö, NAVI_Kapelli. Asukkaat ovat päässeet muuttamaan koteihin 25.3.2019 alkaen. Uuden asuinalueen sekä taloyhtiö NAVI_Kapellin on suunnitellut palkittu SAFA-arkkitehti Kirsi Korhonen. Videon Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelusta löydät täältä.

NAVI-kortteli on viiden taloyhtiön kokonaisuus, joiden asukkailla on yhteiskäytössä kuntosali, talosauna sekä viihtyisä piha-alue, jonka alla sijaitsee autohalli. Vastavalmistuneet Kapellin kodit ovat yksilöllisiä, valoisia ja selkeitä. Koteja  taloyhtiöstä löytyy kompakteista yksiöistä suuriin merinäköalallisiin kattohuoneistoihin. 


Olohuoneet

kapelli_isoTässä kodissa keittiö ja avara olohuone yhdistyvät yhdeksi avaraksi tilaksi, jossa on helppo viihtyä ja pitää seuraa vieraille. Lasitettu, merinäköalalla varustettu terassi tuo vielä lisää tilaa kotiin. Tämä upea 3h+k+s (148,5 m2 ) koti odottaa vielä asukkaitaan. 

Keittiöt

kapoelli_whiteKokonaan valkoinen koti on moderni ja skandinaavinen. Tämän valoisampaa kotia tuskin löytää.

190319-WP-0114Kaunis valkoinen kettiö on yksinkertainen ja tyylikäs.

190319-WP-0019-2Keittiö on kodin sydän. Kodin tila jatkuu suurten ikkunapintojen ja liukuoven kautta suurelle lasitetulle parvekkeelle. 

190319-WP-0105

190319-WP-0421
Tämä koti on lämmin ja moderni. Tämän kodin keittiö tarjoaa asukkailleen paljon säilytystilaa, modernia keittiötekniikkaa kuten kahvikeskuksen ja viinikaapin.

190319-WP-0344
Persoonallinen ja toimiva kokonaisuus on tehty asukkaan toiveiden mukaisesti lisä- ja muutostöiden avulla. Hyvin varustellussa keittiössä on helppo nauttia ruoanlaitosta.

KYLPYHUONEET & SAUNAT

190319-WP-0177

190319-WP-0133Yksityiskohdat tekevät kodista toimivan ja yksilöllisen. 

kapelli.1Laattojen erilainen ladonta tekee tästä kylpyhuoneesta persoonallisen. 

 

PARVEKKEET


190319-WP-0470Avarat parvekkeet toimii lisähuoneena ja tarjoavat monia sisustusmahdollisuuksia. Tänne parvekkeelle mahtuisi vaikka puutarha.

Lisää kuvia Kapellin valmistuineista kodeista löydät täältä.


 
Onko unelmiesi koti vielä etsinnässä? Muutama Kapellin asunto odottaa vielä asukkaitaan.

Voit varata yksityisesittelyn sinulle sopivana ajankohtana ottamalla yhteyttä asuntomyyjiimme soittamalla: puh. 0400 355 572 tai ottamalla yhteyttä myynti@westpro.fi

TUTUSTU KAPELLIN KOTEIHIN!

Lisää aiheesta:

Arkkitehdin näkökulma: Koukkuniemenrannan asuinalueen suunnittelu
Koukkuniemi asuinalue
Sisusta viherkasveilla