ASUNNOT

 

PARASTA LÄHTEMISESSÄ ON KOTIINPALUU

Villa Velvet on koti, joka poikkeaa arkipäiväisestä - Pelkistetty, puhdaslinjainen arkkitehtuuri yhdistettynä tämän päivän tekniikkaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Se on tehty sinulle, joka arvostat valoa, väljyyttä ja skandinaavista muotoilua.
 

Velvetin kotien pohjaratkaisut on suunniteltu arjen toimivuutta ja viihtyvyyttä silmällä pitäen. Väljissä kodeissa on tilaa sekä yhdessäoloon, että yksin rauhoittumiseen. Kahta erikokoista pohjaratkaisua yhdistää alakerran avarat oleskelutilat, yläkerran kolme makuuhuonetta sekä suuret katetut terassit ja parvekkeet, jotka aukeavat meren suuntaan.  Suuret ikkunat tuovat arkeen ylellisyyttä ja tila jatkuu lasiliukuovien kautta ulos. Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria ja kestävät arjen kulutusta. Rauhallinen piha-alue kutsuu viihtymään ja vierestä alkavat Hanikan upeat luontopolut.

Kaikki Villa Velvetin kodit ovat löytäneet onnelliset omistajansa.

Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_1_2_living_tz13(1)-1-1-1

4h+kt+s - 120 m²

Villa Velvetin suuremmat kodit soveltuvat täydellisesti lapsiperheelle, tilaa arvostavalle pariskunnalle tai vaikka kotoa työskentelevälle.  Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhdessä suuren oleskelutilan, joka kerää perheen ja ystävät yhteen nauttimaan arjesta ja juhlasta. Katettu terassi toimii oleskelutilojen jatkeena lämpiminä kuukausina. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lisäksi kodin arkikylpyhuone.

Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan kodin yläkerrassa, jonka lisäksi samasta kerroksesta löytyvät arkea helpottava kodinhoitohuone, kylpyhuone saunoineen sekä tilava parveke.

Westpro_VillaVelvet_Soukanniemi_Espoo_interior_4_6_bedroom_tz9-1-1-1

4h+kt+s - 112 m²

Ihanteellinen koti, jossa on runsaasti tilaa elämästä nauttimiseen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee L-mallinen avokeittiö, jonka yhteyteen mahtuu suuri ruokapöytä. Ruokailutilan vierestä on kulku lasiliukuoven kautta ulos katetulle terassille ja sisätiloissa oleskelu jatkuu väljän olohuoneen puolella. Alakerrassa arjen toimivuutta täydentävät lisäksi kylpyhuone ja kodinhoitohuone.

Yläkerta on varattu yksityisyyteen ja rauhoittumiseen. Kaksi pienempää makuuhuonetta sopivat perheen pienimmille tai työhuoneiksi. Kolmas makuuhuone on ylellinen master bedroom, jonka yhteydessä on oma wc aamu- ja iltatoimille sekä yksityinen käynti parvekkeelle. Yläkerrassa sijaitsevat myös pukuhuone, kylpyhuone ja sauna.