SIJAINTI, SIJAINTI, SIJAINTI

Sanotaan, että asunnoissa sijainti on tärkeintä. Portus on niin palvelujen, elämysten kuin liikenneyhteyksien kannalta kaiken keskiössä. Urbaanit kulttuurielämykset, luonto ja meri yhdistettynä monipuolisiin liikenneyhteyksiin Suomen upeimman kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä tekevät Portuksesta ainutlaatuisen.

portus_palvelut

KALASATAMAN ALUEEN PALVELUT

Syksyllä 2018 avautuva kauppa- ja elämyskeskus REDI sijaitsee Kalasatamassa suoraan Portuksen vieressä. REDI tuo elämykset kauppakeskukseen: mukana myös uusia ja yllättäviä vaihtoehtoja vapaa-aikaan, mm. vapaapudotussimulaattori, 7D-elokuvat ja kiipeilyhalli. REDI tarjoaa laajan valikoiman supermarketteja, ravintoloita, käyttötavaraa ja erikoiskauppoja sekä palveluita. 
LUE LISÄÄ

Portus

VERKKOSAARI ASUINALUEENA

Kalasataman kupeessa sijaitseva Verkkosaarenranta on fiksu yhteisöllinen ja merellinen osa kantakaupunkia.
Alueen julkiset palvelut kehittyvät voimakkaasti. Päiväkoti Pikkutylli 2013, Kalasataman päiväkoti ja peruskoulu 2016, Kalasataman peruskoulun 2. vaihe 2019-2020. Terveys- ja hyvinvointikeskus otetaan käyttöön alkuvuonna 2018. Verkkosaaren päiväkodin rakentaminen aloitetaan arvioilta 20-luvun alkupuolella.Vuonna 2040 Verkkosaaren ja Kalasataman alueet tarjoavat asumista 25 000 asukkaalle ja luovat 10 000 työpaikkaa.Puistot ja muut virkistysalueet, sekä lukuisat ympäristötaidetapahtumat tuovat eloa.

ULKOILUKARTTA

Kapelli_julkisivu.jpg

VERKKOSAARI LIIKENTEEN SOLMUKOHTANA

Baanaverkon rakentuminen ja metroasemalla oleva liityntäpyöräparkki helpottavat pyöräilijöiden elämää. Monipuolinen joukkoliikenne: Metro, raitiotie ja bussilinjat, sekä vuonna 2026 avautuva Kruunusillat-raitiolinja tuo suoran yhteyden Laajasaloon - myös pyöräilijöille.

TÄRKEIMMÄT METROYHTEYDET

• 6 min Rautatieasemalle
• 8 min Itäkeskukseen 
• 20 min Tapiolaan

teurastamo.jpg

TEURASTAMON ALUE ON VERKKOSAARENRANNAN VIERESSÄ

Teurastamo on Helsingin Kalasataman kupeessa uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos vuodelta 1933, joka avattiin kaupunkilaisten käyttöön syksyllä 2012. Siellä toimivat mm. B-Side Bar / B-Smokery / Flavour Studio / Helsingin Kahvipaahtimo / Ho´s Food / Jädelino / Kellohalli / Pasta Factory / Perho Liiketalousopisto / Ravintola Palema / Teurastamonportti / The Helsinki Distilling Company / Tukkutorin kala. Videolla esittelemme Teurastamon alueen TOP 5 ravintolaa, jonne Portuksen tulevat asukkaat ovat erittäin lämpimästi tervetulleita.

KATSO VIDEO

PORTUS

ASUNNOT

MATERIAALIT
&
VARUSTELU

3D-POHJAT

TALOYHTIÖ

KUVAGALLERIA

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.