ASUNNOT

 

PARASTA LÄHTEMISESSÄ ON KOTIINPALUU

Villa Velvet on koti, joka poikkeaa arkipäiväisestä - Pelkistetty, puhdaslinjainen arkkitehtuuri yhdistettynä tämän päivän tekniikkaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Se on tehty sinulle, joka arvostat valoa, väljyyttä ja skandinaavista muotoilua.
 

Velvetin kotien pohjaratkaisut on suunniteltu arjen toimivuutta ja viihtyvyyttä silmällä pitäen. Väljissä kodeissa on tilaa sekä yhdessäoloon, että yksin rauhoittumiseen. Kahta erikokoista pohjaratkaisua yhdistää alakerran avarat oleskelutilat, yläkerran kolme makuuhuonetta sekä suuret katetut terassit ja parvekkeet, jotka aukeavat meren suuntaan.  Suuret ikkunat tuovat arkeen ylellisyyttä ja tila jatkuu lasiliukuovien kautta ulos. Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria ja kestävät arjen kulutusta.
Rauhallinen piha-alue kutsuu viihtymään ja vierestä alkavat Hanikan upeat luontopolut.

 

LATAA ESITE

TUTUSTU VAPAISIIN KOTEIHIN

Vihreät ovat vapaana. Keltaisissa on varaus, niihin voit halutessasi asettua jonoon. 
Lisätietoja saat asuntomyynnistämme p. 0400 355 572

Siniset ovat vapaana. Keltaisissa on varaus, niihin voit halutessasi asettua jonoon.
 
Lisätietoja saat asuntomyynnistämme p. 0400 355 572

LADATTAVAT AINESTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.

Villa-Velvet-KOHDE-ESITE-1

KOHDE-ESITE

Kaikki yksissä kansissa. Kohde-esitteestä löytyvät yhtiötiedot, asuntopohjat, pintamateriaalit ja rakennustapaseloste.

LATAA TÄSTÄ

Villa-Velvet--hinnasto-latauskuva-1

HINNASTO

Asuntojen hintatiedot, maksuerätaulukko ja vastikkeet

LATAA TÄSTÄ

pohjakuvat-latauskuva

POHJAKUVAT

Erilliseksi tiedostoksi koottuna asuntojen pohjakuvat

LATAA TÄSTÄ

Asemakaava-lataus

ASEMAPIIRUSTUS

Asemapiirustuksessa esitetään rakennettavan uudiskohteen sijoittuminen tontilla sekä huoneistokohtaiset hallinta-alueet

LATAA TÄSTÄ

LISÄTIETOJA KODEISTA

Hyvin suunniteltu koti nivoutuu kauniisti ympäristöönsä ja tila toimii yhdessä valon ja ilmansuuntien kanssa.

Villa Velvetin ainutlaatuisissa paritaloissa kohtaavat erinomainen asumismukavuus ja asumisen ekologinen edullisuus. Jokainen koti on varustettu omalla ilmanlämpöpumpulla sekä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiön isolla nurmipihalla on tilaa leikeille ja peleille. Jokaiselle kodille kuuluu tilava täyslämmin varasto ja kaksi autopaikkaa, joista toiseen on rakennusaikaisena muutoksena mahdollista asentaa sähköauton latauspiste.
Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_1_2_living_tz13(1)-1

4h+kt+s - 120 m²

Villa Velvetin suurimmat kodit ovat kooltaan 120m² neliöitä ja soveltuvat täydellisesti lapsiperheelle, tilaa arvostavalle pariskunnalle tai vaikka kotoa työskentelevälle. Eteisestä avautuu suora näkymä saarekkeelliseen avokeittiöön, jossa on ylelliset kvartsityötasot ja täyskorkeat kylmälaitteet. Keittiön viereen sijoittuu ruokailutila, jossa on tilaa jopa kahdeksan hengen ruokapöydälle. Keittiö, ruokailutila ja olohuone  muodostavat yhdessä suuren oleskelutilan, joka kerää perheen ja ystävät yhteen nauttimaan arjesta ja juhlasta. Katettu terassi toimii oleskelutilojen jatkeena lämpiminä kuukausina. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lisäksi kodin arkikylpyhuone.

 

Kaikki kolme makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan kodin yläkerrassa, jonka lisäksi samasta kerroksesta löytyvät arkea helpottava kodinhoitohuone, kylpyhuone saunoineen sekä tilava parveke. 

Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_4_6_bedroom_tz9-1

4h+kt+s - 112 m²

Villa Velvetin 112m² neliö on ihanteellinen koti, jossa on runsaasti tilaa elämästä nauttimiseen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee L-mallinen avokeittiö, jonka yhteyteen mahtuu suuri ruokapöytä. Ruokailutilan vierestä on kulku lasiliukuoven kautta ulos katetulle terassille, joka tarjoaa hulppeaa lisätilaa kesäjuhliin ja yhdessäoloon.  Sisätiloissa oleskelu jatkuu saumattomasti valoisan ja väljän olohuoneen puolella. Alakerrassa arjen toimivuutta täydentävät lisäksi kylpyhuone ja kodinhoitohuone.  

 

Yläkerta on varattu yksityisyyteen ja rauhoittumiseen. Kaksi pienempää makuuhuonetta sopivat mainiosti perheen pienimmille tai työhuoneiksi. Kodin kolmas makuuhuone on ylellinen master bedroom, jonka yhteydessä on oma wc aamu- ja iltatoimille sekä yksityinen käynti parvekkeelle. Yläkerran rauhassa sijaitsevat myös pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. 

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

OTA YHTEYTTÄ