ASUNNOT

 

PARASTA LÄHTEMISESSÄ ON KOTIINPALUU

Villa Velvet on koti, joka poikkeaa arkipäiväisestä - Pelkistetty, puhdaslinjainen arkkitehtuuri yhdistettynä tämän päivän tekniikkaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Se on tehty sinulle, joka arvostat valoa, väljyyttä ja skandinaavista muotoilua.
 

Velvetin kotien pohjaratkaisut on suunniteltu arjen toimivuutta ja viihtyvyyttä silmällä pitäen. Väljissä kodeissa on tilaa sekä yhdessäoloon, että yksin rauhoittumiseen. Kahta erikokoista pohjaratkaisua yhdistää alakerran avarat oleskelutilat, yläkerran kolme makuuhuonetta sekä suuret katetut terassit ja parvekkeet, jotka aukeavat meren suuntaan.  Suuret ikkunat tuovat arkeen ylellisyyttä ja tila jatkuu lasiliukuovien kautta ulos. Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria ja kestävät arjen kulutusta.
Rauhallinen piha-alue kutsuu viihtymään ja vierestä alkavat Hanikan upeat luontopolut.

 

LATAA ESITE

TUTUSTU VAPAISIIN KOTEIHIN

Vihreät ovat vapaana. Keltaisissa on varaus, niihin voit halutessasi asettua jonoon. 
Lisätietoja saat asuntomyynnistämme p. 0400 355 572

Siniset ovat vapaana. Keltaisissa on varaus, niihin voit halutessasi asettua jonoon.
 
Lisätietoja saat asuntomyynnistämme p. 0400 355 572

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.

LISÄTIETOJA KODEISTA

Hyvin suunniteltu koti nivoutuu kauniisti ympäristöönsä ja tila toimii yhdessä valon ja ilmansuuntien kanssa.

Villa Velvetin ainutlaatuisissa paritaloissa kohtaavat erinomainen asumismukavuus ja asumisen ekologinen edullisuus. Jokainen koti on varustettu omalla ilmanlämpöpumpulla sekä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiön isolla nurmipihalla on tilaa leikeille ja peleille. Jokaiselle kodille kuuluu tilava täyslämmin varasto ja kaksi autopaikkaa, joista toiseen on rakennusaikaisena muutoksena mahdollista asentaa sähköauton latauspiste.
Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_1_2_living_tz13(1)-1

4h+kt+s - 120 m²

Villa Velvetin 120m² neliöt ovat yhtiön suurimmat kodit ja soveltuvat täydellisesti lapsiperheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee saarekkeellinen avokeittiö, joka yhdistyy ruokailutilan ja olohuoneen kanssa. Tila jatkuu lasiliukuovien kautta suurelle katetulle terassille. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös toinen kodin kylpyhuoneista. Toiseen kerrokseen on sijoitettu kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone saunoineen sekä suuri parveke.
Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_4_6_bedroom_tz9-1

4h+kt+s - 112 m²

Villa Velvetin 112m² neliö on ihanteellinen perhekoti, jossa on runsaasti tilaa kasvaa ja leikkiä. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee L-mallinen avokeittiö, jonka yhteydessä on tilaa suurelle ruokapöydälle. Oleskelu jatkuu valoisan ja avaran olohuoneen puolella, josta on käynti suurelle viihtyisälle terassille. Alakerrassa arjen toimivuutta täydentävät lisäksi kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Yläkerta on varattu yksityisyyteen ja rauhoittumiseen. Kaksi pienempää makuuhuonetta ovat ihanteellisia perheen pienimmille tai kotitoimistoiksi. Kolmas makuuhuone on ylellinen masterbedroom, jonka yhteydessä on oma wc aamu- ja iltatoimille sekä käynti parvekkeelle. Yläkerrassa sijaitsevat myös tyylikäs pukuhuone, kylpyhuone ja sauna.

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Westpro asuntomyynti
Suvi Lukjanov, myyntipäällikkö
puh. 0400 474 102, myynti(a)westpro.fi